Treizeci și șapte

1K 46 13
                                    

Asthon P.V.D.

O privesc și nu îmi vine să cred că este a mea. Acele buze pline și rozalii, acele mici gropițe care îi apar în obraji ori de câte ori zâmbește, acei ochi albaștrii care strălucesc în lumina mansardei, acele bucle care i -se scurg pe umeri... acea Mia.
Este a mea. Mia, de care m-am îndrăgostit , Mia pe care o iubesc mai mult decât orice pe lume, este a mea. O sărut pe frunte, începând să zâmbească instantaneu. Iubesc acel zâmbet. Sunt mai îndrăgostit decât am fost vreodată.

O iau în brațe și începem să ne uităm la albumele foto. Mia chicotește când vede pozele cu mine de la Crăciun. Adică, de unde aveam eu să știu că neastămpărata îmi v-a face poze de cum mă trezesc ? Urmează alte poze, iar acum este rândul meu să râd de ea.

-Bine, bine, spune Mia.

-Haide iubito, nu trebuie să te superi.

-Știi ceva ? zâmbește, uite-te la asta ! îmi arată o poză cu mine de când eram mic, pe care nu știu de unde o are și izbucnește într-un râs colorat.

-Mia! Este..bine, chiar este amuzant, spun și încep să râd alături de blondină.

După multe alte amintiri, poze haioase dar și multe săruturi, părăsim mansarda. Mia se agață de gâtul meu și mă privește dulce. Se aruncă asupra buzelor mele și le sărută cu foame. Îmi așez mâinile pe talia ei subțire și îi răspund la sărut. O înping în perete, geme la atingerea cu peretele rece.
Își încleștează mâinile în părul meu, iar eu o strâng te talie, obținând un scurt geamăt. Îi ridic tricoul, apoi îi dezbrac pantalonii fără să rup sărutul. Își duce mâinile spre tricoul meu, dar i-o iau înainte scăpâd și de pantaloni. O iau în brațe și mergem spre camera ei. O trântesc pe pat și o strâng de coapse, geme scurt și mă trage mai aproape de ea. Se desprinde din sărut și chicotește.

-Ash..

-Da, iubito?

-Te iubesc, spune și mă privește cu o sclipire în ochi. Te iubesc mult, știi asta , nu?

-Bineînțeles că știu. Și eu te iubesc, Mia, te iubesc enorm, spun și o sărut.

-Ai uitat ușa, râde.

Închid ușa apoi mă năpustesc asupra buzelor sale catifelate. Îi desfac sutienul negru și îl arunc pe podea, apoi o ajut și cu (,) chiloții din dantelă. Mă opresc să o privesc și încep să salivez. Sânii ei plini, plielea fină și bronzată, piciarele lungi și tonifiate, toate acestea cu un chip de zeiță, după care orice bărbat ar saliva.

Mă trage mai aproape și mă sărută dulce după care scapă de boxerii mei. Îi sărut buzele după care cobor pe maxilar și pe gât. Îi mușc lobul urechii și blondina geme scurt. Cobor cu săruturi moi până la abdomen și urc înapoi la buzele sale.

***
-Știi că te iubesc, nu? întreabă Mia râzând.

-Normal, dar de acum mă vei iubi mai des, nu? chicotesc.

-Mai vedem, spune și mă sărută scurt.

Se ridică leneș din pat. Își îmbracă lenjeria, apoi tricoul și în cele din urmă colanții. O privesc dezamăgit.

-Speram să mă mai lași să te admir, spun.

Chicotește și iese din cameră, lăsându-mă singur. Aud cum strigă un "Te iubesc" de pe hol și mă face să zâmbesc. Îmi îmbrac leneș boxerii și cobor după ea. La un moment dat mă ciocnesc de cineva. Mă îndepărtez puțin și îmi dau seama că este Margret. Înroșesc instataneu și trec repede pe lângă ea.

-Uită asta, Margret, strig și o aud cum râde în urma mea.

Ajung în sufragerie și o găsesc pe Mia în fața televizorului cu un bol uriaș de popcorn. Mă așez lângă ea, nu înainte să îmi arunce o privire cu subînțeles, după care se ghemuiește în brațele mele și își continuă vizionarea.
După minute bune în care a ronțăit popcorn sau mi-a lăsat câte un sărut, se apropie finalul, iar Mia, bineînțeles începe să plângă. Oftez.

-Iubito, este doar un film, spun pe un ton blând.

-Știu, dar e dureros. Tu cum te-ai simți în locul fetei? mă întreabă printre lacrimi.

-Rău, dar nu sunt în locul ei deci nu am de ce să plâng și nici tu nu ar trebui.

O îmbrățișez strâns și o sărut pe frunte. Ahh, iubita mea, urăsc să o văd plângând. O sărut încă o dată și opresc filmul. Mia se ciubărește în brațele mele și își pune mâna în a mea. Îi ridic bărbia cu degetele și îi șterg lacrimile. Mă privește în ochi și îmi zâmbește dulce. Ochii îi străluceau de la plâns, iar expresia ei era tristă. Se pare că acest film chiar a afectat-o.

-Ash? întreabă dulce.

-Da, iubito?

-Știi ce aș vrea? zâmbește.

-Ce ai vrea? zâmbesc și eu.

-Să mergem undeva, doar noi.

-Bine, unde ai vrea? o sărut pe frunte.

-Nu știu, oriunde, zâmbește.

-Mă gândesc eu la ceva, spun.

-Bine, chicotește.

Se cuibărește din nou în brațele mele și îmi prinde mâna.
O iubesc atât de mult pe blondina mea, aș da orice pentru ea, să îi fie bine și să nu sufere. Nu o pot vedea pângând sau suferind, mai alea din cauza unei banalități ca și acest film.
O sărut pe creștetul capului și mă întind pe canapea cu blondina în brațele mele. Iau pătura de lângă mine și o pun peste Mia. O privesc și zâmbesc. Se pare că iubita mea moțăia deja, semn că și eu sunt nevoit să fac același lucuru.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 25, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Pure Love ♡Where stories live. Discover now