3.

76 2 0
                                    

Trecuse deja o săptămână de la discuția dintre Jungkook și Jia, o săptămână de când relația dintre cei doi s-a schimbat complet. Bărbatul nu mai era la fel și asta o afecta chiar dacă nu voia să arate. De-abia dacă se mai vedeau unul pe celălalt, de fapt ea nu îl mai vedea prin peisaj. Se distanțase în special de micuța Yun. Nu mai era aceeași persoană. Complimentele, mângâierile, îmbrățișările chiar și zâmbetul lui de iepuraș dispăruse fără urmă. Atmosfera din casă era una tensionată.


- Jungkook, Yun! Masa e gata!

- Ești cea mai bună din lume, spune mica mea prințesă sărutându-mi blând orazul.

- Sunt cea mai bună când îți gătesc mâncarea ta preferată, nu?

- Tati, ești aici! Vino să stai lângă mine.

E atât de dulce! Seamănă leit cu Taehyung în special cănd încearcă să schimbe subiectul așa cum făcea și el. Anumite gesturi și obiceiuri le-a moștenit de la el, dar nu pot să ignor atitudinea și temperamentul deprins de la Jungkook. Se vede clar faptul că a stat prin preajma lui. Prin modul de a vorbi, toți pot spune că e versiunea mai mică a lui, fapt ce îl face cel mai mândru bărbat de pe planetă, având în vedere reacția lui. Chiar dacă nu e fata lui biologică asta nu l-a oprit din a o crește cu dragoste fără a avea vreo așteptare. Mereu a fost și va rămâne micuța lui prințesă.

- Mănâncă tu să te faci mare. Eu am mâncat puțin mai devreme. Acum vin-o să te pup că tati are treabă și trebuie să plece până mâine. Să fi o fetiță cuminte, da?

- Unde pleci? întreabă Jia dar fără a mai primi un răspuns înpoi căci bărbatu deja ieșise pe ușă fără a mai arunca vreo privire înapoi.

- Nu fi supărată, mami! Tati nu a putut să îți răspundă pentru că era grăbit și poate nici nu te-a auzit când l-ai întrebat unde pleacă.

- Da, așa e.

După ce Yun a terminat de mâncat s-a dus în camera ei să se joace, eu rămânând în bucătărie pentru a strâge, gândul meu fiind la întâmplările de mai devreme. Nu înțeleg de ce se coportă așa, de ce ne minte? Eu știu foarte bine că nu a mâncat nimic înainte să plece și nu e prima oară când refuză să mănânce alături de noi, dar nu cred că problema e la Yun ci la mine. Ieri am observat că s-a așezat la masă doar după ce m-am ridicat eu. Încearcă să stea cât mai departe de mine, se distanțează din ce în ce mai mult și nici măcar nu știu de ce.

***

Era unu dimineața când Jia a fost trezită brusc de un zgomot ciudat din camera de alături, din camera lui. Era panicată. Știa că el nu era acasă, iar faptul că avea coșmaruri din ce în ce mai des nu o ajuta deloc. Luă în mână pistolul pe care îl ținea ascuns de cei din casă și porni spre dormitorul de alături. Ajunsă în hol hotărâse să o verifice întâi pe micuța ei.

Deschise încet ușa pentru a-și vedea mai apoi îngerașul dormind. Acea imagine îi amintea de dragostea ei. Semăna foarte mult cu tatăl ei. Amândoi dormeau pe marginea patului, pe partea dreaptă, chiar dacă îl  împărțeau cu cineva sau nu. Ăsta era obiceiul lor pe care nimeni nu îl putea ignora, era atât de drăgălaș. Aruncă o ultimă privire pentru a se asigura că totul era în ordine apoi ieși din cameră.

Cu pași mărunți și cu inima cât un purice se apropia de dormitorul lui. Cu cât distanța se micșora cu atât zgomotele era din ce în ce mai proeminente, dar totuși atât de familiare și ciudate în același timp. Cu mâna tremurândă atinge ușor ușa din lemn, lipindu-se cu urechea de ea. Lacrimile îi curgeau șiroaie. Simțea cum totul în jurul ei se năruie. Pentru a doua oară putea spune că pierdu-se ce avea mai de preț. Acum îi înțelegea atitudinea față de ea, avea pe altcineva în viața lui. Dar cum se poate? Niciodată nu i-a spus că ar iubi pe cineva, că există o femeie care ar deține cheia inimii sale. Ceva în interiorul ei murea pentru a doua oară. Nu înțelegea ce se întâmplă cu ea. Prima și ultima dată când a mai simțit ceva asemănător a fost când l-a pierdut pe Taehyung, dar acum nu mai e vorba de el. De ce se simțea atât de rănită știind că Jungkook ține în brațe o altă femeie care nu e ea?








La mulți ani de Sfântul Nicolae!
💜

Turn to a mafia Where stories live. Discover now