Bölüm 4: "Papatya'msın"

491 189 107
                                    

ve sevgilim, sana gelince:

bir gün uğrarsan sol göğsümün altındaki kente, hüzünlü bir sesle:
"buralar eskiden hep benimdi" diyeceksin kendine.

-Tuğba Karademir

(Üstteki alıntıda bir yanlışım varsa kusura bakmayın.)

Keyifli okumalar 👋

🐘🐘🐘

Akasya: Nasıl iyileştireceksin o kırgınlığı

05*********: İşte bunu için seni daha iyi tanımam lazım

05*********: Bana kendini açman lazım

05*********: Neyse sen uyu artık

05*********: Senin kadar güzel olsun gecelerin

Akasya: Seninde

🐘🐘🐘

"Atlasana!" diye bağıran Muhammet'e göz devirdim. Ona uyarak tahtaya sırtını yaslayıp tüm gücüyle koşmaya başlayan Arda'ya da göz devirdim.

Sınıfta uzun eşek oynuyorlardı.

Bir de 11. sınıfa gidiyorlardı değil mi?

Elbette oynayabilirlerdi, belki çocukluğunu yaşamamıştılar.

Kollarımın arasındaki kafamı oynatarak arkadaşının üzerine var gücüyle zıplayan Arda'yı seyrettim. Sınıfta başka atlayacak erkek kalmamıştı. Onlar değişik bir şarkı söylerken eğilen erkekler üstünde yer alan ağırlığa dayanamamış olacaklar ki yere yıkılmışlardı.

Sınıfta dolaşan kahkahaların yüksekliği kalbimi sızlatırken gülememem canımı yakmıştı.

"Oğlum ne ağırsın lan! Eşek ölüsü mübarek!" diye bağırdı biri. Yere serilen erkekler bellerini tutarak doğrulurken petekten yanağıma vuran sıcaklık mayışmamı sağlıyordu. Gözlerim sınıfta gezinirken kızların tam sağımda oynadığı tabu oyunu dikkatimi çekmişti.

"Batuhan Kordel'in yeni çıkan şarkısı!" dedi Arzu önündeki kâğıda bakarak. Sınıftaki bazı kişilerin ismini bilirken bazılarının bilmiyordum. Bilme gereğide duymuyordum.

"Teşekkür!" dedi Ebrar önüne gelen şalını sırtına doğru iterken. "Evet," diye sevinen Arzu başka bir kağıdı eline aldı. Yanında ayakta dikilen kızda kağıdı inceliyordu. "Bu bir duygu," diye mırıldandı Arzu."Üzüldüğümüzde yaptığımız bir şey, hatta bazı insanlar sinirlenince bile yapıyor."

"Küfretmek."

"Hayır, duygu bu."

"Süre doldu!" diye bağırdı Arzu'nun yanındaki kız. Onlar böyle bir oyun oynarken başka bir topluluk dikkatimi çekmişti. Öğretmen masasının yanındaki topluluk. Kızlı erkekli topluluğun arasında gördüğüm bir çift kahve gözdü aslında dikkatimi çeken.

Sınıfın en popüler çocuğu Muhammet'in kahve gözleriydi. Bana bakıyordu ve bende ona bakıyordum şu an. Dalgınca, boş boş bakıyordum. Bakışlarını benden çeken Muhammet, gülümsemişti.

haberin olsun || •texting•✔️Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin