14. Kapitola

77 5 0
                                    

Byla jsem pryč měsíc. Chodili mi dopisy od Hermiony, Rona a Harryho. Chtějí abych se vrátila. Ráno když jsem se šla podívat co mi přišlo za dopis a přečetla si ho, zkameněla jsem. Přišel mi anonymní dopis. "Tvým přátelům hrozí nebezpečí, zítra je má v plánu zabít." Někdo je chce zabít. Musím se tam vrátit. Musím. Vzala jsem si věci a šla na vlak.

Konečně jsem zase doma. Když jsem vystoupila z vlaku viděl mě Hagrid. "Hagride." "Sáro, kde jsi byla? Měli jsme o tebe strach." Objala jsem ho. Ale na otázku kde jsem byla jsem neodpověděla. "Nevíš kde jsou Harry, Ron a Hermiona?" "Budou v knihovně." "Děkuju." Řekla jsem a šla je hledat. "Harry, Rone, Hermiono!" Zvýšila jsem o trošku hlas když jsem dorazila do knihovny. "Sáro?" Harry mě viděl. Rozeběhla jsem se a objala ho. "Sáro jsi to ty?" "Rone." Objala jsem ho taky. "Myslela jsem že už se nevrátíš." "Ale vrátila." Řekla jsem a objala jsem i ji. "Někdo mi poslal anonomní dopis, prý vás chce někdo zítra zabít." "Připravíme se." Řekl Harry "Omluvte mě musím si něco zařídit." Řekla jsem a šla ho hledat. Draca. Seděl na pohovce ve Zmijozelské koleji. "Draco!" "Sáro?" Řekl a já se rozeběhla abych ho mohla obejmout. "Měl jsem strach. Kde jsi sakra byla?" " Jsem v pořádku, jsem tady a to je hlavní." Řekla jsem a on mě políbil. Já se po chvilce odtáhla. "Už mi to nedělej." Řekla jsem a on přikývl. Všechno bylo zase v pořádku, až na jednu věc. Někdo nás chce napadnout.

Připravovali jsme se. Přišel za mnou profesor Brumbál. "Slečno Snape, kde jste byla?" "Já..." "Dobře nemusíte odpovědět. Ale nejsem nadšený z toho, že jste bez ohlášení na měsíc opustila školu." Sklopila jsem hlavu a koukala na svoje špičky bot. Brumbál odešel. Věděla jsem že mám problém, že kvůli mě naše kolej ztratí body.
Viděla jsem Freda a George. Objala jsem je. Rádi mě viděli. Uvědomila jsem si, že byla hloupost odjet. Tady jsem doma. Mám tu svou rodinu. Oni jsou moje rodina. A taky táta. Ale nevím kde je.

Šla jsem na čerstvý vzduch. Něco okolo mě proletělo. Otočila jsem se za sebe, ale nikdo tam nebyl. Když jsem se otočila zpět byl tam Moskomor. Začal mi vysávat duši. Nemohla jsem dýchat. Bolelo to. Omdlela jsem. Probudila jsem se na ošetřovně. Byl tam profesor Lupin. "Na sněz to. Pomáhá." Dal mi kousek čokolády. První den kdy jsem se vrátila s už jsem zase na ošetřovně.

Co ti moskomoři tady furt hledají. Vždyť nikdo z Azkabanu neutekl. Bylo to divné. Šla jsem za ostatními do komnaty nejvyšší potřeby. Připravovali jsme se. Zkoušeli jsme různá kouzla na cvičební panáky. Šla jsem na řadu. "Sectumsempra!" Vyšlo že mě. Panák byl pořezáný jako by ho někdo řezal nožem. Pak jsme bojovali proti sobě. "Experiarmus!" Vyslala jsem "Mdloby na tebe!" Pak Neville "Protego!" "Cruciatus!" Nechtěně jsem vyslala na Nevila jedno ze zakázaných kouzel. "Sáro! Co si to udělala?!" "Já nechtěla." "Finite incantatem!" Vyslala Hermiona na Nevilla kouzlo, které zrušilo to moje. "Promiň Neville." Z očí mi řekli slzy. Řekla jsem že už dneska trénovat nebudu. Sedla jsem si na zem dál od ostatních. Věděla jsem ale, že když budu muset, tak vyšlu jedno z zakázaných kouzel.

Bylo to tady. Dneska se mělo ukázat kdo chce Bradavice napadnout. Všichni čekali. Byla jsem venku. Koukala na oblohu a čekala co se stane. "Experiarmus!" Vyslal někdo do mých zad. Odhodilo mě to. Otočila jsem se a viděla tam Voldemorta. "Zase ty?!" Řekla jsem a on se zasmál.
"Čekala jsi snad někoho jiného? Ještě jsme spolu neskončili ty malá mrcho!" Protočila jsem očima. Přiběhl Draco, Harry, Ron a Hermiona. "Harry Potter!" Řekl naštvaně Voldemort. "Dnes nastane ten den. Dnes tě zabiju Harry Pottere." Řekl a já si stoupla před Harryho. "Jestli ho budeš chtít zabít tak musíš nejdřív mě!" Voldemort se zasmál. "I mě!" Řekl Ron, Hermiona a nečekala jsem to ale i Draco. "Draco, notak nebuď hloupí pojď ." Řekl Lucius. "Ne." Odsekl Draco. Lucius měl znechucený výraz, chtěl vyslat kouzlo ale já zasáhla. "Experiarmus!" Odhodila jsem Luciusovi hůlku.

Bojovali jsme bok po boku. Nikdo nenechal druhého na pospas. Pomáhali jsme si. Voldemortovi smrtijedi na nás útočili viděla jsem jak chce Voldemort zaútočil na Harryho. "Mdloby na tebe!" Vyslala jsem proti Voldemortovi kouzlo. "Díky." Řekl Harry a já přikývla. Bojovala jsem s Voldemortem. Bylo to těžké. Vyslala jsem kouzlo "Cruciatus!" Voldemort se svíral v křečích ani ne minutu. Nevěřila jsem tomu. "Takže ty takhle jo? Crucio!" Vyslal na mě kouzlo. Svírala jsem se v křečích, ale nevzdávala jsem se a vyslala další kouzlo kterému se ale vyhl. Přestal mě mučit kouzlem. "Avada Kedavra!" "Experiarmus!" Naše hůlky se propojili jako kdysi na hřbitově. Soustředila jsem se, aby mě nezabil kouzlem. Najednou se vedle mě objevil táta. "Experiarmus!" Vyslal kouzlo proti Voldemortovi. Zradil ho.
"Severusi! Jak si mohl!" Zařvala Belatrix. "Avada Kedavra!" Vyslala kouzlo na Snapa. Draco mě ze zadu chytl. "NEEEEE!!!!" Křičela jsem. Snažila jsem se dostat z Dracova sevření. Ona mi zabila tátu.

"Dost truchlení a pojďme už na to. Harry Pottere, před 15 lety jsem tě nezabil, ale dnes to bude jiné." Natáhl hůlku proti Harrymu. "Experiarmus!" Vyslala Hermiona na Voldemorta a odhodila mu hůlku. "Mdloby na tebe!" Vyslala jsem na něj. Opět jsme bojovali. Já proti Belatrix. "Přestaň fňukat mrcho!" Řekla ale já to nevnímala měla jsem jediný cíl. Zabít ji. "Avada Kedavra!" Vyslala jsem na ni a kouzlo ji zabilo. Zabila jsem člověka. Byla jsem v šoku. Ale musela jsem pomoc ostatním. Byl to krutý a těžký boj, ale mi se nevzdávali.

Jeden ze srmtijedů mě chytl a přivedl k pánu zla. Měla jsem Voldemortovi hůlku u krku. "Sáro!" Řvala Hermiona a chtěla mi běžet na pomoc, ale smrtijedi je všechny obklopili. "Prosím neubližuj ji, chceš přece zabít mě!" Řekl Harry. "To sice ano. Ale ona je ta co mi neustále kazí plány!!" "To bude dobrý Harry." Řekla jsem a tekly mi slzy po tváři. "Chceš říct nějaká poslední slova?" "Shoř v pekle ty hajzle!" Řekla jsem. Voldemort se ušklíbl. " AVADA KEDAVRA!" Vyslal proti mě Voldemort kouzlo.
BYL KONEC.

JE TO OPRAVDU KONEC? NEBO SE JEŠTĚ NĚCO STANE?

Divná Čarodějka [Harry Potter]Kde žijí příběhy. Začni objevovat