5.BÖLÜM-TAEMİN

3.2K 208 23
                                    

Sehun ve Luhan toplamda 7 atmışlarlardı ama şuan riskte olan çift onlar değil Baekyeol çiftiydi çünkü onların toplamı 5 etmişti.Kris ve Lay de Suho ve Tao gibi toplamda 11 atınca Chanyeol iyice gerilip tırnaklarını yemeye başladı.

Kyungsoo ve Kai de atışlarını yapmışlardı onlarda 8 ile oyundan kurtulmuşlardı.

Sıra Xiumin ve Chen'e geldiğinde Chanyeol içinden kaybetmemek için dua ediyordu.Tüm odada nefesler tutuldu.Sadece zarların parkede çıkardığı sinir bozucu sesler duyuluyordu.

Belki sadece şanstı belkide Tanrı Chanyeol'ün dualarını kabul etmişti bilinmezdi ama Xiumin ve Chen toplamda 4 'le kaybettiler yada SES'e göre oyunu kazanmaya hak kazandılar dense daha doğru olurdu.

Herkes rahatlıkla kenara çekilirken Xiumin ve Chen salonun ortasında otuyorlardı.Xiumin sessizce cebindeki telefonu çıkardı ve gelen mesajı Chen'le birlikte okumaya başladılar.

"Herkes sex yaparken zevkten inler öyle değil mi ?? Bu sefer yüksek bir sesle denemelisiniz .Chen aynı anda Xiumin seni doldururken inleme seslerinin de tüm evi doldurmasına ne dersin.Televizyon çekmecesinde iki telsiz bulacaksınız bunlardan birini salonda bırakın ve diğerinide yatağa uzak en uzak köşeye koyun.Chenin sesi salondaki telsizden duyulursa kazanırsınız.Unutma Chen aynı anda Xiumin senin içinde olmalı ve hile yapıp telsizi yaklaştırmayı denemeyin.Umarım yeterince açık olabilmişimdir.Güneş batana kadar süreniz var.İyi şanslar."

Xiumin ve Chen mesajı okuduktan sonra birbirlerine baktılar.Görevi diğerlerininde bilmesi gerekiyordu.Xiumin tam mesajı diğerlerine gösterecekken Chen onu kolundan tuttu ve kendine çekip kulağına bir şeyler fısıldamaya başladı.

"Xiumin herkes olmaz lütfen sadece ... Sadece Baekhyun ve Kyungsoo kalsın diğerlerini gönder"

Chen çok fazla utanmıştı Xiumin'in suratına bakamıyordu.Eğer böyle görevi yapacaklarsa sadece şuan en yakın hissettiği kişilerin bu göreve dahil olmasını istiyordu.

Xiumin Chenin elini tuttu ve diğerlerine döndü.

"Salonda sedece Baekhyun ve Kyungsoo kalabilir mi? Lütfen bir şey sormadan diğer odalara gidebilir misiniz?"

Herkes Xiumin'i anlayışla karşılamıştı.Sehun tam neden diye soracakken Luhan onu susturmuş ve diğer odalardan birine sürüklemeye başlamıştı.

Kai salondan ayrılmadan önce Kyungsoo 'ya döndü.

"Kendine dikkat et Kyungsoo ve biliyorsun ..."

"Biliyorum Kai biliyorum çiftlerimizi aldatmamız yasak hadi git artık"

Chanyeol ise Baekhyun'a "Sakın ölme " demişti.İki tarafta haklıydı onlar endişenlemiyorlardı (!) sonuçta hayatları birbirine bağlıydı.

Salonda sadece Xuimin Chen Baek ve Kyungsoo kalmıştı.Xiumin telefonu Baekhyun ve Kyungsoo 'ya uzattı.

İkili mesajı okuduktan sonra kafalarını kaldırdılar Chen başı yerde elleriyle oynuyordu.

"Ben sadece sizin bilmenizi istedim diğerleriyle çokta yakın değilim ve ben ...."

"Açıklama yapmana gerek yok Chen biz anlıyoruz dimi Baekhyun "

"Aynen siz bunu alın ve bizdede bu kalsın. " Baekhyun Kyungsoo konuşurken çoktan telsizleri çekmeceden almıştı.

Chen ve Xiumin odalarına çıkarken Baekhyun ve Kyungsoo'da koltukta yerlerini almışlardı.

Xiumin elindeki telsizi odanin en uç kısmına koydu.

"Sesimi duyabiliyor musunuz " dedi Xiumin telsize doğru

OYUN KURUCUHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin