One last starry night

160 7 3
                                    




@Caroline@

      Intra cu un deget, usor, eu fiind uda de-a dreptul. Deși am vrut sa continui , mai baga unul și le înconvoaie, nimerindu-mi g-spotul, ceea ce ma face sa scot un sunet atât de pervers. Orgasmul răsunand in toată încăperea. In același timp se juca cu clitul meu. Acum eram sensibilă și eram nevoita sa iau o pauza. Ma uit in ochii ei verzi și ii cer sa se oprească, fără sa zic nimic, fără sa gândesc nimic. Se ridica încet spre mine sa formeze un sărut. Ii pun mana peste buze.
O împing pe ea pe canapea, fiind acum peste ea, cu mâinile pe umerii ei și cu o iubita cu o expresie socata. Ii deschei blugii scurti și ii dau jos, găsind o lenjerie suspicios de sexy, neagra- am privit spre ea și ea doar a făcut o mica grimasa. Aștepta ce urma sa i se întâmple.
Imi ling buza și ea privește intreaga acțiune, parca intr-o stare de hipnoza.
Ma întind mai apoi pe ea și îmi bag mâinile pe sub bluza , strângând in ambele maini sânii ei. Ma întind spre ea, sărutându-i fruntea, deși voia un sărut normal și trec la treaba. Trec cu degetul mare peste feminitatea ei și tresare la atingere. Ma apropii și ling încet , intr-o moțiune de jos in sus la care scoate câteva sunete , rare, apăsate , o muzica pentru urechile mele. Introduc doua degete și se uita puțin socata la brusca alegere. Îmi apas buzele de clitul ei . Nu se aștepta la atitudinea asta din partea mea, dar ii placea și observam. Era puțin frustrata totusi...
Am văzut-o cum respira greu și am simțit o umezeala.

—Cumva ai-

Își trage privirea de la a mea. Tocmai și-a dat release pe mana mea.... atât de repede.

—Oh pai ai vrut-o nu glum-

Cu mana îmi împinge capul spre locul ei intim și am inteles ca nu a satisfăcut-o... mai multe acțiuni cu limba later și reușesc sa ii mulțumesc instinctele animalice, neputând sa se abțină din a-mi face câteva urme cu unghiile.
Cât timp terminam , am primit un mesaj , la care telefonul de pe canapea vibrează.

————————————————————————

Rachel>>Unde sunteți?

Acum venim.<<Eu
Rachel>>E totul ok?
>>Nu ați pățit nimic?

Cred ca totul e ok.<<Eu
Mai puțin iubita mea transpirată;)<<Eu

Rachel>>NU AM NEVOIE SA STIU!!!!!

                                                       Oh ba da<<Eu
                 Trebuie sa ma dau mare cuiva<<

Rachel>>Doar taci și veniti intregi inapoi.

————————————————————————

—Mmm? Face iubita mea , cu ochii ei strălucitori spre mine.
—Rachel. Ne cheamă restul inapoi. Cred ca e timpul pentru artificii.  Banuiesc eu.

        Mergem intr-o baie. Thank God ca sunt funcționale. Nu stiu cum mergeam in halul ala dacă nu. Mai ales Kat... care și-a dat drumul de câteva ori și respira greu înainte.
         Ne-am revenit și am ajuns , intr-un final, la toți restul. Pe jos, pe nisipul fin , erau intinse câteva pături , iar August și iubitul lui Demi, Jason , erau mai spre apa, aprindeau niște artificii , care, după mărimea lor mi-am dat seama ca sunt ilegale.

—Cum ați făcut rost de astea? Spun eu către Rachel și ma așez lângă ea și Demi, Kat mergând sa-și toarne băutura.
—Am făcut o comanda. Pot lua orice, e ultima noastră zi asa, haide sa o petrecem la maxim.

Le iau in brate și închid puțin ochii. Doar lucrui bune s-au întâmplat aici...

—Sper ca te-ai spăl-
—Da, da. Sunt curată , serios. Raspun eu, știind ce are roșcata de zis.
—Chiar nu va puteați abtine , nu-i asa? Intreaba Rachel, cu o mica frustrare in voce.
—Oh pai nu am făcut-o de prea mult timp...

Atunci glasurile celor doua forme ce veneau de pe plaja mai spre noi răsunau tare și un val de șuiere s-a auzit. Toate se aprindeau, in rând, Auggie și Jason având timp sa vina, sa ni se alăture. De asemenea , Kat era și ea aici , doar ca între Auggie și Jason, toți uitându-ne la cerul care pana acum negru, e luminat de artificiile colore. Viața sălbatică e speriata , dar nu e ca și cum vor mai experimenta asta. Sutele de culori și forme îmi umplu irișii și îmi creează o atmosfera placuta, de vacanta, de alt tărâm....

Pacat ca mâine ne despartim....

No lies between us Part 2Where stories live. Discover now