My "boy"

350 15 2
                                    



@@Caroline@@

Am început pregătirile. Am chicotit într-una cât timp ea își schimba expresiile cu accesorii stupide... S-a tuns scurt...Îmi plăcea sa ma joc cu parul ei, se simțea drăguț , păcat ca îmi plăcea cum arata înainte, cu parul tuns pana la umeri...
Prea târziu! Acum e băutul meu haha.
—TE-AM AUZIT!
—Ups...
Aleagă spre mine. Momentan purta o pereche de pantaloni gri largi... ii arătau hilar pe picioarele lungi.
Ma i-a in brațe. Ii trag pe cap hoodie-ul verde , măcar poate purta haine comode...
Și-a pus ochelarii și am chicotit puțin pentru ca făcea niște fețe.
—Ce ai pățit? Zic eu printre râsete.
—Îmi place când razi , atât e tot. Spune ea și își întinde buzele așteptând.
Dau sa o sărut și își întoarce obrazul umflat cu aer. Rade și eu ii înghiontesc umărul. Îmi duc mâinile după capul ei , Ținându-le pe parul ei.
—Te acomodezi cam ușor cu noul Look nu crezi?
—Nu, îmi plăceai mai mult înainte..
—E ok. Sunt tot eu.
—Pfff. Am pufnit eu. De când ești asa?
Se uita confuza la mine și eu ii dau un sărut pe nas apoi ii fac cu mana, iau bagajul și ies , lăsându-mi ochelarii de soare sa cada puțin de pe privirea mea sa ii trag viclean cu ochiul.
Vine după mine și ma imbratiseaza din spate.
—Gata cu toată iubirea asta, pune-ti masca de răceala.
Îmi trage o privire urâta și se duce sa și-o ia. Cât de mult S-au schimbat între noi încă nu îmi vine sa cred...e atât de bine lângă ea, ii stiu vocea , buzele , corpul , mirosul , toate pe de rost. E atât de calda împrejurul meu... și posesiva. E agitata dacă se uita prea multă lume la mine și încearcă sa ma ascundă printre geaca ei și corpul ei.
Vine înapoi și își ia bagajele. Îl salutam pe Liam , ne ia deodată in brațe , ceea ce m-a surprins atât pe mine cât și pe Kat.Ea părea puțin trista ca trebuie sa îl părăsim. Ne zâmbește și ii fac cu mana. Kat îmi ia unul dintre bagaje, ea având mai putine.
Limuzina ajunge... tata... Off.
Ajungem la aeroport unde stam cu aproximație o ora și zborul de câteva ore nu m-a ajutat. Kat a adormit cumva deși e mai agitata in public..nu se vede de-obicei , dar asta pentru ca doar eu percep mica diferența.

   Ajungem într-un final și ieșim din aeroport. Vântul era atât de puternic.Kat m-a oprit din mers și S-a pus in fața mea. Mi-a legat paltonul lung care îmi acoperea hainele subțiri de sub. Avea gene lungi.. atât puteam vedea sub masca de pe fața și ochelarii de soare...
Un uber ne-a dus la hotelul tatălui meu, unde am primit o camera la etajul 9. Era spațioasă , dar nu se compara cu comoditatea pe care o aveam in camera veche.
Katarina se duce sa facă un dus.
    Ma voi întâlnii cu sponsorii mâine.

No lies between us Part 2Where stories live. Discover now