"Signed"

260 17 3
                                    



     Simteam o mică durere in creștetul capului... mi-am aranjat parul cu unghiile și m-am uitat la greutatea de pe abdomen.Katarina care acum era in tărâmul viselor. De când nu m-am trezit eu înaintea ei? De ceva mai mult timp.. ea e un morning person, dar acum , cu buzele întredeschise era cu capul lângă corpul meu și cu mâinile strânse pe lângă talia mea. M-am jucat cu parul ei și am mângâiat-o de câteva ori.... iubita mea... logodnica mea..
—Umph.
    Durere de cap.... fir-ar...Nu trebuia sa beau pana am ajuns Wasted. M-am ridicat cu grija in fund fără sa-mi trezesc iubita și când mi-am dat patura jos mi-am adus aminte totul.... inclusiv de ce eram goala. M-am roșit și am desfacut ușor mâinile ei de pe torso-ul meu gol. Am luat primul tricou oversized pe care l-am găsit și era unul de un mov spălăcit , un fel de tie-dye dar cu maro și mov. Miroase a Kat...
     Ma îndrept spre Bucătărie unde pregătesc cafea și P&J sandwiches pentru toată lumea..... Demi și Rachel.... oh doamne ce frustrant... oare unde S-au dus peste seara...
      Am intrat inapoi in camera. Kat dispăruse. Aud dușul.
      Pun platoul pregătit pentru ea pe dulăpiorul de lângă pat și intru in baie. Închid usa cu cheia și îmi dau singura piesa de material care ma acoperea jos.
      Ma așteptam sa facă un dus , apa rece și rapid. Pe când o vad in apa calda, folosind vana și câteva petale de trandafir și spuma.
—Știam ca vei venii.
      Am început sa rad de la tonul ei și ea se uita cu o sprânceană ridicată la mine apoi ma trage in apa fără sa para ca depune cea mai mică forța. Eram acum între picioarele ei. Făcea Cerculete pe spatele meu și eu ma foiam nervos printre bule. Ii simt degetul pe pielea mea pana la fund.
—Ce e baby? Zice cu o voce răgușită, sexy, cold.
       Mai repeta actul când ajunge cu degetul la marginea spatelui și scot un sunet și tresar.
—Mmnn.
—Bingo. Spune Katarina și își pune ambele maini pe lângă mine , tragandu-ma cât de aproape fizic era posibil.
        Îmi saruta gatul și face ceva unexpected. Se ridica , luându-ma și pe mine sus. A dat sticla la o parte și ma ținea de Barbie. O ridica puțin in sus și îmi arata in oglinda aburita lucrul ei de o noapte întreaga.
        Corpul meu era acoperit cu semne....
—Cum voi face photoshootul????!! Spun panicata când vad toate semnele și ma roșesc. Ma uit in alta parte.
         Îmi trage bărbia sa ma uit dinou și se trage in fața mea. Ii vad corpul. Era mai rău decât la mine... oh doamne mult mai rău... ce am făcut.... se va vedea și dacă ar trebui sa purtam haine de ski...
—Vom ...vedea... spun încet și ii simt respirația pe gât.
         Îmi închid ochii când îmi prinde barba dar îmi da doar un simplu și inocent sărut pe obraz.
         Mergem in camera in prosoape albe pe lângă corp și Rachel sta pe pat și se uita la noi, in timp ce mânca un sandwich.
—Nu ați auzit soneria asa ca am intrat cu cheia, trebuie sa ma pregătesc.
        Eram toată roșie și nu ma puteam uita in ochii ei.
—Acum ești shy după toate de aseară? Îmi zice ea și rade luând încă o bucata din mâncare. Ah da, foarte bune sandwichurile.
        Ma dau din spatele lui Katarina și ii apreciez gestul. Roșește. De ce roșește Rachel.... îmi aduc aminte de cele o mie de semne de pe Katarina care se vedeau peste tot și m-am pus in fata ei, cu mâinile desfăcute sa nu o mai poată privii.
—Ce zici sa iei ceva pe tine?
—Pff.. acum. Zice Katarina puțin confuza apoi amuzata de situație.
—Ma Mir ca nu v-ați mâncat aseară.... spune Rachel.
      Încercam sa nu ma afecteze cuvintele ei și mi-am dat seama totusi ca Demi lipsește.
—Unde e Demi?
....

         
    

No lies between us Part 2Where stories live. Discover now