Starved

157 9 2
                                    




@Caroline@

 

      Și-a dat drumul, la mine...

—Woah, usor there, knight. Spun , dar nu am timp sa continui ca ii simt întregul corp lăsat in voia mea.

Stomacul meu rodea pe interior de foamea ce-mi exaspera toate simțurile de câteva zile. Acum , Kat ma cuprindea cu corpul ei, nu prea greu , dar nici cel mai usor , cu capul lăsat pe umarul meu și mâinile pe sub bratele mele, pana pe spate, acestea cuprinzându-ma in cea mai dulce îmbrățișare. M-am poticnit, in spate, cât am simțit ceva umed puțin sub urechea mea , urcând pana la lobul ei, unde mi-a tras cu mana stânga câteva fire , spre spate. Avea mâinile destul de lungi, deci nu i-a fost greu , sa ajungă pe sub brațul meu , la coafura. A lins puțin, ceea ce îmi făcea pielea sa tremure , sub respirația ei, calda , înceată. După câteva sărutări scurte, fine, a ajuns din zona gâtului și a urechii la fata mea, puțin roșie , nu de la soarele puternic de pe platou sau de azi, ci de la cealalta mana a ei care îmi strângea fesa.

—Vad-

     Ma saruta. Oh cât îmi placea acea senzatie. Dar rușinea ma copleșea.Incerc sa ma dau, dar e o incercare nereușită.

—Ceil- ceilalți. Spun fără aer , încă lipita de ea.
—E intuneric.. ii aud vocea atât de seductiva, luând încet aer.

      Era adevarat. Nu ne vedeau in umbra , problema era ca noi încă ii puteam vedea, lucru care ma făcea sa ma simt mult prea expusă..-
      Katarina atunci îmi atinge feminitatea , pe deasupra lenjeriei, dezvăluind-mi o parte din fund.Am evitat un mic orgasm, muscand-o de umăr. Eram mult- prea sensibilă. După atât timp ,cine nu ar fi? Îmi doream asta de ceva zile , mi-o doream, iar acum se întâmpla, dar nu in modul și locul in care doream. Eram puțin inconfortabila, dar ceea ce făcea ma înnebunea, îmi pierdeam mințile , rațiunea nu mai juca un rol când o simteam, simteam atat de viu tot ceea ce-mi făcea și nu voiam sa se oprească...
M-am uitat la ea cu o privire rugatoare. Ochii ii străluceau, ma aprecia acum intens cu acei iriși verzi.
'Vrei sa mergem undeva?'
...
—Vrei? Intreaba acum vocal din cauza ca nu a primit un răspuns.
...

Ii iau mana de pe lenjeria mea. Părea atâta de dezamagita. O iubeam atâta de tare.. ii ridic mana și ii ling doua degete, apoi o trag cu mine. Se uita surprinsă și ma urmărește din voința proprie. I-am văzut zambetul și mi-am intors capul spre direcția spre care o conduceam, zâmbind la randul meu, fără sa ma vadă.
Ajungem la platou. Era cel mai aproape și o voiam chair acum. Intram in una dintre cabine, era cea cu garderoba, extrem de spațioasă, avea și rest area. M-am așezat pe canapeaua de piele roșie si mi am deschis picioarele.

—Linge. Ordon intr-un ton seductiv, răgușit.

La cuvintele respective am avut-o pe logodnica mea peste mine. Ma saruta , îmi musca buza și o linge, apoi trece direct la ceea ce doream. Se apropie și-mi da la o parte lenjeria. Pentru ca trebuia sa o tina cu mana, mi am întins picioarele ca sa o tragă jos. Era umeda, pana și drumul pana aici fiind chinuitor pentru mine. Se apropie și se uita Pre mine, eu , frustrata de așteptare dând din cap și muscadu-mi buza. Buzele ei se aflau la o distanta atât de scurta de clitul meu. Doar respira, îmi dădea tease deși nu era momentul. Strang puțin din dinti in așteptare și mi pun mâinile pe capul ei, tragandu-l și închizând distanta copleșitoare. Îmi dau capul pe spate in extaz și ea își scoate limba, apăsând și mișcând-o exact cum trebuie. Las valuri de aer , respiram greu și sonor. Nu mult după își ia capul și ma privește. Eram înflăcărată, simțind încă puțin, senzatia de mainainte.

—Continu-

        Intra cu....

No lies between us Part 2Where stories live. Discover now