Moonshine

148 9 3
                                    





@Katarina@

Pasiunea prin care degetele ii tremurau la fiecare atingere. Feluri in care trasarea când buzele mele ii atingeau palmele și degetele. Faptul ca in momentul asta nu ma oprește nimic.Nimic nu-mi poate altera deciziile. Fata pe care o iubesc atât de mult, a cărui mișcări le ador și , in ciuda comodității dintre noi, nu S-a schimbat nimic și nu o sa se schimbe....
      Data se apropie, câteva zile. 5 mai exact. De atunci , un triunghi amoros vicios care nu e tocmai un triunghi se desfășura la ordinea zilei: August a insistat ca Demi sa doarma pe jos. Rachel s-a oferit, dar la sugestie, August a venit cu o planșă prin care sa despartă fetele cât dorm. Toți râdeau între timp, inclusiv Rachel, de surorile care se certau , dar nu grav nicidecum. Nu mult timp după, Demi incepea sa treaca peste. Ba chiar era pe cale sa-și facă un iubit. Era un bărbat înalt , dintre șefii editori, mereu elegant și parul negru ii lucea in voluptate. Părea serios , dar o adora pe Demi, lucru ce se vedea in privirile lui. La orice miscare a buclelor blondinei , el le scana, nu tocmai biruitor, ci doar cu o mica sclipire in ochi. Rachel și Auggie păreau sa se certe mai tot timpul.. ciudat cuplu, mereu își dădeau nag și păreau sa râdă după. Venind vorba de Caroline și de mine.... pai-

@The last day, beach party@

    Era deja puțin dupa apus, cerul încă roșiatic, dar închis. Cu câteva stele care se arătau sin aerul nepoluat.

—Katarina?

     Ii aud vocea la care simt un impuls sa ma ridic de la masa la care erau acum celelalte doua cupluri. Venise mai tarziu. Avea ceva de făcut și nu m-a lăsat sa o aștept. Purta o rochie alba care ii venea oh atât de bine. Nu era revealing , dar felul in care strălucea ma atrăgea ca mierea pe o Albina. De ceva timp nu am mai avut ocazia sa facem mai nimic. Puțin frustrant, dar nu mai aveam mult. In o zi , părăseam oficial insula, dulce intimitate și momente cu iubita mea pe colțul din Bucătărie, here I come!

—Woah, usor acolo.

     Doua brate finute erau pe lângă mine și nu m-am sfiit sa ii sărut fruntea, chiar deasupra expresiei încruntate. Ma amuza.

—Ce e ,babe? Ma uit la ea cu o expresie bosumflată pentru a afla ce o deranjeaza.
—Vom pleca de aici. Iarăși abia o sa ii văd pe re-
—Nu e adevarat!! Se aude acea voce care ma exaspera prin energia ei vesinca, a lui Auggie, care trăgea cu urechea.

      Îmi era prietena de taclale despre iubitele noastre care ne priveau cu dispreț din celălat colț de camera , lucru ce ne amuza teribil, doar ca ma epuiza acea energie vesinca pe care eu o aveam doar când eram nevoita sa învăț înainte de un examen."Vremuri negre." Îmi reproșez eu.
       Interesată de ce avea de spus, își desprinde mâinile din jurul corpului meu și își face simțită prezenta calda pe care a lăsat-o in pieptul meu, cât timp ii sarutam fruntea.

—Mergeti in California de Nord , nu e asa? Sa continui cu enterprise-ul(afacerea) tatălui tau, nu-i asa? Ii se adresează blonda cu par scurt iubitei mele.
—Mmm.. asa?  Aștepta ea o continuare.
—Acolo mergem și noi. Chiar cautam loc de inchiri-
—Tata cunoaște agenți imobilieri. Ne face rost la toți de o vila sau apartamente!  Spune iubita mea atât de incantata de idee.

     Câteva gânduri negre îmi trec prin cap. Iarăși nu o sa ma pot bucura de privacy.. după atâta timp pe afurisita asta de insula. Îmi dau parul negru peste cap, formând câteva bucle , după care oftez și ma întorc spre plaja, de lângă masa lor. Ei stăteau la o masa de sticla, înconjurată de câteva luminițe si hamace agățate. Chiar lângă nisip. M-am dus , nu e ca și cum îmi simțea cineva prezenta. O fi oare gelozie? Pe simplul gând ca poate nu va fi toată a mea-?
     Câțiva pasi subtili nu trec neprevăzuti prin spatele meu. Ma întorc rapid, din reflex, sa ii vad parul alb, acum suflat de o scurta briza, cum strălucește de la luna.
      Își închide genele lungi si se arunca in bratele mele- avea o mana pe spatele și una deasupra claviculei mele. Se uita in ochii mei- atunci mi-a risipit toate ideile ,facandu-ma sa regret pana și simplul gând. O vreau doar pentru mine câteodată. De am putea fi singure măcar. Puțin..

@Caroline@

     S-a îndepărtat de restul. Era acum pe nisip , cu privirea spre valuri, pare ca le deține. Ca deține totul. Ca ma deține. Ma apropii , sandalele înalte îmi ofereau un mic avantaj, dar nu și la strecurat prin spatele ei. Oricum știa prin legătura noastră puternica când m-as apropia. Purta un outfit surprinzator pentru ea, un crop top negru, strâmt ,ce îi arata abdomenul și niște pantaloni scurti, de blugi. Probabil ii era dor de identitatea ei. Parul ii era deja lung, ajungea sa și-l dea in spatele urechii și era acum, pe o parte împletit. Voiam sa ii ating firele de par de culoarea accea atât de întunecată.. care ma înnebunea. Totusi , când ajung , se întoarce—..

No lies between us Part 2Where stories live. Discover now