let's talk...

37 3 0
                                    

Αυτό το κεφάλαιο δεν προορίζεται μόνο σε αυτούς που διαβάζουν το συγκεκριμένο "βιβλίο", μπορείτε να το διαβάσετε επίσης όσοι με ακολουθείτε και απλώς πατήσατε το λινκ. Δεν με ενδιαφέρει κιόλας αν το ψηφίσετε, ειλικρινά αυτή τη στιγμή το κεφάλι μου κοντεύει να εκραγεί.

Παρά τον τίτλο αυτού του μέρους, το περιεχόμενό του είναι εντελώς διαφορετικό, κυρίως σοβαρό.

Ναι, σοβαρό.

Θα αποτυπώσω την άποψή μου και σε όποιον αρέσει, δέχομαι διαφορετικές απόψεις αρκεί να εκφράζονται με πολιτισμένο τρόπο.

Τον τελευταίο καιρό ακούω εντελώς ανούσια πράγματα τα οποία μου την δίνουν πολύ άσχημα και με κάνουν να αναρωτιέμαι γιατί δεν είχα φανταστεί νωρίτερα ότι υπάρχουν τόσοι χαζοί άνθρωποι στο σύμπαν.

Πρόσφατα, κάποιος γνωστός μου πέθανε. Guess what. Από corona.

Παρόλο που έχω αρχίσει να γίνομαι λίγο αναίσθητη γενικά με πράγματα για τα οποία κάποιοι άλλοι μπορεί να στεναχωριούνταν ή να ένιωθαν άσχημα, αυτό ήταν ένα γεγονός το οποίο με έκανε να σοκαριστώ.

Πραγματικά, ακόμα νιώθω συντετριμμένη και μόνο που θυμάμαι την στιγμή που ο πατέρας μου μου ανακοίνωσε ότι "you know what, he died." Δεν μπορώ να περιγράψω αυτή τη στιγμή πώς νιώθω και τι σκέφτομαι κάθε φορά που σκέφτομαι αυτό το πράγμα.

Αυτός ο άνθρωπος ήταν ό, τι καλύτερο είχα συναντήσει ποτέ. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι όντως έφυγε έτσι από την ζωή, αλλά αυτό που με πείραξε είναι ότι πέθανε νέος σε ηλικία. Έδειχνε τόσο χαρούμενος και ευδιάθετος, έκανε χιούμορ και παρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε, δεν φαινόταν να νοιάζεται πολύ και απλώς "ξεσκέπαζε" την πλευρά της ζωής του που χαρακτηριζόταν από ενθουσιασμό, ευτυχία και ό, τι καλύτερο μπορεί να σκεφτεί κανείς.

Ωστόσο. Όχι μόνο λυπήθηκα που πέθανε, αλλά νευρίασα και με όλους τους ανεύθυνους που εξακολουθούν να κυκλοφορούν, without giving a fuck για το αν θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή ενός ατόμου, πόσο μάλλον ενός μεγάλου σε ηλικία ατόμου, που μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα υγείας ή ακόμα να ανήκει σε ευπαθή ομάδα.

Let me explain further here. Όπως όλοι ξέρουμε, πολλοί από τους... συμπολίτες μας ας πω, θεωρούν ότι όλο αυτό το πανηγύρι με τον κορωνοϊό είναι κάτι ψεύτικο που δεν υπάρχει, ότι μας παραμυθιάζουν και ότι με αυτόν τον τρόπο μας χειραγωγούν και μας ελέγχουν.

Μπράβο σου που έχεις και άποψη, κανένα πρόβλημα, και επίσης μπράβο σου που ξοδεύεις ώρες από την μέρα σου για να κάτσεις να φιλοσοφήσεις όλη αυτή την κατάσταση και το πώς ξεκίνησε και το πώς εξελίχθηκε, αν υπάρχει και μπλα μπλα μπλα, αντί να κάθεσαι και - με όλο το συμπάθιο - να κωλοβαράς απ' το πρωί μέχρι το βράδυ.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 26, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

wonderwoman || meWhere stories live. Discover now