6. R É S Z

3K 105 3
                                    

Felbaktattam a lépcső tetejére és elfordultam a 26-os terem felé. Nem foglalkozva az engem bámuló tekintetekkel. A kinézetem normális volt, amennyire csak lehetett. Szóval gondolom a probléma csak a szokásos lehetett. Új lány az iskolában. Rántottam egyet a táskámon, ami a vállamon pihent és lépkedtem tovább. Kizárva mindent és mindenkit. Az osztály terem előtt vettem egy nagy levegőt és benyitottam.

Csak két lány tartózkodott bent. Beljebb léptem és becsuktam magam után az ajtót. Kedvesen mosolyogtak rám. 

-Szia. Samira vagyok de csak Sam.-mutatkozott be a barna hajú.

-Én meg Evelyn.-ugrott fel a másik lány is. 

-Sziasztok. Rhea vagyok.-mosolyogtam rájuk. 

-Tudjuk Matt már mesélt rólad.-magyarázta Sam.

-Kitalálom minden ciki dolgot?-húztam össze a szemem nevetve.

-Hát például, hogy betörőnek nézted Wyatt-et.-nevetett Ev.

-Ja igen. Amúgy sokan vagyunk az osztályban?

-Nem igazán. Szerintem a srácokkal már találkoztál. Rajtuk kívül már csak a három hárpia van.-mondta Sam.

Nyílt az ajtó és belépett rajta három lány. Az egyiknek szőke szögegyenes haja volt és egy kiló vakolat az arcán. A másik kettő meg szerintem a csatlósai lehetnek. 

-Na az új lány látom talált barátokat és csodálkozom, hogy nem Matt haverjaival lógsz. Bár úgy is csak kilógnál közülük.-mondta gúnyosan a szőke hárpia. A másik két csaj pedig gúnyos mosolyt küldött felém. 

-Szerintem ő előbb talál barátokat, mint te valaha is fogsz. Különben is ő nem azzal hívja magára a figyelmet, hogy egy kiló vakolatot ken a pofájára.

-Na megszólalt a sportos csaj.-forgatta a szemét a lány.

-Figyelj én tök leszarom a véleményed, mert ha foglalkoznék vele akkor olyan szar alak lennék mint te.-mondtam a szemébe.

Mire ő csak fújtatott egyet és leült az egyik padba. Betódult az osztály többi tagja Matt-el az élen. Egy aggódó pillantást vetett felém, én egy mosolyt varázsolva az arcomra üzentem, hogy nincs gond. Leültem egy padba Sam és Evelyn mögé.

Nem sokkal később be is csengettek.
Bejött az ofő, vagyis azt hiszem ő lehet az Matt leírása szerint. Magas férfi, leginkább öltönybe jár és barna haja már őszülni kezdett. Na ja, ilyen osztály mellett...

-Gyerekek mindenki üljön a helyére.-szólt majd miután látta, hogy mindenki a helyet foglalt, bele kezdett a mondandójába.-Mint látjátok, lett egy új osztály társatok.-fordult felém bíztatóan mosolyogva.-Bemutatkoznál pár szóban?

-Persze.-álltam fel kelletlenül.-Rhea Sky vagyok. Most töltöm a 17-et és eddig Leavenworth-ban éltem. Most költöztem ide Lynnwood-ba.-daráltam le gyorsan.

-Köszönöm Rhea. Valakinek van kérdése Rheához?-kérdezte a többiek felé fordulva az ofő.

-Van barátod?-ordította be Dylan. Ki más?

-Nincs.-ráztam a fejem kissé elpirulva.

-És nem is lesz, szóval ez a hajó elúszott Dylan! A húgom tabu!-magyarázta Matt. 

-Jó na, van olyan barátnőd aki hasonlít rád?-kérdezte vigyorogva.

-Jó, feladom!-sóhajtott nagyot Matt.

-Nincs. Sajnálom Dylan.-mondtam és a helyemre ültem. Egy perc múlva kinyílt az ajtó és egy magas szőke hajú srác lépett be rajta. 

-Jó reggelt! Elnézést a késésért!-mondta és a padom felé vette az irányt. Aha, szóval padtársak leszünk. Király. Köszi, hogy szóltál Matt.

Lots of trying -BEFEJEZETT-Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang