9. vrijdag 22 Januari

152 8 0
                                    

(A/N: Deze hoofdstuk is opgedragen en samen geschreven met @Little_blue_moon omdat ze altijd commentaar heeft op mijn hoofdstukken)

POV BEN

De volgende dag als ik aankom op school zijn alle ogen op mij gericht. Misschien was het niet zo'n goed idee om het voor heel de cafetaria te ropen. Ik zie Valentina, Noah, Jake, Bethany, Alex, Ashley en Kevin. aan het praten in een groepje, wanneer ze mij zien beginnen ze allemaal te klappen. Ik kijk hun ombegrijpend aan en ik wordt rood. "De reden waarom we klappen is omdat we allemaal trots zijn op jou!", zegt Valentina. Ik begin nog roder te worden wanner de anderen erover beginnen. Iedereen is blijkbaar trots op me voor mijn coming out en ik ben heel blij dat ze blij zijn voor mij en dat ze me nemen voor wie ik ben. "Omg! Ben en Kev! Jullie moeten is een keertje op een date gaan!" , roept Bethany enthousiast! De andere stemmen in en ze kijken allemaal hoopvol naar mij en Kevin. Shit ik begin rood te worden.

POV KEVIN
Ik zie Ben rood worden wanner iedereen zegt dat we op een date moeten gaan. Tuurlijk zou ik het wel willen maar ik zie dat hij niet op zijn gemak ik met het idee. "Mensen doe eens rustig, hij is net uit de kast. Geef hem de tijd." , zegt ik. Ben kijkt me dankbaar aan maar doet dan zijn mond open: "Ja, maar Kevin, ik wil graag een keertje met je op een date." Iedereen kijkt met hun mond open. "Uhm, ja is goed. Jij mag het regelen" , zeg ik. Hij knipoogt en knikt naar me. Ik heb net een date met Ben Farrel gescoord?

POV KELLY
Ik wandel de school binnen en ik kijk naar het groepje waar Ben staat. Ik kan het niet geloven dat die jongen een homo is. Ik bedoel maar, de meeste sexy en populairste jongen op Chapwood is Gay. Wie had dat nu verwacht. Mijn blik glijdt naar de andere mensen die in jet groepje staan, Valentina en Ashley, zijn allebei nu populairder dan ik. Ashley Vermoth is altijd al populair geweest maar Valentina.... Zij is een nerd! Een nerd mag niet populair zijn! Dat volstaat niet in de regels! Een meisje die ik vroeger heb gepest, heeft nu de mogelijkheid om mij te pesten. Dan kijk ik naar Jake, hij is ook sexy maar niet zo knap als Ben. Maar hij volstaat en hij is single. Volgens mij moet ik mijn kans wagen. De bel gaat en ik loop samen met mijn schoothondjes naar de les, vanaf nu, kijk ik niet meer naar de loserclub!

POV ALEX

De bel gaat en iedereen gaat naar de les ik zie dat onze groepje zijn wegen scheidt sinds ze allemaal een andere lessenrooster hebben. Ik zie dat Bethany alleen loopt en ik grijp haar pols vast. "Vind je het erg dat ik een eindje meeloop?", vraag ik dan. Ze lacht en schudt haar hoofd van nee. Samen lopen we naar Engels. Ze is zo mooi, haar lach, haar haar, haar lichaam, alles aan haar is perfect en ik moet er automatisch van lachen. Ik zie ook dat ze naar mijn lichaam kijkt en daardoor moet ik grijnzen. Ze heeft het door en wordt al snel rood. Damn wat is ze schattig, ik moet mijn kans wagen. Ik raap al mijn moed bijeen en zeg: "Wil je een keertje iets gaan doen?" Ze kijkt me even aan en ik wacht zenuwachtig op haar antwoord.

POV BETHANY

"Wil je een keertje iets gaan doen?" Ik denk eventjes na over dit alles. Ik ken hem maar net. Ik denk dat het misschien te vroeg is om met hem op een date te gaan. Begrijp het niet verkeerd, hij is hot en hij is tot nu toe alleen vriendelijk geweest. Maar ik wil niet daten of in een relatie zitten met iemand waarvan ik achteraf spijt ga krijgen. Ik schraap mijn keel en zeg: "Alex, je bent een geweldige jongen maar ik zou je eerst een beetje beter moeten leren kennen voor ik besluit met je op een date te gaan. Hij denk even na en knikt. "Oke dan eerst vrienden en dan zien we wel wat er gebeurt maar ga je morgen tijdens het tussenuur mee naar de Starbucks?" Ik knik en voor we het weten staan we aan de deur van het klaslokaal. Ik denk dat ik het zo wel goed vindt tussen ook, wie weet bloeit er ook echt meer.

-----
Ik kom thuis aan en ben blij dat het weekend is, het niet alleen omdat het weekend is, dat ik van iedereen af ben. Want voor je het weet krijg je een smsje die je hele avond verstoort. Hey! Morgen zin om te blijven slapen xoxo! Ash.
Oke het bericht verstoorde mijn avond niet, maar wel mijn dagdroom. Maar het maakt toch niet uit want voor de tv viel ik in slaap...

30 Dagen Voor ValentijnWhere stories live. Discover now