43.Bölüm

52 9 307
                                    

Tepki vermek serbest

_Rindesu tepki için teşekkürler UwU onu takip ederseniz çok sevinirim

Ben kesin hasta olacağım annem haklıydı atlet giymem lazımdı (´°̥̥̥̥̥̥̥̥ω°̥̥̥̥̥̥̥̥`)

Tepkimiz: Şaka amaçlı onlara iftira atsak ve olaylar ciddiye binerse

Shadow:*Diana ve onun sevgili olduğunu söyledin Duke ve Millie onları evlendirmek istiyor* OLMAZ OLMAZ HAYIR YA YOK ÖYLE BİR ŞEY S/A ŞAKA YAPTI DİANA BENİM KARDEŞİM BACIM YA BACIM!

Diana:*Olay aynı shadowla* Li! Sen al beni *Liam a sarıldı* gaçır beni ben geri döverim Shadow ile evlenmekten iyidir! Sevdiğimden değil tek sen varsın diye S/A SENDE KALBİMİ KIRDIN!

Kira:*onun seni yemeye çalıştığını söyledin Duke ve Millie Kira yı öldürmeyi planlıyor* ben öyle bir şey YAPMADIM HEM DENESEM BENİ GEBERTİR GLİTTERİN ÜSTÜNE YEMİN EDİYORUM YAPMADIM! BÜYÜK YEMİN!

Zen:*onlara ihanet edip hepsini öldüreceğini söyledin* ne? Ben öyle bir şey yapmadım yapmam ki? S/A anlaşamadığımızı biliyorum ama lütfen bu evde bir kedi eksik olacak....beni sevmediğini biliyordum ama bunu beklemiyordum...

Dark:*Polislerin onu aradığını ve evi bulduğunu söyledin* bu evde benden fazla dikkat eden yok! BABA SENDE Mİ!? ANNE! BEN BUNU YAPMAM YAPAMAM YAKALANMADIM *evden atıldı ve sana büyük bir kini var*

Light:*uyuşturucu kullandığını söyledin* ?! *İçtiği limonata boğazında kaldı ve burnundan çıktı boğuluyordu*  BANA NE GAREZİN VARDI! anne yapmadım YA BEN EVİMDE OKULUMDA İNSANIM YAPMADIM YA! S/A ben sana ne yaptım?!

Mike:*buna bir şey bulamadım* S/A kendini nasıl affettireceksin?

Ellie:*eski işine devam ettiğini söyledin* abla bana niye öyle bakıyorsun? Yapmadım ki? Cevap ver korkuyorum abla? A-abla? S/A yardım et affederim Ablam beni yiyecek gibi bakıyor!

Millie:*Onun Duke u aldattığını söyledin* tatlım ben senden daha iyisini bulacağım bide aldatacağım beni tanıyorsun S/A artık benim kızım/oğlum değilsin bunu yapacağını düşünmezdim

Duke:*Aynı olay aldatma* Millie elindekini yere bırak *Millie kafasının yanına vazo attı* s-sevgilim inanma S/A ya tatlım yapmadım ya!
Millie:evli çocuklu adamsın! BUNU NASIL YAPARSIN *Duke a ateş topu atıyor ama Duke kaçıyor*
Duke:CANIM YAPMADIM! YA YAPAR MIYIM BUNU SANA!

Liam:*Diana nın kolunda çizikler bulunca Liam yaptı dedin ama Diana kendine zarar verir* BEN YAPMADIM Dark o pompalı mı? Shadow onun yanından ayrılmıyorsun yapma! Mike ve Light bile gelmiş S/AAAA YAPMA AMA YAA ölmek istemiyorum İmdat!

Elçin:*bütün karakterleri ve kitabı sileceğini söyledin* yaklaşırsanız zorunda kalırım S/A arkadaşımdın benim ya!

Tepki serbest! Geç geldi hasta olacağım gibi ama bu gün iki tepki yapmak istiyorum bu bölüm içime sinmedi

karakter tepkileri UwUWhere stories live. Discover now