15. "Yaraya Üfleyip Yangını Harlamak"

1.7K 1K 1.1K
                                    

Merhaba! Nasılsınız, dilerim iyisinizdir. Bölüme başlamadan önce, bu bölüm 6000 kelimeyi geçkin ve minnacık da olsa bir tane yorum yapabilir misiniz? Elbette sizi zorlamıyorum lâkin bir oy en az iki yorum çok zorlayıcı değil ki...Sizi seviyorum, kalp♡.

🍁

🍃

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

🍃

Bölüm Şarkıları :

Neşet Ertaş-Küstürdüm Gönülü

Aşıl&Berkay Karaman-Sokaklar

🍃

Beş yaşımda alevi fitillenen mumun damlaları, her yaşımın pastasına katran oluyor; yaşımı çürütüyordu.

Önüme koyulan hayatın virajlı yollarının altına ölüm döşüyor, her defasında yeniden deyip adım attığım yolda; ayaklarımın altından cehennemi çıkartıp bedenimi sancılar içerisine sokuyordu.

Pes etmiyordum, ses edilecek bir hayatta; asla pes etmezdim.

O yolda attığım her adım, yüreğimin en orta yerine çocukluğumun katrana bulanmış mumlarıdamlatıyordu.

O mumu yüreğime damlatanın, geçmişime çizdiği bir ölüm de vardı. O mumun sahibi, annemin elbisesini kana bulayıp; annemin kızıl dudaklarından bedeniyle hiç uyuşmayan sıcak kanlar çıkmasını sağlayandı.

O mumun sahibini bilmiyordum, o muma, yandığım acının aleviyle çakmak çakanı da bilmiyordum.

Anne, senin canını alanı da; canıma sinip çocukluğumu boğanı da bilmiyorum. Affet beni, n'olursun.

Derimde yarıklar açacak derecede sıcak olan su, gözlerimi aralamamı ve daldığım düşüncelerin çıkmazından yaka paça kovulmamı sağladı.

Dizlerime sardığım ellerimden birisini hemen önümdeki çeşmeye yönlendirdim ve sıcak suyu daha dingin hâle getirmek için sola doğru çevirdim usulca.

Saçımın her telinden sızan ılık suyla beraber kafamı mermer duvara biraz daha bastırdım. Dudaklarımın arasından sızan buharla beraber dudaklarım büzüldü.

Gözlerimi dizlerime çevirdim, diz kapaklarımın kıkırdağına yerleşen ve benim ruhumu dizleri üzerine çöktüren acılarımı izledim.

ELEM: ÖLÜM YEŞİLİ Where stories live. Discover now