2.CADININ İNTİKAMI VE MUMYA KAPANI

3K 560 3.9K
                                    

Şarkılar:
Taylor Swift ~ Look What You Made Me Do
Yüzyüzeyken Konuşuruz~ Kazılı Kuyum

Oy ve yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen, düşüncelerinizi benim paylaşırsanız sevinirim. 💜

Keyifli okumalar dilerim. ✨

 ✨

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

2

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

2.CADININ İNTİKAMI VE MUMYA KAPANI

Bazen ne yaparsanız yapın, bir çözümü olmaz ve ne kadar gayret ederseniz edin sonu iyi bitmezdi. Sanki taştan bir değirmen misali dönüp dururdunuz ama içinize öğütebilecek bir şey koymadıkları için boşuna hareket ettiğinizi fark etmezdiniz.

Genç adam boşuna hareket ettiğinin farkına varamadı, vardığında ise artık çok geç olacaktı.

Tanrun, çalışmak için kullandığı odasında masasının başına oturmuş önemli işlerle ilgilenirken içinde garip bir hissin sıkıntısı büyüyor, adlandıramadığı bir şekilde sıkıntı göğsünde çoğalıyordu. Hani bazen kötü bir şey olacakmış gibi bir his doğar ya içinize, öyle bir duygunun içinde kalmıştı genç adam ve bu duygudan şu anlık kurtulabilecek gibi hissetmiyordu.

Kafasını sıkıntıyla önemli belgelerden kaldırdığında oturduğu yerden arkasına doğru yaslanıp elindeki kalemi kağıtların üstüne fırlatarak kollarını göğsünün üstünde bir araya getirdi. Bu hareketiyle sandalye gıcırdadığı için garip sesler çıkardı. İçine yarım yamalak bir nefes çektiğinde bedenindeki rahatlığın sebebini biliyordu. Sargı bezlerini sonunda damarlarının içinde düğümleyebilmişti. Onlarsız daha özgür hissediyordu ama onlar olmadan da olmuyordu. Bu lanet asırlardır başlarına belaydı. Mumya Krallığı ismini de halk zamanla görüntüleri yüzünden dillendirmeye başlamış ve krallıkları bu ismi belli bir süre içinde kabullenmişti.

Bu büyülü sargı bezlerini hem kendileri hem de halk zarar görmesin diye kullanmaya başlamışlardı.

Eğer birisi sargı bezlerinin ardından onlara çıplak gözle bakarsa lanet etkisini gösteriyor hem gören kişi kendini kaybedecek derecede aklını yitiriyor hem de görülen mumyanın teni yanarak büyük bir fiziksel acı çekmesine sebep oluyordu.

LAHZA | Kader YazıcıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin