Ani to nezkoušej

524 19 1
                                    

,,Vidíš ne ?" začal se přibližovat a mě došlo co chce udělat . Nevěděla jsem co mám dělat tak jsem ....

,, Taehyungu ! Ani to nezkoušej , slez . Okamžitě !" zařvala jsem na něj a on se lekl a radši slezl .
,,Promiň . "
,,Měl by jsi už jít pryč " řekla jsem mu s kamenným výrazem .
,,Řekl jsem ti promiň , můžu tady ještě zůstat ? "
,,Ne , vážně by jsi už měl jít " nechtěla jsem aby tady zůstával .
,,Dobře já tedy půjdu , uvidíme se třeba zítra ráno ? "
,,Nevím . "
,,Tak ahoj Toni " rozloučil se se mnou a šel ke dveřím .
,,Ahoj " řekla jsem bez citů  . Ještě se na mě naposledy kouknul pak se otočil a chytl kliku do ruky , otevřel dveře a odešel pryč .
,,Panebože " řeka jsem si pro sebe .
Ten je tak namyšlený ...
Den uběhl celkem rychle a už byl večer . Šla jsem se umýt a pak si zalezla do postele a vzala si ještě na chvíli mobil .
Když jsem na sobě pocítila únavu rozhodla jsem se mobil odložit a jít konečně spát .
Když už jsem byla v polovičním spánku tak mi najednou z ničeho nic zazvonil telefon .
,,To snad není možný " byla jsem unavená takže se mi moc nechtělo si přečíst oznámení které mi přišlo . Ale nakonec jsem přemohla svoji únavu a sáhla pro telefon který ležel na mém nočním stolku .

Maminka : Ahoj Stef , ještě si se mi neozvala od té doby co jsi přiletěla do Koreje . Jak se máš ? A co táta ? A promiň ale měla jsem hodně práce , vždyť to znáš .

Upřímně se mi teď nechtělo odepisovat ale pro její klid v duši udělám cokoliv .

Antonie : Ahoj mami , promiň ale nějak jsem neměla čas se ozvat . A mám se skvěle , moc se mi tady líbí . Táta je jako vždycky , prostě stará klasika . Bydlí v obrovským domě a mám tady taky i svoji koupelnu jako u tebe doma . A jak se máš ty ?

Po chvilce mi přišla její odpověď .

Maminka : To je fajn že se ti tam líbí . A co táta dělá za práci ? Ani mi to neřekl . Já se mám dobře Stef , ale chybíš mi tady . Přeci jen , i když jsem tady tak často nebyla , jsem tě měla doma a né nikde jinde .  Je tady bez tebe smutno s dům je od rána do večera prázdný .

Antonie : Ráda bych byla u tebe mami , ale moc dobře víš jak jsem se rozhodla . Já vím moc dobře že i když si doma nebyla tak s tebou byla sranda a mohla jsem si s tebou povídat . Ale táta takový není , je zavřený ve své pracovně , nevím co má za práci ale je nad ní taky od rána do večera . Myslela jsem si že bude trávit čas se mnou , po těch letech co jsme se neviděli . Ale to je jedno . Mami já už půjdu spát tak napíšu zase někdy jindy . Zatím ahoj ❤️😘

Maminka : Promiň že jsem tě vzbudila , nějak jsem si neuvědomila že tam teď máte noc . Tak dobrou Stefany a hezky se vyspi . A pozdravuj tátu 💛🧡❤️💜💙💚🖤

Mamka se naučila posílat všechny barvy srdíček co tam má . Je prostě švihlá . Aspoň vím pokom to mám .

Antonie : Nic se nestalo . A dobrou noc až u vás bude tedy noc 😇😝

Už dlouho neodepisovala tak jsem usoudila že už ani nenapíše . Odložila jsem opět mobil na noční stolek a teď už doufala že mě nikdo nebude vyrušovat z mého úniku do říše snů .





















--------------
KONEC !!!
Opět končím .

SG 🌹🌈🦄



Královna mafie Where stories live. Discover now