Chapter-6

479 52 64
                                    

Değerli okuyucularımın isteklerine göre bölüm çeviriyorum~

Bu bölümde bir az utandırıcı şeyler var. Smut yok ama konusu açılıyor diyebilirim. Yakalanmadan yazdım! Neyse uyarımı yaptım. İyi okumalar!

Karaoke okuldan o kadar da uzak değildi. Oraya vardıkları gibi sürtük Dazainin yanına oturduğundan emin oldu ve Dazai ona dikkat etmese de yeniden dokunaklı olmaya başladı, Dazai hala nasıl Chuuyanın probleminin konusunu açacağını ve transferinden önce ne olduğunu düşünüyordu.

Şanslıdır ki onunla konuşmaya başlayan kız oldu "Dazai-kun hep birlikte olduğun çocuğu biliyor musun, Nakahara Chuuyayı kastediyorum..." adını iğrenç bir şekilde söyledi ve bu şimdiden Dazainin sinirlerini bozmuştu " o göründüğü gibi biri değil..."

"Bu sürtük..." Dazai düşündü "iyi, en azından onunla ilgili konuşmak için bahane bulması gerekmeyecek. "

Diğerleri Chuuyanın adını duyduğu gibi sessizleşip ciddileştiler.

"Ona bu herif hakkında söyleyecek misin ?" çocuklardan biri sordu.

"Evet... " sürtük kolunu Dazainin omzuna yaslarken üzgün bir tonda konuştu " Bize olanın Dazai-kuna da olmasını görmek istemiyorum... " sonra yüzünü Dazaiye döndü "En başta biz hepimiz onun iyi biri olduğunu düşündük, ama gerçekte bizi o güzel mavi gözleriyle kandırdı..."

"Peki bu kadar nefreti hak edecek ne yaptı?" Dazai sordu , gerçekte rahatsız olmamış gibi görünmek için elinden geleni yaptı .

"Oraya geliyorum.. "kız söyledi.

"Tamam o zaman acele et çünkü senin tanıtımınla ilgilenmiyorum!!" Dazai sessizce yorumladı.

"Sınıfta oturduğun yeri biliyor musun? Sen gelmeden önce orada oturan bir çocuk vardı, ve tahmin et ne oldu, topluma gay olduğunu gösterdi!!"

"O bir aptal " kızlardan biri yorumladı ve aynı anda erkek arkadaşı söyledi "İğrenç!"

"Sonra?" Dazai sabırla sordu.

"Dediği gibi o bir aptal çünkü kazandığı tek şey öğrencilerin nefretiydi, bu artık okula gelmemesine sebep oldu, ve şimdi Chuuyaya gelelim... " iç çekti "Başta biz gerçek arkadaşlardık, biliyot musun, hatta ona Japonca öğrenmesinde yardım ettik, biz hep onunlaydık ama her şey ilk sınavlarda değişti... "

"Hala bizden bu kadar uzun saklayabildiğine inanamıyorum" Diğer sürtüğün erkek arkadaşı yorumladı.

"Evet, aynen" hepsi onayladı.

"Neden hepsi mağdur gibi davranıyor!!" Dazai düşündü ve söyledi "Ne oldu??"

"İlk defa Chuuya sadece sınavlarda görünen çocuğu fark etti ve neden gelmediğini sordu böylece ona gay olduğunu ve hepsini söyledik.. bu zaman..." bir an için durakadı sonra devam etti "o zaman sinirlendi ve tahmin rt neden, çünkü o da gaymış!! Ve bunu bizden saklamış!! Bize ihanet etti!!"

"Biliyordum!!" Dazai düşündü sonra iç çekti . Rahatlamıştı.

"Bir kaç kez onun önünde soyunduğumu hatırlıyorum, farzedelim bana başka yolla bakıyormuş... " çocuklardan biri yorum yaptı, diğeri onun sözünü kesti "Hayır lütfen bunu söyleme, aynını ben de yaptım ve şimdi... oh Tanrım, iğrenç!!" ne kadar iğrendiğini göstermek için dilini dışarı çıkardı.

"Beni bölme!!" sürtük sustu "Sana en iyi kısmı söylememe izin ver!!" yüzünü yeniden Dazaiye döndü "O gün ne olduğunu tahmin et, aslında onlar eve birlikte gittiler..." dönüp arkadaşlarıyla yüzleşti. "Her şeyimle iddiasına varım, o şeyi yaptılar!!"

Is this happiness- SOUKOKUOn viuen les histories. Descobreix ara