🌿

33 6 0
                                    

Ahoj!
Možná někoho zklamu, ale ne, tohle není nová kapitola, ve které bych klasicky pokračovala v příběhu. Ráda bych tuhle rádoby kapitolu ponechala na dobu neurčitou jako oznámení, možná upozornění.
Původně jsem chtěla tyhle informace sdělit jednoduše v krátkém textu pod budoucí kapitolku, ve finále by to bylo ale až zbytečně zdlouhavé, tak jsem si pro to radši vytvořila samostatnou část, naprosto nesouvisející s příběhem.
   Jak někteří z vás ví, kapitoly k téhle knize přidávám nepravidelně jednou za měsíc, někdy se i do tak dlouhého termínu časově nevejdu, tak se to opět protáhne.
Proto jsme se ocitli zde, v roce 2020, kdy kniha Ve Stopách vraha slaví dva roky od publikování a já mimo to všechno zjišťuji, že bych měla značně pohnout, jinak tu budem do mé dospělosti.
Tím chci říct, že se toho za ty dva roky spousty změnilo. Mé psaní na začátku knížky nebylo ani na průměrné úrovni, stejně tak hloubka celého příběhu. Na začátku mě jen hnala šílená touha napsat vlastní knížku na bázi kočičích válečníků a v tu chvíli mi bylo úplně jedno, jak se bude do budoucna příběh vyvíjet. Abych se přiznala, samotný prolog tohohle díla pro mě v tuhle dobu, když si ho zpětně čtu, nemá žádný smysl a zdá se mi v naprostém nesouladu s celým příběhem.
V průběhu psaní a zároveň také vymýšlení celé pointy téhle knížky, se stalo tisíce změn a přidalo stovky nových věcí. Nakonec jsem zjistila, že Ve Stopách vraha bude zdlouhavá knížka s až nepříjemně moc propleteným příběhem, tedy projekt opravdu na dlouho.
    Proto chci tímto textem upozornit hlavně budoucí čtenáře této (v budoucnu snad) již kompletní knížky, aby se nepozastavovali nad tou spoustou nejasností, co se tu všude objeví a snažili se pochopit příběh i s těmi všemi nesmysly, co tu jsou a budou.
Provedla jsem opravdu spousty změn, takže jednoduše ne všechny dřívější kapitoly vám budou dávat dohromady s těmi příštími smysl, jednoduše to tak, aby to v poslední kapitole dalo naprostý smysl, nešlo udělat jinak, než lehce příběh pozměnit a odebrat tak pár věcem pravý smysl.
   Avšak samozřejmě, kdybyste měli nějaké připomínky nebo si něčím nebyli jistí, budu se snažit být dostupná v komentářích, kde popřípadě vše dovysvětlím :3.

Jen mimo téma, když už tu máme extra kapitolku, chtěla bych moc poděkovat za 700 přečtení a 80 hlasů, každá hvězdička mě vždy donutí psát rychleji a dotahovat tenhle příběh k dokonalosti, při čemž mě příjemně zahřeje u srdíčka 🌿🌸

Děkuju moc za pochopení a snad se sejdeme zase někdy příště, třeba u další kapitolky!

Ve Stopách Vraha Where stories live. Discover now