§Παρελθόν: Το συμβούλιο των ειδών§

53 10 0
                                    

Τζόρτζα ( 1970):

Απόψε θα συγκεντρωθούμε πάλι. Μετά από 4 χρόνια οι αρχηγοί των 4 πιο δυνατών ειδών στον κόσμο. Ξέρω πως η συγκέντρωση αυτή είναι πολύ σημαντικοί , σε αυτήν συζητάμε και επιλύουμε σοβαρά θέματα που προκύπτουν για το κάθε είδος αλλά και για όλα μαζί. Όπως το μοίρασμα των περιοχών ανάμεσα σε λυκανθρώπους και βρικόλακες , τον έλεγχο των φατριών των μαγισσών και φυσικά την παρακολούθηση του μόνου είδους που δεν ξέρει την ύπαρξη μας των ανθρώπων. Όλα αυτά πρέπει να ελέγχονται τακτικά , όμως αυτά τα συμβούλια κάθε χρόνο μου προκαλούν πονοκέφαλο. Όλα τα είδη μαζί σε ένα μέρος μόνο ένα πράγμα σημαίνει τις περισσότερες φορές, μπελάδες.

Η φετινή συγκέντρωση θα γίνει μετά από πολλά χρόνια σε δικιά μας περιοχή, την οποία τη διάλεξα εγώ , έπρεπε να είναι σε μέρος όπου υπάρχει επικοινωνία με τη θάλασσα ώστε να μας συναντήσει το δυνατότερο θαλάσσιο είδος οι σειρήνες. Έτσι διάλεξα τη περιοχή των δασών κοντά στο Σιάλτ. Οι αρχηγοί των ειδών θα έφταναν σήμερα και το συμβούλιο θα ξεκινούσε αμέσως μετά την προέλευση στην περιοχή μας και του τελευταίου αρχηγού.

Κάνω τη καθημερινή μου βόλτα μέσα στο δάσος με τη μορφή του λύκου μου. Νιώθω κάποιον να με ακολουθεί , σταματάω απότομα και γυρίζω το κεφάλι μου. Βλέπω τον μικρότερο αδερφό μου να στέκεται ακριβώς πίσω μου κρατώντας ένα μακρύ , κολλητό , μαύρο φόρεμα.

Ααχ , ο Αλέξανδρος ο μικρότερος αδελφός μου και o μόνος που είναι πλέον εν ζωή και αρχηγός της αγέλης των πολεμιστών. Παίρνω μπροστά του την ανθρώπινη μορφή μου και εκείνος με ένα μεγάλο χαμόγελο μου δίνει το φόρεμα.

« Πόσο το λατρεύω που με φροντίζεις πάντα» του είπα καθώς έπαιρνα το φόρεμα και το φόρεσα

« Πάντα θα σε φροντίζω Τζορτζίνα , για όσο είμαι ζωντανός» μου απάντησε αποκαλώντας με , με το πραγματικό μου όνομα.

« Πάντα θα σε φροντίζω Τζορτζίνα , για όσο είμαι ζωντανός» μου απάντησε αποκαλώντας με , με το πραγματικό μου όνομα

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Χαμογέλασα στο άκουσμα του. Πόσο καιρό έχω να ακούσω το όνομα μου.

« Τζορτζίνα... Μόνο ο Λουκ με αποκαλούσε έτσι...» απάντησα , μου λείπει ο αδερφός μου. Πάνε πολλά χρόνια από τότε που πέθανε.

Blood Moon: The shadow of the wolf/ Η σκιά του λύκουΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα