«Διανομή Ρόλων»

64 11 0
                                    

Νικ:

     Η Ελένα και εγώ , ακολουθούμε την Νεφέλη, η οποία μας οδηγεί στο γραφείο της Άρυα. Όσο περισσότερο πλησιάζουμε στην αίθουσα που βρίσκεται η Άρυα με τους υπόλοιπους , παρατηρώ όλο και περισσότερο κόσμο να κατευθύνεται στο ίδιο μέρος με εμάς. Για να μαζεύεται τόσος κόσμος μάλλον η Άρυα έχει να μας πει κάτι πολύ σημαντικό. Φτάσαμε , μπήκαμε μέσα στο γραφείο. Υπάρχει υπερβολικά πάρα πολύς κόσμος μέσα στην αίθουσα. Το μόνο σημείο της το οποίο ήταν άδειο , είναι το σημείο όπου υπάρχει το μεγάλο ορθογώνιο τραπέζι. Και οι 6 καρέκλες είναι άδειες ... Η Άρυα δεν έχει έρθει ακόμα και ούτε η μητέρα μου. Καλύτερα, αν με έβλεπε θα προσπαθούσε να με πείσει να ξεχάσω τη Νόρα κάτι το οποίο δεν θέλω με τίποτα να συμβεί. Κοιτάω το πλήθος, δεν διακρίνω κανέναν από τους γνωστούς μου.

«Εκεί...» μου λέει η Ελένα που στέκεται δίπλα μου.

Είδα το χέρι της να σηκώνεται και να δείχνει προς το ακριβώς απέναντι σημείο από εκεί που στεκόμασταν

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Είδα το χέρι της να σηκώνεται και να δείχνει προς το ακριβώς απέναντι σημείο από εκεί που στεκόμασταν. Ακολούθησα με το βλέμμα μου το χέρι της και είδα τον Ντέρεκ μαζί με την Ιρίνα και την Ελίζα να μιλάνε μεταξύ τους. Κατευθυνθήκαμε προς το μέρος τους. Ενώ η Νεφέλη πήγε και κάθισε στην πρώτη καρέκλα από την δεξιά πλευρά του τραπεζιού.

« Νικ , Ελένα ελάτε» είπε ο Ντέρεκ που μας είδε καθώς κατευθυνόμασταν προς το μέρος τους. Μόλις φτάσαμε κοντά τους η Ελένα πήγε και στάθηκε δίπλα στο Ντέρεκ , ενώ εγώ στάθηκα δίπλα της.

« Πως είσαι;» με ρώτησεη Ιρίνα

« Πως είσαι;» με ρώτησεη Ιρίνα

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.
Blood Moon: The shadow of the wolf/ Η σκιά του λύκουΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα