40. The day after

19.2K 144 64
                                    

Ik kom niet bij mijn woorden en ik begin te stotteren.
"Ik..ik..uh." Wyatt begint te lachen en geeft me een kus op mijn buik. Snel pak ik mijn T-shirt van de grond om het ineens onzekere gevoel te verbergen.
"Ik ga mijn kleding aandoen," zeg ik zachtjes. "Laat me je helpen," zegt Wyatt. Zijn blik staar zacht en ik zie dat hij het meent. Hij staat op en pakt mijn bh van de grond af en geeft hem aan mij.
Met knalrode wangen draai ik me met me rug naar hem toe en doe ik mijn bh om. Wat is er zojuist gebeurd?

Wyatt pakt mijn bh bandjes vast en verbind ze achter op mijn rug. Ik kan het niet laten om te bedenken op hoeveel meisjes hij dit had moeten oefenen om het zo gladdeloos te kunnen doen. Ik slik. "Dankje." Snel trek ik mijn onderbroek aan en mijn broek en ga weer op de bank zitten. Nonchalant neemt Wyatt een slok van zijn drinken. "Dit was dus de volgende les.. of ja eentje daarna. Beffen," zegt hij.

"Ja..," zeg ik terwijl zijn woorden me bezinken. Het woordje 'les' was geen een keer op gekomen in mijn hoofd deze gehele avond. Een somber gevoel overtreft me, maar ik kan niet plaatsen waardoor het komt. Ik besluit een fake smile op te zetten en pak de fles cola.

"Wil je nog wat? We kunnen een videogame spelen. Ik heb er een aantal van Kai opstaan," zeg ik.
Wyatt schudt zijn hoofd. "Ik ga naar huis. De regen is opgeheven."
"Oh."
Ik draai de cola fles gauw weer dicht en zet hem neer.
"Geeft niks. Het is ook laat." Wyatt glimlacht zachtjes. "Klopt."
Hij staat op en klopt zijn kleding af.
Ik sta ook op en knik. Ik vouw mijn lippen op elkaar en ik kijk hem aan. Hij voelt zich ongemakkelijk bij me. Ik zie het aan hem.

"Nou Wyatt, het was een gezellige avond. Bedankt voor je bloemen en je cadeautje. Ik waardeer het echt." Zeg ik in een poging de sfeer te klaren.
"Natuurlijk," zegt hij met een oprechte glimlach. Hij trekt zijn jas aan en draait zich naar me toe. "Ik ook. Ik had een gezellige avond. Dankjewel." Hij buigt naar voren en plant een kus op mijn wang waarna hij een knipoog geeft en de woonkamer verlaat.
Niet veel later hoor ik de voordeur voorzichtig dicht vallen.

Ik laat mijn adem los. "What just happened?" Voorzichtig ruim ik alle spullen op en ik zet de tv uit. Ik pak mijn telefoon en bekijk mijn meldingen.

Carter 23:01
Slaaplekker lieve Raven. Dit weekend zou ik graag je een keer zien. Ik mis je aanwezigheid. Wanneer mag ik je bezoeken? Xx.

Mijn hart maakt een sprongetje en alle sombere gedachtes verdwijnen.

Raven
Hey Cart

Hey..

Hey Carter ;)

Hey Carter

Het lijkt me super leuk je te zien! Wat dacht je van zondag? Overmorgen dus om 14:00. Je kunt naar mijn huis komen. Als je wilt! Ik kan natuurlijk ook ergens heen komen. Wat jij fijn vind. Ik mis je.

Xx

Nadat ik de drie berichten verstuurd heb kijk ik naar mijn andere berichten. Ik heb er drie open staan. Eentje van Mama, Sky en Wyatt.

Ik open die van mama eerst.

Mama 22:34
Hoi Raven. Ik app je even om je te informeren dat je vader en ik aanstaande dinsdag avond thuis zullen arriveren. De zaak is goed gelukt en we hebben deze gewonnen voor de cliënt. We zien jou en je broer dinsdag avond! We verwachten jullie natuurlijk beide thuis. Slaaplekker. ❤️

Ik besluit niet te reageren vanwege het tijdstip.

Skyler 01:26
hey rave :) we zijn laat thuis so you know. als je het niet erg vind blijf ik bij kai slapen tonight. iniedergeval i love you babe. bedankt voor vandaag. red je het allemaal alleen?

Lessons from the Badboy Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt