18. Lesson 3

32.8K 355 50
                                    

"Maar eerst, we hebben deze hele zaal voor ons alleen! Waar wachten we nog op?!", Wyatt pakt blij als een kleuter die een cup cake krijgt, mijn hand en trekt me mee naar de trampolines. Ik moet moeite doen om overeind te blijven staan. Pfff, die jongen weet zijn eigen kracht niet zeker. Wyatt begint te springen en ik besluit rustig aan te doen, omdat ik net al genoeg gesprongen heb, maar Wyatt denkt daar blijkbaar anders over. Voor ik het weet springt hij met heel zijn gewicht op de trampoline waar ik opsta en wordt ik hoog de lucht in gekatapulteerd door hem. Een gil verlaat mijn mond en kort daarna val ik bijna op Wyatt die nog net op tijd kan uitwijken. Ondertussen lacht Wyatt zich natuurlijk te pletter.
Oh maar nu gaat die het krijgen hoor! Met al mijn kracht vlieg ik op hem af en tackle ik hem. Hij beland met zijn rug tegen de trampoline en laat een luide zucht als ik met een plof op hem beland, maar al snel sta ik weer recht. We willen natuurlijk niet dat het incident van in de blokkenput zich weer gaat herhalen hé. Dan pas valt me de basket ring op en als een hyperactieve ezel ren ik er dolblij heen. Ik pak een basket bal uit het rek en gooi hem in één keer in ring. Die basket partijtjes met Kai waren dan toch niet zo onnuttig. Wyatt staat ondertussen kreunend recht, maar voor hij het door heeft pak ik een basket bal en gooi het naar hem: "Wyatt, denk snel.", met een bons vliegt de basketbal tegen zijn voorhoofd en voor de derde keer vandaag valt hij pijnlijk neer. Zijn gezicht staat versuft en ik gier het uit. Ik ben bijna aan het wenen van het lachen waardoor ik niet door heb dat Wyatt al naast me staat. "Misschien was een date met jou in een trampoline park toch niet zo'n goed idee", zegt hij terwijl hij pijnlijk over zijn voorhoofd wrijft waar ondertussen al een rode plek is op te zien.
"Een date met mij is altijd een goed idee", grijns ik, maar probeer wanhopig te blos te verbergen. Hij noemt dit een date. Wow wacht! Dit is geen date. Ik was op date met Carter. De jongen waar ik verliefd op ben! Wyatt heeft duidelijk niks door over mijn innerlijke discussie want al snel neemt hij de basket bal uit mijn handen en zegt uitdagen: "Hey vogeltje, show me what you got!", waarna hij met een grote sprong praktisch over me springt en door de trampoline een hoge dunk doet. Ik wil mijn moeten opstropen, maar besef dan dat niet gaat omdat ik nog steeds enkel mijn sport bh aan heb. Ik haal mijn schouders op en ren dan op Wyatt af.
"Fiuw!", met een plof laat ik me uitgeput op de valmat vallen. Dat partijtje basket was vermoeiender dan ik had gedacht. Dat is ook niet moeilijk als je alleen maar een blik op Wyatt laat vallen zie je al dat hij wel een sport god is. Wyatt laat zich naast me vallen wat een wind van lucht en een vleugje van zijn deodorant met zich meedraagt. Zweet parelt op zijn borst en de gedachten om met mijn hand er over te strijken laat me sidderen. Ik moet stoppen met zo'n dingen te denken. Misschien waren die lessen toch geen goed idee. Ik kom wel verwachten dat te veel tijd doorbrengen met Wyatt mijn gedachten zou brainwashen. Ik was mezelf niet meer. Ik kijk kort opzij naar Wyatt, maar schrik wanneer ik hem naar mij zie staren. Zijn blik boort zich in de mijne en houd me in een ijzeren greep. Hoe kan het dat ogen zo veel kunnen doen? Ik denk terug aan wat mijn moeder vroeger altijd zei toen ik klein was: "Ogen zijn de poorten tot de ziel.", alleszins dat was toen ze nog thuis was. Ik negeer het trieste gevoel dat in mijn hart opzwelt voor het me kan overnemen. Ik schrik op van Wyatt die plots half over mij komt leunen. Mijn lippen maar een paar centimeter verwijderd van de zijne en zijn smarracht groene ogen die mijn gezicht scannen. Ik probeer neutraal te blijven onder zijn blik, maar dat is een stuk moeilijker dan dat ik dacht.
"Wat doe je?", ook al was het de bedoeling om chagrijnig te klinken het komt er eerder uit alsof ik het fijn vind. En dat geeft me de nijging om zelfmoord te plegen. Oké dat is misschien een beetje overdreven. Maar ja. Hij grijst en laat zijn lippen zacht over mijn kaaklijn gaan, een spoor van kippenvel achterlatend.
"Les 3, weet je nog?", fluistert hij hees in mijn oor en ik bijt op mijn lip om niet te laten merken hoeveel het met me doet. Ik knik, de zenuwen borrelen als kokend water in me op en ik voel mijn ademhaling iets gejaagder worden, wanneer Wyatt me in één beweging boven op zich trekt. Ik voel zijn sixpack tegen mijn blote huid aan en probeer niet ongemakkelijk weg te kijken. Zijn handen liggen op mijn heupen en zacht draait hij rondjes met zijn duim op mijn buik. Hij gaat rechtop zitten me mee overeind duwend. Ondertussen verlaten zijn ogen geen enkele keer de mijne. We zitten recht waardoor ik op Wyatts schoot zit met een been aan elke kant van zijn heupen.
"Ben je klaar voor les 3?", vraagt hij zacht. Ik knik zelfverzekerd en hij glimlacht kort.
"Oké je moet je heupen nu bewegen.", en met zijn handen kantelt hij mijn heupen een beetje, zodat ik praktisch tegen zijn gevalletje zit. Beschaamt kijk ik hem aan. Ik haal diep adem om de zenuwen en het ongemak van me af te slaan. Dit is wat tieners doen. Ik hoef me hier niet over te schamen. Alleszins dat is wat ik mezelf probeer te vertellen.
Ik kijk in zijn ogen en beweeg kort met mijn heupen zoals hij het getoond had. Wyatt laat en korte kreun horen en geschrokken stop ik. Deed ik iets fout? Oh jé ik wist dat dit ging gebeuren! Dit is zo awkward. Wyatt moet waarschijnlijk mijn paniek gezien hebben want hij legt een hand op mijn wang en staart me aan: "Raven, je deed niets fout. Geloof me maar. Je doet het juist geweldig. Het was een kreun van genot.", bij zijn laatste woorden grijnst hij, wat me alleen nog maar harder doet blozen. Voordat ik het weet trekt hij mijn gezicht naar zich toe en kust me gepassioneerd. Ik vergeet alles en ga door met het bewegen van mijn heupen. Weer kreunt Wyatt en ik voel zijn erectie groeien onder me, doordat hij maar een dunne basket short aanheeft en ik maar een sport shortje aan heb. Ik onderbreek de kus en kijk hem beschaamt aan. Hij grijnst verontschuldigend: "Het spijt me vogeltje, maar ik kan er niets aan doen.", ik knik alleen kort wetend dat als ik nu iets ga zeggen ik er spijt van ga krijgen. Ik ga weer door, maar wanneer ik weer beweeg voel ik raar gevoel opborrelen in mijn onderbuik. Het voelt goed en ik moet moeite doen om een kreun binnen te houden.
"Sneller", het komt er uit als een mengeling van gefluister en gekreun, maar toch hoor ik hem luid en duidelijk. Ik ga een beetje sneller en zijn handen grijpen mijn heupen strakker vast. Onze ademhalingen zijn gejaagd.
"Als je nu niet stopt dan ga ik komen", fluistert Wyatt in mijn oor. Ik weet niet wat me bezielt maar toch ga ik door. Een luide kreun verlaat zijn lippen en een paar seconde later schokt hij onder me terwijl hij zijn ogen van genot sluit. Ook ik voel een aangename tinteling in mijn onderbuik. Met een ruk draait Wyatt ons om waardoor hij boven me hangt.
"Dat was geweldig", fluistert hij hees terwijl hij me weer zoent.

OMG hebben jullie 13 reasons why seizoen 2 al gezien?? Wat vinden jullie ervan?

Lessons from the Badboy Where stories live. Discover now