12. Een date met een pedosmile

24.2K 321 5
                                    

"Dus eerst haal ik je om 2 uur in de namiddag op om naar de verrassing te gaan. Daarna gaan we naar een houseparty van mijn goede vriend Kai en daarna is er vast nog tijd om nog een les te doen", fluistert Wyatt in mijn oor. Ik bloos wanneer hij het laatste zegt, maar dan pas besef ik wat hij net gezegd heeft. KAI GEEFT EEN FEEST! Bij ons thuis! Ik bal mijn handen tot vuisten. Ik ben echt zo kwaad nu. Hij weet dat ik het niet leuk vindt als hij houseparty's geeft en hij had belooft om het er dan eerst met mij over te hebben.
Waarom dat ik houseparty's niet leuk vindt? Wel daar zijn meerdere redenen voor. Ten eerste, de volgende morgen stinkt ons huis naar rook, drank en zweet. Ten tweede, er is dan echt een gigantische rommel in ons huis. Rode bekertje, kledingstukken. Noem maar op. En ten derde, er gaat wel altijd iets stuk. De tv of iets anders. Zonder nog iets te zeggen draai ik me kwaad om en laat Wyatt verbijstert
achter.
Ik plof neer op de stoel voor Sky. Ze kijkt me met opgetrokken wenkbrauwen aan.
"Brandt los.", meer heb ik niet nodig en geïrriteerd begin ik te vertellen: "Kai houdt morgen een feest en heeft er me niks over vertelt. Nu wil Wyatt ergens met me naar toe. En waar is nog een verassingen zegt hij, om daarna samen naar het feest te gaan. Hij wil persé bewijzen dat hij wel leuk kan zijn, omdat ik per ongeluk zei dat hij niet leuk was.", ik haal diep adem. Ze tikt nadenkend met haar wijsvinger op haar kin.
"Oké dus, aan het feest kun je niet veel doen. Iedereen weet er waarschijnlijk al van en het zou een enorme deuk in zijn reputatie zijn, moest hij het afblazen. Je kan hem natuurlijk wel nog een goede uitbrander geven. Over de date met Wyatt", ik wil haar onderbreken om te zeggen dat het geen date is, maar ze heft haar hand op en gaat gewoon verder:"ik zou het doen als ik jou was. Tenslotte geeft hij je sexlessons en je wil toch niet met een volkomen stranger het bed in duiken?", daar heeft ze wel een punt. Ik schudt mijn hoofd.
"Oké en voor het feest. Ik weet dat je het niet leuk vindt en je je meestal heel de avond in je kamer op sluit, maar voor één keertje kan het geen kwaad. Ik zal meegaan naar het feest zodat je niet volkomen alleen bent.", ik zucht diep. Ik heb echt geen zin om naar het feest te gaan, maar ik kan zien aan Sky dat ze er graag naar toe wil. Ik rol met mijn ogen, maar geef dan toch toe. Direct springt ze een halve meter in de lucht, waarbij ze luid toept. Heel kantine kijkt naar haar en beschaamt wend ik mijn blik af. Ik zie Wyatt en Kai allebei naar ons grijnzen en ik steek mijn middelvinger naar hun op. Alleen weet Wyatt niet dat die ook voor Kai is bedoelt. Wyatt werpt me een kushandje als antwoord. Ug, zo kinderachtig. Ik rol met mijn ogen en kijk weer naar Sky die ondertussen al weer wat is afgekoeld.
Zaterdag wordt een drukke dag. Eerst moet ik koffie gaan drinken met Carter daarna ga ik met Wyatt naar ergens, god mag weten waar en daarna ga ik naar een stom feest waar ik na 5 minuten toch al weer in mijn kamer ga zitten. Met de deur op slot.
"Wat moest je eigenlijk nog vragen daarjuist?", Sky kijkt me aan met haar doordringende bruine ogen en ik kan mezelf er niet toe dwingen om te liegen. Ik zucht: "ik vroeg aan mevrouw of ik van partner kon wisselen.", ze kijkt me met grote ogen aan. Ik bereid me al voor en wat er gaat komen en laat me wat in mijn stoel zakken.
"Wat!! Waarom wil je van partner wisselen?! Dit is jullie kans. Het is zo romantisch. Samen wandelen door Londen. Gezellig iets eten. Hand in hand.", ik zie haar al helemaal wegzwijmel en volgens mij heeft ze het niet meer over Wyatt en mij.
Ik knip met mijn vingers voor haar ogen om haar weer op de wereld te brengen. Ik haal mijn schouders op en antwoord: "Ik dacht gewoon dat het awkward enzo ging worden en bovendien kan Wyatt zwaar irritant zijn. Maar misschien kan die date van morgens daar wel bij helpen.", rap sla ik een hand voor mijn mond wanneer ik besef wat ik net gezegd heb. Zei ik nou net echt serieus date?! Sky kijkt me grijnzend aan en ik zend haar mijn dodelijkste blik. Als ze ook maar één woord er over zegt dan...
Ze houdt onschuldig haar handen in de lucht: "oké oké, ik zeg al niets." Volgens mij gaat ze de rest van de dag me met die pedosmile blijven aankijken.

Lessons from the Badboy Where stories live. Discover now