29. Lesson 4...5?

29.9K 306 128
                                    

Achtergrondliedje voor dit hoofdstuk:
Only You - Ric Hassani

Nerveus steek ik mijn haar op. Het blijft een raar gevoel wanneer ik een afspraakje heb met DE Wyatt. En ik begin hem steeds aardiger te vinden. Ik heb hem zelfs met me domme hoofd verteld wie ik nou echt ben.
Ik zucht en sta op. Les 4, schuren in ondergoed. Zo moeilijk is dat toch niet? Ik heb al eerder tegen hem aangeschuurd. Alleen dan met wat meer kleding.

Ik trek mijn trui naar buiten zodat ik kan kijken naar mijn bh. Een hele saaie witte bh. Met een zwarte onderbroek..
Ik voel een stoute bui opkomen en trek mijn la open. Ergens onderin de la ligt een nog onaangebroken zwart lingerie setje. Ik grinnik. Dit gaat hij nooit verwachten. 

Ik klop aan op de deur

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Ik klop aan op de deur. Even later doet Wyatt open. "Hey," zegt hij met een blije glimlach terwijl hij me naar binnen trekt. Hij geeft me een vlugge knuffel. Ik heb niet eens de tijd om een arm om hem heen te slaan. Niet dat ik dat wil ofzo.
"Hay," zeg ik verlegen. Een akelige stilte volgt. "Wil je wat drinken?" Zegt hij terwijl hij naar de keuken loopt. "Ja lekker," antwoordt ik terwijl ik mijn jas en schoenen uittrek. "Ijsthee gok ik?" Ik begin te lachen. "Hoe weet JIJ dat nou weer." Hij knipoogt en schenkt een glaasje vol en overhandigt het glas aan mij. Heel even voel ik de warmte van zijn hand. Het voelde aangenaam.
"Dus. Schuren in de onderbroek?" Vraagt hij met een brede glimlach. Ik verslik me en knik om het te verbergen. "Dat klopt." Ik kijk hem niet eens aan. Ik hoop dat ik hem ga verrassen.
"Nou kom op dan," zegt hij. Hij trekt me mee naar de bank en trekt me op hem. Hij trekt z'n shirt uit.

Ik kijk naar zijn sixpack vol verlangen.  Hij pakt mijn handen vast en plaatst ze op zijn abs. Ik bijt zachtjes op mijn onderlip en kijk hem aan. Zijn ogen staan speels. Dan sta ik op en trek mijn shirt en broek uit. Met grote ogen kijkt hij me aan. Snel trekt hij ook zijn broek uit en gaat achter me staan. Zijn handen plaatsen zich zachtjes op mijn middel. Ik buig voorover en beweeg mijn kont rond zijn onderbroek. Ik voel zijn lul steeds harder worden tegen mijn kont.  Hij kreunt zachtjes en knijpt in me kont om hem vast te houden. Ik  ga harder schuren en voel hoe hard hij wordt. Ik voel mezelf nat worden en stop.  Heel onopmerkelijk voel ik aan mijn onderbroek en ontdek een natte plek. Snel draai ik me om en kijk in Wyatt's ogen.
"M..mag ik hem afdoen?" Vraagt hij terwijl hij naar mijn bh kijkt.
Even twijfel ik maar dan knik ik. Hij glimlacht en doet hem voorzichtig uit. Dan tilt hij me op bij mijn benen. Ik schrik van zijn actie en kom bijna met mijn lippen tegen de zijne. Zou ik?
Zachtjes buig ik naar voren en kus hem zachtjes. Zijn warme lippen raken de mijne en mijn armen vouwen zich om zijn nek. Een zachte kreun vormt zich in mijn keel. Wyatt tilt me op naar boven. Door naar de badkamer. Dan zet hij me neer en met open mond kijk ik naar de badkamer. Hij staat vol kaarsjes en het ruikt zo lekker. Er staat ook een douche aan waarvan de douchekop in het plafond zit en net zo groot is als een klein schooltafeltje. Zodat je er gemakkelijk met meerdere personen onder kan staan.

 Zodat je er gemakkelijk met meerdere personen onder kan staan

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Zullen we?" Vraagt Wyatt. "Ja," zeg ik. Ik trek mijn haar uit de knot en trek het slipje uit. Voorzichtig draai ik me om en kijk naar Wyatt. Hij ziet er zo goed uit. En hij heeft ook echt een grote lul. Ik bloos bij de gedachte. Hij steekt zijn hand uit. Ik pak hem aan en ik wordt mee getrokken de douche in.
Het warme water glijdt over mijn rug. Maar zijn hand die nog steeds de mijne vasthoudt is zeker wel warmer. Ik kijk hem aan en hij kijkt terug. En dan uit het niets pakt hij mijn gezicht vast en drukt zijn lippen op de mijne.
Verrast ga ik er in mee. Dit heb ik geleerd. Maar het gaat eigenlijk gewoon vanzelf. Mijn mond opent zich geleidelijk met de zijne. Zijn tong draait rondjes om de mijne. En dan gaat de mond dicht en geeft me een kus en gaat weer opnieuw. Zo zoenen we een tijdje. Ik vergeet waar ik ben en dat ik naakt ben.

En dan trek ik me terug. Ik voel dat ik opgewonden raak. Mijn tepels zijn dan ook erg stijf. Wyatt heeft dat allang gezien.
"Vind je het oke als ik ze aanraak?" Zegt hij. Ik knik meteen zonder na te denken. Hij glimlacht en zijn witte tanden komen tevoorschijn. Zijn mond zet zich op mijn tepel en hij begint zachtjes te zuigen en rondjes om mijn tepel te maken met zijn tong.
Ik kan het niet helpen om een harde kreun los te laten. Het voelt zo goed. Ik wil meer. Ik wil alles.
Dan trekt hij zich terug.

"Sorry vogeltje. Ik stop, anders wordt je nog agressief." Zegt hij terwijl hij zijn tong uitsteekt.

Heel nep boos kijk ik hem aan.
"Hou ook van jou hoor," Zeg ik sarcastisch.  En even zie ik dat ik hem van zijn stuk heb gebracht. Net als ikzelf.

Hey lieve schatten. Willen jullie helpen met het verloop van het verhaal? Laat het weten in de comments. Bij genoeg interesse zorg ik ervoor dat dit mogelijk gaat worden.

Lessons from the Badboy Where stories live. Discover now