16|°Break The Ice°

3.6K 261 383
                                    

Break The Ice Ingilizce bir deyimdir. Anlamı "buzları eritmek" olan bu söz, "bir çatışmayı yok edip arkadaşlığı başlatmak, insanları kaynaştırıp ortamı ısıtmak, soğukluğu kırmak, resmiyeti kaldırmak" gibi durumlar için kullanılıyor.

•Öncelikle hoş geldiniz.

•Bu bölümü Ao Haru Ride animesinden esinlenerek yazdım.

•Medyadaki şarkı da animenin müziğidir.

•İyi okumalar.

<3 <3 <3

Taehyung, dudaklarında hissettiği o yumuşak dokunuşla elini yavaşça yanına salladı. Jeongguk ise titreyerek ellerini usulca Taehyung'un yanaklarına yerleştirdi. Sanki, varlığını o şekilde hissedecekmiş gibi. Dudakları titremesine rağmen Taehyung'un dudaklarından asla ayrılmıyordu.

Jeongguk, sımsıkı gözlerini kapatmıştı. Sanki gözlerini açtığında her şeyin rüya olacağını düşünüyor, korkarak daha da sıkı yumuyordu.

Taehyung ise öylece Jeongguk'un kapalı gözlerine bakmaya çalışıyordu. Şoktan hala çıkamamıştı. Jeongguk gözlerini yavaşça araladığında gözünden bir damla yaş akması ile Taehyung, tuvali elinden bırakıp usulca Jeongguk'un gözyaşını parmağıyla sildi.

Taehyung'un içi parçalanmıştı. Kıyamıyordu Jeongguk'un tek bir gözyaşına bile...

Jeongguk teninde hissettiği dokunuş ile usulca titrerken gözlerini tamamen açtı. Buğulu gözlerle Taehyung'un gözlerini seçmeye çalışırken istemeyerek de olsa dudaklarını geri çekti usulca.

İkisinin de elleri birbirlerinin yanaklarını yavaşça yakarken, gözleri de bir daha asla birbirlerini görmeyecekmiş gibi özlemle bakıyordu.

Jeongguk yavaşça burnunu çekerken Taehyung'un her santimini inceliyordu. Bakışları gözlerinden kaşlarına, yanaklarına, burnuna inivermişti bile.

Sonunda boğazındaki yumruyu yutkunup dudaklarını aralamıştı. Ellerini Taehyung'un yanaklarından çekip kendi yanaklarındaki Taehyung'un ellerine uzandı.

"B-b-ben... Özür dil-"

Dayanamayarak hıçkırmaya başlamasıyla Taehyung Jeongguk'u kendisine çekti sıkıca. Jeongguk'un başını kendi kalbine yaslayıp saçlarını yavaş yavaş sevmeye başladı.

Jeongguk napacağını bilemeyerek titreyen elleriyle Taehyung'un tişörtünü tuttu sıkıca. Gözlerinden yaşlar akıyor, hıçkırmaktan düzgün nefes alamıyordu.

Taehyung dudaklarını birbirine bastırarak ağlamamaya çalışıyor, yutkunarak boğazındaki acıyı yatıştırmaya çalışıyordu.

Canı yanıyordu... Yanıyordu ama bunun nedeni kendi çektiği acılar değil Jeongguk'un canı yandığı içindi. Günlerce, aylarca hatta yıllarca çektiği acıları unutmuş, şimdi sadece kollarında küçücük kalmış beden için gözyaşlarını tutmaya çalışıyordu.

Jeongguk derin derin nefes alarak kafasını göğsünden kaldırdı. Gözlerini silip Taehyung'un yüzüne baktığında Taehyung yavaşça başını Jeongguk'un omzuna koydu. Jeongguk anlamsız bir şekilde ileride onları izleyen Namjoon ve Yoongi'ye baktı.

 Jeongguk anlamsız bir şekilde ileride onları izleyen Namjoon ve Yoongi'ye baktı

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.
Commuovere | Taekook | ✔Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ