Sladké sny.

272 18 0
                                    

Christinin pohľad.

Obliekla som sa, učesala som sa a trochu namaľovala. A už som len čakala na tú "osudnú hodinu." Ale nie, celkom som sa tešila.

Začula som zvuk zvončeka, a tak som si hodila na seba topánky a zelenú jesennú bundu a vrazila som von. Privítali sme sa a vypadli sme do mesta.

Pozreli sme si mesto, pofotili sme zopár super fotiek (vrátane selfies! :D ) a zaliezli sme do čajovne. Zistili sme, že máme dosť spoločných záujmov. Bolo mi s ním fajn.

Celý deň mi bolo zle, ale teraz to naozaj prepuklo. Hrozne ma rozbolela hlava, obliala ma horúčava a zbledla som.

Leov pohľad.

Nevedel som, kam ju vziať ale nakoniec som stavil na klasiku. Prechádzka po meste a čajovňa.

Sedeli sme v tej čajovni a rozprávali sme sa. Keď už sme mali pomaly dopité, všimol som si, že je nejak zbledla. Chytil som ju za rameno a spýtal som sa či je v poriadku, čo jej je a tak.

Neskôr som ju presvedčil, že ju vezmem domov, pretože by mohla odpadnúť alebo niečo také.

Keď sme prišli k nim, uložil som ju jej posteli a prikryl som ju dekou. Keďže u Noela som bol ako doma, priniesol som jej nejaké prášky proti migréne a čaj. Zaspala. Až vtedy som si uvedomil, aká krásna naozaj je.

Christinin pohľad.

Odprevadil ma domov a postaral sa o mňa. Viac si nepamätám , musela som zaspať, pretože prášky nezaberali a mne šlo hlavu roztrieštiť.

Keď som sa zobudila, boli asi dve hodiny v noci a ja som bola úplne fit. Leo spal v mojom húpacom kresle. Je to od neho hrozne milé, že pri mne zostal a postaral sa o mňa. Uprene som ho sledovala. Bol taký zlatý. Nedalo mi to, a tak som sa postavila z postele, vzala som si telefón a zriadila som mu pár fotiek. Nemohla som sa na neho dívať, ako tam chudáčik spí, celý dolámaný. Aj keď nerada, ale musela som ho zobudiť.

Keďže mám veľkú manželskú posteľ, uložila som ho vedľa seba. Chvíľu (asi 20 minút) ešte spal, ale potom sa zobudil a naša debata trvala takmer do rána.

Three ways to love.(Sk)Where stories live. Discover now