Posledný deň.

291 17 0
                                    

Zobudilo ma klopanie na dvere. ,,Ďalej! " zazjapala som cez izbu. Ani som poriadne nevnímala. Uvidela som známu tvár. Leo prišiel. ,,Ahoj. Nudil som sa doma... ale nie čo to rozprávam. Chýbala si mi." Nesmelo sa usmial a prehrabol si vlasy. ,, Poď ku mnee! " Povedala som natešene. Úplne silno sme sa objali.,, Aj ty si mi chýbal Draat." Pošepkala som.

Po chvíli spoločného rozhovoru vtrhla do izby Samantha. ,,Ahoj Chris. Nechcem vás vyrušovať, takže presunieme to na zajtra. Okay? " Spýtala sa. ,,Ahoj Sam . Nevyrušuješ, v pohode. Čo máš niečo na pláne? Nejak sa ponáhľaš. " podpichovala som. ,, Mám rande.Ale o tom sa neskôr porozprávame!  Tak ahojte hrdličky. Bavte sa. Pá. " Usmiala sa a odišla.

Leo sa na mňa pozrel spytovačným pohľadom, ukázal na mňa a následne na seba. Nastal nehorázny výbuch smiechu. ,, Prečo si každý myslí, že s tebou chodím? " Vypadlo zo mňa v tom záchvate . Zrazu sme stíchli.  ,,Asi vyzeráme ako pár zlatko....ale to by som Chancovi nespravil." Pošepkal. Zase sme sa začali smiať , no teraz mi už aj slzy vybehli. Dojalo ma to. :'D

A k tej veci. Leo je úžasný chlapec, len neviem, či je ten pravý. Tyson alebo Leo?  Aj keď som na Tysona nahnevaná, cítim k nemu čosi iné.

Neverím , čo mi to práve prebehlo mysľou. Neviem si vybrať medzi dvoma chalanmi. Ale... čo tu trepem veď ani neviem, či ku mne niektorý z nich niečo cíti... No... neriešim.

Bolo 5 hodín a do izby vošiel lekár. ,,Slečna Blackley,  váš stav sa rapídne zlepšuje, a tak sme sa s radou lekárov dohodli, že zajtra budete z nemocnice prepustená." Vyhlásil. Oh Bože Ďakujem!  ,, Konečne nejaká dobrá správa. Ďakujem." Povedala som a usmiala som sa. Lekár po chvíli odišiel a Leo sa tiež pobral domov. Isla som na večeru a keď som sa vrátila  na posteli v mojej izbe sedel Riley a Justin. ,,Ahojte? " nazrela som dnu. ,, Ahooj. Veď som ti sľúbil, že ťa prídem pozrieť a zoznámiť ťa s Kirkym. " Povedal Riley.  ,,Čau." Ozval sa Justin s úsmevom na perách.

,,Zajtra odchádzam. " Povedala som medzi rečou. ,,Čoo?  Konečne si nájdeme kamarátku,  človeka , s ktorým sa dá pokecať a ty akurát zajtra odchádzaš. " Povedal Justin a Riley sa zamračil. ,,Nebojte sa. Ja vás hneď prídem pozrieť. Nenechám vás v štichu. Viem ako som sa cítila ja." Utešila som ich. ,,Dobre teda. My ti aspoň pomôžeme zbaliť si veci." Navrhli a ja som to prijala.

Po chvíľke prišla tá stará hlavná sestra a vyšupla ich z izby. No super. My si tak rozumieme a tá staroba nás rozdelí -.- Diky moc.

Je čas zavolať mame, pretože keď to nestihnem,  zajtra idem domov pešo.

Vytáčam. Zvoní to. ,, Ahoj zlatko. Ako sa máš?  Potrebuješ niečo priniesť?" Sypala na mňa vlnu otázok. ,,Ahoj mami. Mám sa fajn a nepotrebujem nič,  pretože ma zajtra prepustia domov. Prídeš pre mňa ? Doobeda musím odísť. " Odpovedala som. ,,Oh Christie je mi to ľúto,  ale zajtra pracujem. A strýko je odcestovaný s tímom. Mrzí ma to." Jej hlas náhle zosmutnel. ,,Nič si z toho nerob mami. Ja si už nejaký odvoz zoženiem. Netráp sa. Už budem končiť mami. Tak pá , ľúbim ťa."

No skvelé. Takže čo mi zostáva. Leo Ten tu bol dnes, nebudem ho preháňať. Tyson je na tripe s mojím strýkom. Noel pracuje a jediný kto mi zostal je Chance.  Tak to teda skúsim. Za to nič nedám.

Po druhé beriem telefón zo stolíka a vytáčam.

Ja: ,,Čau Chance. Som v kaši."

Ch:,,Ahoj Chris. Čože? Deje sa niečo?"

Ja:,, Zajtra ma prepustia a nemá kto po mňa prísť. Že či by si ..."

Ch:,, Jasné, prídem po teba a veľmi rád. Len si povedz o koľkej a som tam ako na koni princezná. " Prerušil ma.

Ja; ,,Si zlatý. Okolo 11 ak by sa dalo."

Ch:,, Okay teda. O 11 som tam."

Ja:,, Vidíme sa.  Pá , Dobrú noc."

Ch : ,, Sladké sny prajem. Pá."

Hneď ako som zložila, dala som si lieky a zaspala som.

Druhý deň ráno.

Podpísala som prepúšťaciu správu a vyšla som pred nemocnicu. Tam ma už čakal Chance. Hodila som tašky na zem a vrhla som sa na neho. Vzal moju batožinu a dal do kufra. Otvoril mi dvere na aute a ja som si sadla dnu.

Načiahol sa do zadu a zobral odtiaľ 2 poháre.  ,,Nech sa páči." Povedal s úsmevom a podal mi jeden z tych poharov s Bubble Tea. A dokonca moja obľúbená príchuť!  Dobrý. ,,Jee diky. Spravil si mi radosť." Natešene som povedala. ,, To nestojí za reč. "

Three ways to love.(Sk)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن