Každý pozná každého.

276 16 0
                                    

Posledné kvapky roztoku stekali dolu hadičkou do mojej žily. Do izby vkročila Samantha. ,,Oh ahoj Sam. Môžme vyraziť?" Spýtala som sa vážne znudene ale napriek tomu vyčerpane. ,,Zvládneš to? Idem po vozík počkaj chvíľku." Vrátila sa a už aj sme boli vo výťahu.

Prišli sme na spodnú chodbu. Miesto, ktoré si nepamätám. Detský kútik a pár kresiel, kde sedelo zopár teenagerov a hlavne telka. TELKA! Týždeň som nevidela televíziu takže ma to potešilo. O telku sa nikto zvlášť nebil, sedeli tam dvaja chalani o poznanie starší od tých, ktorí sedeli v tých kreslach. Mohli mať asi 20. Jeden z nich sa postavil a odišiel do izby. Druhý zostal opustený sedieť vo vozíku a stále pozeral telku.

,,Sam tu je aj telkaa!" Povedala som nadšene. ,, Odveziem ťa tam a budem musieť odísť. Mám prácu." Odviezla ma k tomu chalanovi.

Chvíľu sme len tak sedeli vedľa seba vo vozíkoch a pozerali telku. Respektíve bežala tam reklama. ,,Ahoj." Povedal. ,,som Riley. [Raily] Riley Stadel." Povedal a podal mi ruku. ,, Čau. Christine. Teší ma. Čo to vlastne pozeráme? " Spýtala som sa. ,, Hokej. Keď nemôžem byť na ľade, podporujem svoj tím aspoň takto."

No zbohom. Ďalší hokejista. Nejak sa v mojom živote roztrhlo vrece s hokejistami. ,, Wau. Ty hráš?  A vlastne prečo si tu? " vyzvedala som.

,, Hrám už 15 rokov. Mal som úraz a musel som absolvovať operáciu kolena." Smutne som sa na neho usmiala. Upreli sme zrak na televíziu.

Nemohla som uveriť vlastným očiam. Kelowna rockets. Chance a Leo. Aaaw oni sú spoluhráči. ,,Poznáš Leona a Chanca? " Skoro som skríkla od vzrušenia. ,,Jasné. S ktorým chodíš? A Kirkyho poznáš? " Neprijemne som na neho zazrela.

,,Heej!!! Nemám priateľa. A nemám ani poňatia kto je Kirky." Chytil ma za plece. ,,Kľud, kľud. Nechcel som ťa uraziť. Kirky je Justin Kirkland, je môj spoluhráč a k tomu najväčší pošuk na svete. Je so mnou na izbe, mal operovaný bedrový kĺb." Chudáci.

,,OBEED! VŠETCI NA SVOJE ODDELENIE. " zhúkla hlavná sestra na celú chodbu. Rozlúčili sme sa a sľúbil ,že ma príde na dalsi deň navštíviť aj s Justinom.

*Ahoooj. Ospravedlňujem sa za pomerne kratšiu časť, ale teraz nejak nebol čas na písanie. Budem sa snažiť napraviť to. A tak ako už je to u mňa zvykom: Ďakujem za všetky votes a commenty. Vážim si to. ♥♡♥ Dakuuu, pá ! :)

Three ways to love.(Sk)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن