Ráno. 1/3

338 21 0
                                    

Tysonov pohľad.

Oh práve mi zazvonil budík. Je trištvrte na päť ráno a ja musím ísť popracovať na svojej kondičke. Trénerovi príde nedostatočná. Ale všetko treba brať pozitívne.To je základ! Spomenul som si na slová trénera. Ale žeby bolo vstávanie o 5 ráno niečim pozitívne, to nemôžem povedať. Ibaže dnes je špeciálny deň. Znovu stretnem Christie. Teda ak sa objaví. Neviem čím to je , ale celý včerajší deň som uvažoval nad dnešným ránom. Ani nie tak nad tým stretnutím, ale nad ňou. Nemám ani poňatia , či má nejaký záujem. Po poslednom rozchode som v takýchto veciach doosť neistý. Nuž uvidíme.

Vytrepal som sa z postele a dotackal som sa do kúpelne kde som si umyl zuby a tvár. Prehrabol som si vlasy a pobral som sa ďalej. Mojim cieľom bola kuchyňa. Keďže bývam sám , raňajky ma už nečakali na stole, ako niekedy pred cca rokom, keď som ešte býval s rodičmi. Otvoril som chladničku , no tá zývala prázdnotou.Do riti. Som ja ale moták. Som taký zaneprázdnený prácou , že občas zabudnem skočiť do obchodu a kúpiť si niečo pod zub. To musím nejak vyriešiť. Snáď nebudem behať hladný. Keďže moji najlepší kamaráti a spoluhráči su aj moji susedia, svitol mi v hlave geniálny nápad. Pôjdem k nim na raňajky. To dáva logiku.

Hodil som si bundu na pyžamo a vyšiel som z domu v papučiach. Preliezol som bránku a zaklopal som im naokno.Nate vyletel z postele a spustil na mňa krik. No ja som sa len smial. ,,Kľud Nathan, kľud. Prišiel som sa len najesť." usmial som sa na neho. ,,Ty si dementný? Kolko je hodín?" spýtal sa ma so zalepenými očami a postojom ako múmia. Pozrel som sa na hodinky. ,,No o 5 minút je 5 hodín. Vpustíš ma dnu,alebo mám zomrieť na hlad, či umrznúť? Že si to ty, môžeš si vybrať." Povedal som ironicky. ,, Za toto ťa nenávidím Ty. Mne je to jedno... len dúfam, že budeš trpieť." zabrblal si popod nos a vpustil ma dnu.

Keď som sa u nich najedol, vrátil som sa domov a prezliekol som sa. Pomaly som vyrazil do parku.

Christinin pohľad.

Chvalabohu , že som vstala. Idem sa trochu sklutúrniť. Keby ma ten Tyson videl takto, tak sa so mnou už nikdy nechce stretnúť. Ja len dúfam, že nieje jeden z tých nafúkaných športovcov, ktorí dievčatá len ťahajú za nos a využívajú. Je naozaj zlatý, snáď ma nesklame.

Vošla som do kúpeľne umyla som si tvár a zuby. Vyčesala som si vlasy do chvosta a vliezla som do sprchy. Keď som odtiaľ vyšla, učesala som si vlasy a namaľovala som sa. Obliekla som si leginy a voľnú dlhú mikinu ktorá siahala až pod zadok. Obula som si bordové vansky. Schmatla som Tysonovu mikinu, ktorú mi včera požičal. Zostávalo mi približne 20 minút, a tak som zošla dolu a pobrala som sa do parku.

Three ways to love.(Sk)Where stories live. Discover now