Ale je nám dobre. ♥

308 17 0
                                    

Keď sme dorazili k nemu, vzal mi tašku, odomkol a pustil ma dnu. Vyzliekli sme si bundy, vyzuli topánky a sadli sme si do obývačky.

Asi o desať minút prišli Nathan a Ryan a priniesli bábovku. ,,A chalani, neprimiešali ste do tej bábovky aj nejakú otravu? " spýtal sa Tyson. ,,S tebou by to ani nehlo. Už to mám odskúšané." Žmurkol na neho Ryan. ,,Hej Ryan, nechváľ sa cudzím perím. Ja som sa s tým natrápil..." Nathan vtrhol do ich naťahovačky. ,,Gazdinka sa nám ozvala." Začali sa na ňom smiať, no ja som zachovala chladnú hlavu a Natovi som bábovku pochválila, že je šikovný a že si ho vezmem domov. Usmial sa na mňa a ostatní chalani len zízali. Ďalej sme si kecalii...

Neskôr nás s Tysonom presvedčili aby sme si zahrali fľašu. To som hrala naposledy na strednej, ale tak Okay teda. A taak sme vystriedali dosť veľa naozaj epických úloh.

Až prišlo to , čo bolo očakávateľné. Padlo to na mňa .... Vraj že som tam jediná baba... ,,Daj Tysonovi pusu na pusu. " Povedal Ryan. Nenechala som sa dlho presviedčať a dala som mu ju. Ty sa strašne červenal. ,, To bolo suché Christie." Dodal Ryan. V tom sa ku mne Tyson nahol a vášnivo ma pobozkal. A tí dvaja idioti začali pískať. Išlo ma rozdrapiť. ,, Na toto si nezvykaj, je to len hra." Pošepkala som mu. Prikývol hlavou na znak toho, že pochopil. :D...

Ešte chvíľku sme hrali a potom sme si pustili film. Starwars ♥ Všetci štyria sme zarytí fanúšikovia od útleho detstva. Hádzali sme po sebe pukance ako zmyslov zbavení. Faakt super! :'D

Keď som už bola mierne unavená zaliezla som hore do spálne a prezliekla som sa do toho "pyžamka" čo som už spomínala. Legíny a biela košieľka. Zišla som dolu po schodoch a sadla som si naspäť k nim. Chalani sa postavili, že oni už radšej idú, že nebudú vyrušovať. Snažila som sa ich presvedčiť aby zostali , ale boli neoblomní.

,, Ja budem spať tu na gauči a ty hore v spálni okay? " usmial sa a prehrabol si vlasy. ,, Čo si malý? Budeme spať spolu hore. Ja by som sa sama bála." Usmiali sme sa na seba.

Ešte sme sa prestriedali v kúpeľni (samozrejme ja prvá) a zaľahli sme do postele. Úplná tma, fuuuh. ,, Ty? Spíš?" Zašepla som. ,,Hmm." Vyšlo z neho v polospánku. Nemohla som zaspať. Asi o 20 minút ma chytil za ruku a to už som bola spokojná.

Netrvalo dlho a už som spala.

Three ways to love.(Sk)Where stories live. Discover now