First Time

357 8 4
                                    

Del 6 oppsummering
Mila og Karolina har en kjempe krangel, som kanskje endte opp med evig vennskap. De ser likheten med hverandre, og Mila klarer og gjøre Karolina penere og mer likt av gutter. Senere møter de Isac og rom kameraten, Kaspar, der de blir spurt om de vil gå på disco'n den kvelden, og svarer ble
-------

{18:00}

Mila's Pov
"Såå, kan jeg gå med dette?" Spurte Karolina og så bort mot meg. "Veeeel ikke for å være frekk... Men sleng på denne istede!" sa jeg og kastet bort en kjole meg paljetter åå brystet, og silke nederst. Jeg tok på meg en cocktail kjole, og Toms, mens Karolina fikk låne noen høye MK sko som jeg egentlig ikke likte, så jeg sa bare at hun kunne få de. "Du...? Tror du jeg har noe sjangs på Kaspar?" spurte Karolina, og gikk bort til speilet og så på seg selv. "Ja, faktisk! Du, se på deg nå! Du er faktisk ganske nydelig!" sa jeg og smilte mot henne. "Jeg føler meg så... Annerledes..." sa hun og så mot meg og så ned i bakken. "Annerledes er bra! Bare, gå ut dit, og bli meg kjent med Kaspar" sa jeg, og gikk mot døra.

Isac's Pov
"Du Isac, klokka er 18:15, vi skal møte jentene om 5 minutter" sa Kaspar, og kneppet opp knappene på shorts hans. "Ja, bli med på ett bilde først'a!" sa jeg, og tok opp mobilen. *klikk* så var bildet tatt og ute på nett. *On our way out for Party!* skrev jeg, og la det ut. Det kom opp veldig mange varsler med en gang, men det var bare å skru av. Vi gikk ut i ganger, der vi møtte på Mila og Karolina. Jeg ga Mila ett kyss og serr, de var sykt freshe i de kjolene! Vi kom til feste ca 5 på halv 7, og mange var allerede i full gang med å danse. "Skal vi danse?" Spurt Kaspar, Karolina, og så var det rett ut på dansegulvet. "Blir du med?" spurte jeg Mila, og trakk ut armen. Hun smilte bredt, og tok armen min, og gikk ut på dansegulvet. Vi danset lenge, og noen hadde klart og få inn sprit som de blandet inn i punsjen. Mange ble fulle, og satt i sofaen og spydde. "Mila?" "Ja?" svarte hun og så opp på meg. "Jeg må hvise deg ett sted!" sa jeg, og dro henne med ut. "Isac, hvor skal vi?" spurte hun, akkuratt før jeg stoppet opp. "Wow...! Isac, for ett nydelig sted!" sa hun, og gikk inn i ett lite drivhus med masse blomster og dyre lyder. "Hva for ett sted er dette?" spurte hun, og snudde seg mot meg. "Dette er vårt sted!" sa jeg, og tok rundt magen hennes. "Isac, jeg vet ikke hva jeg skal si!" sa hun og smilte. "Du trenger ikke si noe, bare nyt det". Vi gikk litt lengre inn til vi kom til ett sted med gress på bakken. Det var høye strå, akkuratt som et jorde i forminsket version. Jeg dro Mila ned i gresset, og kysset henne lett på munnen og nedover halsen, til nakken, der jeg stoppet litt opp.

Mila's Pov
Hendene mine skle oppover ryggen hans med en jevnlig bevegelse. Hans hender gikk nedover mot hoftene mine. Han tok tak i bunnen av kjolen min, og dro den langsomt av, til å så kaste den vekk. Jeg kneppet opp shorts hans, mens han følte munnen hans nedover mot brystet mitt, jeg kjente at han prøvde å løsne BH stroppen, og dra den av. Shorts hans falt av, og boksa løsne jeg, så den bare kunne skli ned. Vi lå der i bare truse, og vi begge skjønte hva som skulle hende nå. Han tok av meg G-strengen og jeg av boxeren hans, så startet det. Isac hadde tydeligvis gjort det før, men jeg følte dette var første gangen, sånn som meg. Første trykk, og hendene hans tok hardt tak i armen min. Jeg bare kjente en klam følelse i kroppen, og jeg lukket øynene, og la meg bakover. Ett Trykk til, og armene hans gikk bak om ryggen min. Han løftet meg opp, og kysset meg langsomt på leppene, og ba om tillatelse. Jeg tillot. Enda ett trykk, og ett igjen like etter. Hele kroppen min følte seg ny, som om den bare ville sprekke av glede. Men en smerte kom samtidig nedenunder. Flere trykk, og fler følelser. Jeg tok opp det ene beinet, og hånda til Isac strøk det forsiktig. Det kom små stønn fra både han og meg, mens han tok henda på brystet mitt, og Masserte meg. Trykk, trykk, trykk, bare trykk og stønn. Han stoppet opp, og strøk kinnet mitt og sa: "Jeg elsker deg Mila"

------------

VELDIG dirty del, men skal jeg fortsette i detaljer eller? Hahaha, skal sikkert få til mer dirty og mer drama soon

Like A RollerCoasterМесто, где живут истории. Откройте их для себя