Aquarium Kiss

432 12 6
                                    

Del 4 Oppsummering:
Mila og Isac har begynt å få kontakt etter bare en dag. Det viser seg at alt går mye lettere når Cassandra ikke er der. De skjenner hverandre som om de har kjent hverandre hele livet, som de nesten har. Isac har også funnet ut at Mila kanskje liker han, og slo på en måte opp med Cassandra ved å si at Isac ikke har kjæreste gjennom Mila's telefon til vennina. Mila vet enda ikke at Isac har ett øye til henne, men hun vet at hun er dødsforelska. Kjærlighet ved første blikk.

Mila's Pov

"Stå opp din gris, så opp din gris nå har du sovet lenge! Stå opp din gris stå opp din gris, nå har du sovet nok!" jeg sperrer opp øynene, og ser Karolina stå over meg med to metall stekespader og slår de mot hverandre mens hun synger. "Åååh, Karolina, gi meg 5 minutter til'a!" "Neinei! Isac spurte i går om du ville komme bort? Sånn logisk sett så vil han nok at du skal komme bort før 1. Akt!" sa Karolina, og la fra seg skadene. Ville Isac møte meg!? Nå? "Karolina, finn fram en børste, kan du?" spurte jeg mens jeg spratt opp for å finne en shorts og singlet. Ikke lenge etter var jeg ute av rommet, og på vei til Isac sitt hotellrom.

*Dunk Dunk*
"Hei Mila!" sa Isac overrasket, og smatt ut. "Akkuratt i riktig tid!" sa han og tok tak i hånda mi. "Øhhh, Hvor skal vi?"
unffet jeg meg mens jeg nesten ble dratt bortover gulvet ned mot resepsjonen. "Vi skal til akvariet i dag! For å se hvordan man skal være under vann med masse fisk!" sa Isac, mens han løp mot resepsjonen. "Ja, men hvorfor haster du?"
Spurte jeg, og klarte ig stoppe han. Han sto der, kanskje en halv meter unna meg, og smilte. Han tok et stort skritt så han kom helt inntil meg og sa: "Jeg vil at det bare skal være oss to." sa han og gliste, og når han gliser, må man bare glose tilbake, så I did, også løp vi videre.
Isac hadde planlagt alt! Han hadde sagt ifra til ledelsen, om at vi drar tidligere, leid inn instruktør og han har en hemmelig overraskelse! Så jeg kan ikke se hvordan denne turen ikke blir perfekt!

Isac's Pov
Vi går inn i en taxi som står klar til oss utafor hotellet. Jeg hadde planlagt alt. Alt fra smitt og smule. Mila så ut til å glede seg. Gleden hennes sprer seg til meg og gleden koker over. Vi sitter i baksetet og flirer av hver minste ting. "Du. Du må bare vite, at jeg er utrolig glad for at du er her, Mila!" jeg så at hun rødmet, og smilte. Right tidspunkt, or nah? Yes, jeg griper sjangsen. Jeg ser hun også vil. Jeg gjør det, lener meg mot Mila, hun mot meg, millimeter, og bråstopp, vi falt nesten ned på gulvet, taxien var stoppet. "Here you go! We are here!" sa taxi sjåføren. Vi reise oss opp rask som om ingenting er skjedd. Vi kan ikke gjøre annet enn å le, og løpe inn til akvariet.

Mila's Pov
Det som skjedde i sted, er som historie for oss nå! Vi har kanskje bare vært her i 3 timer, men det føles ut som 1 time. Alt har vært så koselig og staslig! Og nå var det bare en ting igjen. Overraskelsen! Vi har sett på mange dyr, fått undervisning og spist, ikke noe av det var hemmelig, men dette er. Jeg får ikke se, så jeg må binde ett skjerf for øynene mine. Jeg ser ingen ting, vi går opp noen trapper, så inn i en heis. Ut av heisen og videre rett frem. "Tada!!" Ropte Isac, mens han tok av meg skjerfet. "Å Gud! Isac!" jeg visste ikke hva jeg skulle si. Det er ett
stort vann med en jungel i bakgrunnen. Man kan høre aper og fugler. Jeg ser meg 360 grader rundt, og det er masse utstyr. "Mila...?" sier Isac og smiler lurt. "Hv...aæææææ" Jeg rekker ikke si noe mer før Isac tar tak i meg og hopper uti vannet. "Herregud Isac er du gærn!" Roper jeg, men vi plasker rundt i vannet. "Haha nei, vi har fått lov! Tenk Mila! Svømme med fisken! Være helt fri! Vi kan virkelig kose oss!" sier Isac, og tar meg i hendene. "Oss to Mila!" sier han og dykker ned, og jeg går ned like etter. Det er mange fisk der. Kanskje tusenvis! Alle har sin egen farge eller eget mønster! Det er som om at en regnbue skal ha gått i oppløsning! Isac kommer bort til meg, og setter meg sånn at jeg har beina mine rundt livet hans. Nå nølte vi ikke. Leppene hans kom mot mine, og jeg gikk mot hans, så berørte de hverandre. De var myke og våte. Kanskje fordi vi er under vann, og det kom vi ikke på før der og da. Isac skynter seg og med meg rundt livet. Vi kom opp, og gikk på en platfor uti vannet. Han satt meg opp, og håper opp etter. Leppene våre hadde ikke gått fra hverandre enda, og sekunder senere ble han liggenes oppå meg. Jeg kunne Skjenne tungen hans, gli over leppene mine. De spurte om tillatelse til å komme inn, og jeg godtok. Tunga hans gled inn, og alt gikk smooth.
Vi lå der en god stund, gjennomvåte. Han tok forsiktig av meg singleten, og jeg av skjorta hans. Jeg lå der i BH mens han i bar overkropp. Jeg reiste meg halvveis opp og veltet Isac på ryggen, så jeg sto over han. Vi stoppet ikke, vi fortsatte som om vi kunne ligge sånn i all evighet. Hånda han gikk sakte nedover magen min, til ræva. Min gled sakte nedover magen. Sixpacken hans. "Are you guys finish?" spurte en mann forsiktig fra inngangs døra. Vi gikk raskt fra hverandre, og tok opp klærne. "Oh YES! Sorry!" sa Isac, og tok på seg skjorta. Vi unnskylde oss igjen, og løpt flirere ut. Etter det dro vi hjem, og spiste Middag med de andre deltakerne i leiren. Neste dag skulle vi ned å dykke, ganske tidlig for å få med natt fisken, så vi måtte helst gå til sengs senest 24:00. Vi la oss ca 23:00 selvom vi tenke å legge os 21:00, men noen hadde leirbål som hørtes veldig gøy ut, og det var det! Jeg klarte ikke telle hvor mange ganger vi kyssa, men det spiller ingen rolle.

Like A RollerCoasterWhere stories live. Discover now