Last Day Before Summer

410 6 0
                                    

Mila's Pov
*Ring* Det ringer ut til skolefri, og ettersom at dette året har vært helt dritt, gleder jeg meg til å komme meg vekk fra skole og familie. Jeg løper raskt hjem, ikke bare for å pakke, men også får å la vær å få kontakt med Cassandra. Hun sier at det var vår familie som jukset på rikmanns dagen, mens jeg har hørt at det var de som jukset. Vel, Rikmanns dagen er en dag der de topp 20 rikeste i Finland møtes og konkurrerer om å bli best eller rikest. Det er ett kjempe rart og spessielt arrangsemang, men dette var jo for 10 år siden, og da var jeg bare 5, så jeg kunne ikke si noe imot dette.

Jeg bor ca 150 meter fra skolen, og etter ca ett minutt kan jeg se huset mitt. Det ligger på toppen av en liten hump, dette er det høyeste punktet i Grankulla, og med det digre huset kan man føle seg som konge i. Jeg synes det ikke er så spessielt å være rik, men det føles liksom mye lettere. Jeg har aldri kjent på hvordan det er å ikke ha penger. Jeg bruker nesten ikke noe, mesteparten av pengene jeg selv eier, går til for eksempel SOS-Barnebyer. Mor og Far gir meg veldig mye, alt for mye, men alt pleier å gå til veldedighet. Vel, noe på meg selv da, men det er så mange som har det verre en meg.

"Mila? Er det deg?" roper moren min inne fra kjøkkenet. "Ja! Tror pappa også kommer nå! Han skal bare parkere bilen!" ropte jeg tilbake, og tok av meg skoene. Bagen min er ikke pakket, forresten skal jeg på leir! Dykkeleir, mest fordi jeg vil se litt ny fisk! Denne leiren er ikke i Finland, men i Spania, så jeg har syke forventninger! Ingen skole folk, ingen familie, ingen beskjente, det er dette jeg har sett frem til i hele år. Jeg drar i morgen, og har ikke pakket noe. Leiren varer i 3 uker, så jeg må ha med meg masse, selvom det er vaskemaskiner der borte, i tilfelle det blir sølt noe på klærne. Så, flyet mitt går 12 i morgen, men vi må møte opp 10 får i bli kjent med de andre og vite hvem vi skal sitte med og sove på rom med. Kofferten min er helt rød, egentlig bare for at den skal være lett å Skjenne igjen på båndet. Jeg pakker oppi t-shorter, shorts, jogge bukser og masse annet som såpe, hårbørste og rettegang og ofc bade tøy.

Like A RollerCoasterحيث تعيش القصص. اكتشف الآن