You?!

246 4 1
                                    

Del 1 oppsummering:
Mila er klar for å komme seg vekk fra familie og venner. Hun skal nemlig på leir til Spania for å se forskjellige fisk og skapninger i vannet. Dette er nemlig en dykkeleir som varer i 3 uker.

-------

{Neste dag}

Isac's Pov

Jeg ligger veldig fredelig i senga og Skjekker telefonen. Utrolig hvor mange ellioteers som faktisk bare vil ha en "Like" på ett bilde. Jeg liker 2 bilder, men kan ikke sitte der hele dagen og like alle. Legger ut ett halvveis magebilde på profilen min og tagger med #SpainSoon. Et bilde dukker opp på Snapchat. Den er fra Cassandra, og jeg går inn og åpner det. Det er naked bilde, bare at hun har henda foran brystet. Jeg orker ikke snakke nå, skal til flyplassen i Helsinki om en time, så sender bare dirty blikk tilbake og skriver: "mm, men må gå, skal til Spania". Cass har fin kropp, men hun er ikke helt meg. Hun flørter med alt og alle. Jeg og Cass hadde jo en stor krangel i fjor, jeg sank ned som bare søren. Ble nesten lavere satt en nerdene. Cass er nydelig, men det er Mila også. "Hvis bare Mila og Cass hadde vært venner, hadde alt vært perfekt!" Tenkte jeg for meg selv. Da kunne jeg vært med begge samtidig! Altså, ikke være sammen med begge, men snakke med begge uten å miste status!

{09:30}

Det er ca 30 minutter til vi skal møte opp. Det jeg allermest ønske, er å ikke bli behandlet annerledes bare fordi jeg er kjent. Tenk! Stranda, bade, dykke, varme og sol! Digg, og ingen venner eller familie! Dette kommer til å bli bra! "Sånn Isac, vi er fremme" sa pappa fra førersetet. Vi går ut, og tar ut den grønne kofferten min. Det parkerer en rød Ferrari bak bilden vår. Fredi åpner øynene mot bilen og smiler. Det betyr at han skjenner de som er inni bilden, og det gjør jegå! Personen går ut, og smeller igjen døra, shaker med håret på en sexy måte, og ser mot meg. "Mila..?" "Isac..?!"
-----
Så, jeg bytter Mila's og Isac's Pov mellom vært kapittel. Bør jeg bytte oftere? Kan hende det bli forandringer ettervært

Like A RollerCoasterWhere stories live. Discover now