Spain

257 4 1
                                    

Del 2 oppsummering:
Det er dagen Isac og Mila skal dra, men de vet ikke at begge skal på samme leir. Isac ankommer flyplassen samtidig som Mila, og de møtes.

-------

Mila's Pov

"Hva gjør du her? Skal dere på ferie?" Spurte jeg. Vi pleier egentlig ikke å snakke sammen, men får å se mer normal ut så startet jeg en samtale. "Nei, jeg skal dra alene. Til Spania" sa han og smilte. Han skal visst også på leiren.. Hmm morsomt! Håper bare ikke Cass finner ut av det. Liksom, hun vil klikke helt mens på meg! "Gå inn nå dereto, så dere ikke kommer for sent" sa pappa, og smalt igjen bagasjedøra.

Vi så en gruppe ungdommer stå ved checkinn'en så vi gikk bort. Vi skjønte at det var folk som skulle på leiren, kanskje fordi lederne står med store plakater der det står: "DYKKELEIR SPANIA", men også fordi noen av de har med avanserte dykkedrakter, håver, undervannskamera og masse annet. "HeyHeyHey! Skal dere på leiren eller?" det var en av lederne som snakket til oss. "Ja! Jeg er Mila, og dette er..." "Isac" sa han og smilte. "Skjenner dere to hverandre fra før av?" Spurte han, og så på oss som om vi var unger som hadde gjort noe galt. "Ehem, ja?" Sa jeg, og ryket med bryna. "Ho! Så bra! Kanskje dere vil sitta sammen på flyet? Vi har to andre som også skjenner hverandre som ville sitte sammen, så hvorfor ikke dere også?" nå var han sykt glad. Han var merkelig, men på en morsom måte! Jeg snudde meg mot Isac, og Isac mot meg. Begge nikket og sa "ja".

Klokken var 12, og vi satt på flyet. Det var stort, men mange passasjerer i. Flyturen var ikke så lang, men vet ikke hvordan det kom til å bli med Isac. Han liker jo sikkert ikke meg siden Cass sikkert har sagt masse dritt om meg... "Såå, du og Cass er ikke så gode venner har jeg hørt..? Hvorfor" han spurte bare rett ut om det, har han egt noe med det å gjøre? Jeg ser på han en liten stund før jeg svarer: "vel heh, jeg og Cass har egentlig ingen grunn til å krangle. Det er foreldrene våre, men ja... Litt vanskelig" sa jeg og så meg rundt.

Under flyturen fant jeg ut at jeg og Isac faktisk har ganske mye til felles! Begge liker sport, begge har søsken og begge liker på reise! Eller jeg er ikke sykt stor fan av det, det er mer at jeg liker å oppleve dyr i andre land! Altså dyr som ikke er innestengt.

{fremme i Spania}

Vi er endelig fremme, og alle henter bagasjen. Heldigvis var det ingen problemer med noen koffert eller annet. Vi kom ut til "inngang utlandet" det vi møtte på noen jenter. Det var ca 10 stykker og alle sto klar med mobilen. "Isac, Hey" "Hey Isac!" "OMG there he is!" ble det ropt fra jentene. At jeg ikke har tenkt på det. Isac er jo kjent, han har fans. Han går ved siden av meg og ut sperret. Jeg tenker at jeg ikke skal ødelegge, så snur meg og går, men jeg rekker ikke gå mange skritt før Isac tar meg i armen. "Vil du være med?" spør han, og nikker bort til de skrikende jentene. Han tar hånda mi, og går bort. Han tar bilder med hver eneste en, de små og store. Det er veldig gøy å se på, hvor mange jenter som er interresert i han. "HEY! Are you Isac's girlfriend?" spør en jente meg, hun står med tre andre som ser mot meg. "Oh, nono! I'm not his girlfriend, he is...." jeg rakk ikke si mer før en av jentene tok frem mobilen og spurte om å ta ett bilde. "Well i thinks you very pretty, I think he likes you, well, he should!" Sa hun og så mot Isac, som så mot meg.

Vi ankommer hotellet vi skal bo på, og får utdelt rom. Jenter og gutter får ikke sove på samme rom, så vi blir delt inn i jente og gutte rom. Før leiren, skulle man skrive litt om seg selv. Svare på noen spørsmål, og nå skjønner jeg hvorfor. De ville at vi skulle gjøre det for å sette sammen de som passer mest sammen! Det er egentlig veldig genialt! "MILA?! MILA? Hvor er du?" Roper en leder, jeg var visst i min egen verden en liten stund, og skvetter til: "JA HER!" roper jeg, og rekker opp en hånd. "Mila, kom opp hit! Dette er din rom kamerat, Karolina!" sa hun. Ei jente snudde seg, og så på meg. Æsj, men hun ser kjempe hyggelig ut! Tenkte jeg nettopp æsj? Nei, Mila, skjerp deg. Gaaad, slutt og vær i din egen verden. "JA Mila! Slutt og vær i din egen verden!" sa lederen, og pekte mot Karolina som sto og ventet med en rosa, knæsj rosa koffert. Mamma sier alltid: ikke døm noen etter utseende, så ja, jeg skal nok komme godt overens men hun!

"Så, Mila? Hvor gammel er du?" Spurte Karolina, og tok opp kofferten. "15, og du?" spurte jeg, og satt ut parfyme og sminke på kommoden. "16, så jeg er visst eldst!" sa hun, og smilte bredt. "Ja, det er du" sa jeg, og smilte svakt. "Vel, vi kommer til å bli BFF's!" sa hun, og tok opp to smykker "dette er til deg, og dette er mitt! Vi skal være her for hverandre uansett hva!" sa hun, og klemte meg hardt. "Ja, heh, men du... Jeg må gå nå... Skal bare ned å Skjenne på vannet i bassenget!" Sa jeg og rygget langsomt ut rommet, tok tak i dør håndtaket, og åpner døra, men skvatt med en gang jeg åpnet den, der sto Isac, med en hånd oppe som om han skulle banke på. "Hei Isac... Hva gjør du her?"

----

Så veldig kjedelig start, men lover, fra iallfall del 4/5 skal det bli mer, ja, love og drama!:))

Like A RollerCoasterWhere stories live. Discover now