K/Ç 4

8.5K 243 9
                                    

Neden beğenip beğenmediğinizi yazmıyorsunuz arkadaşlar desteğinize ihtiyacim var lütfen :(

Bu hayatta şunu öğrendim;Ne olursa olsun oluruna bırakacaksın.Fazla düşünmek,Fazla sevmek,Fazla önemsemek her zaman seni yaralar ve yıpratır.Ne kadar az düşünüp, umursamaz davranırsan o kadar güçlüsün.Ve duygularını ne kadar az belli edersen o kadar değerlisin..

#####

O günün üzerinden 2 hafta geçti sular duruldu.

Sabah felaket bir baş ağrısıyla uyandım. Uyandık mı uyandık. Orda problem yok. Ama sor bakalım, nasıl uyandık? Niçin uyandık? Uyanmak istedik mi? Gönül rızasıyla mı uyandık? Sabah ki isyanımı bitirip sürüne sürüne yataktan kalktım.

hazırlanıp kahvaltı için aşağı indim. Mutfakya  annem vardı. "Günaydın annecim "dedim masaya otururken. " Günaydın kızım hazal kalkmadı mı? " dedi masaya krepleri uzatirken.

" Hazırlanıyor zaten benim acelem var onları beklemeden çıkıcam "

" Tamam canım karnını iyi doyur "

####

Okula geldim  baş ağrım hâlâ devam ediyor ya sabır Allahım. Kendimi direk sınıfa ışınlama duası enter kaskzkx.Of ne diyorum ben ya esneye esneye sınıfa girdim.Ecem yok.Caner yok.Yaren yok.Aytaç yok.En önemlisi melih de yok.Sınıfta 5-6 kişi vardı. Ben sırama yatmaya giderken onlarda tahta da soru çözüyordu.Vay aq hep böyle bi öğrenci olmak istemişimdir ama olmayınca oluyo o yüzden çok da şey yapmamak lazım.

Kendimi uyku moduna hazırlarken birden sudemiydi adı senamıydı kız geldi yanıma. " Günaydın, şey sana bisey sorcaz nefes melihle mi çıkıyorsunuz eğer öyleyse çok sevindik zaten biz kızlarla hep konuşuyorduk birbirlerine çok yakışırlar keşke çıkmala..."

Upps yavaş gel canısı sabahları iki kelimeden fazla cümle kuranların ağzına kürekle vurasım geliyo ."sakin nefes al sana da günaydın evet çıkıyoruz.Saolun bi daha da bizim dedikodumuzu yapmayın ayıpdır ya  yüz yüze bakıyoz şurda cık cık şimdi az müsade etde uyuyim ya hadi canım"desim şakayla karışık.

":) peki sonra konuşuruz eğer tabi istersen benim gibi bi kızla konuşmak istersen evet tabi olur yani seve seve "dedi heyecanla.

" Evet tabi niye istemiyim arkadaşız biz şimdi git artık hadi "dedim deve kuşu misali kafamı çanta gömerken.

Özüm o kadar çabuk geçmişti ki kısa da olsa rüya görmüştüm. Zilin çalmasıyla uyandım.Hay ben senin zil gibi oluşunu seni çalanı çaldıranı var ya neyse tamam sakinim.O sıra da bizimkiler sınıfa girdi. "Aa nefes birdaymış bugün gelmedin zannettik."dedi ecem. "Göründüğü gibi burdayım "dedim dağınık saçlarımı tepeden toplayarak. 

" Melih nerde "deye devam ettim."Burdayım canım "diye sınıfa girdi.Onu görünce ister istemez yüzüm güldü uykum dağıldı. Defterini sıranın üzerine koydu.Çanta taşımak gibi alışkanlıkları olmadığı için beyefendimizin defterle idare ediyor.

"Ee nasılsın ?" Dedi melih .Canergilde gunaydîn deyip kendi sıralarına geçtiler.

" Uykusuz "dedim gülerek. "Ahahah :D hiç şaşırmadım ya bişey sorcam şu 12/E deki esra yaman senin akraban mı yoksa soyisim benzerliğimi "dedi. Bi an tüm sevincim kaçtı. Gerçeği söylesem mi acaba Hayır.Daha değil "Bilmem "dedim.Suratıma 3 - 5 saniye baktıktan söyle bişeyler söylemek için ağzını açmıştı ki Hakan hoca sınıfa girdi.

"Günaydın çocuklar, hiç vakit kaybetmeden kağıtları çıkartın geçen hafta söylediğim gibi quiz yapıcam" dedi "sınıftan itirazlar yukseldi."iyi de hocam bizim haberimiz yoktu ki "dedi Aytaç.

* KUMA ÇOCUĞU *Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin