Bitsede Gitsex

3.4K 122 5
                                    

Öncelikle arkadaşlar benim hasta olduğumu ve sürekli telefonla ilgilenemedigimi bilmenizi isterim bilinki ona göre yorum ve ya mesaj atın bende memnun değilim ay da bir bölüm yazmaktan ama mecburum kafamı toplayamıyorum hastalığımın üstüne 4 yıllık ilişkim bitti psikolojikmen dipteyim luften biraz anlayış luften...

*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*

Iyi kötü düğün olup bitmis tabi o ara da bende bitmedim değil savaş hiç bir yere tek göndermedi , benimde buna cesaretim yoktu açıkçası tekrar o manyak karşıma çıksa belki geçen seferki kadar şanslı olmayabilirdim. Neyse zaten canerin bize zeynebin hamile olduğunu söylemesiyle kafam biraz değil baya dağıldı bizde bunlar düğün sonu beraber olmak varken neden bizle takılmak istiyorlar diye düşünmüştük sonra canergilin şehir dışındaki evlerine gitmeye karar verdik...

*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*

"Neden buraya geldik ki eve gitmemiz lazım daha Denizli'ye gidicez bilmem farkında mısın?" Diye sordu savaş .

"Biliyorum şimdi sus ve film secmede canergilin başında dur geçen seneki gibi bize korku filmi yerine porno izletmesin"

"Neee ?? Yok artık neyse tamam "

Geçen sene bu olaydan sonra karşı cinsi bile görünce midem bulanıyordu.Kızların yanına geçerek "mısırlar tama , Hey! Ne kaynatiyorsunuz bensiz "diye araya girdim.

"Bebekten konuşuyoruz kuzucum"dedi yaren. Tam bende konuya dahil olacaktım ki bizimkiler film hazır diye seslendiler. Odaya geçtiğimiz de herkez yayılmıştı bile :) Çerezleri masaya koyup oturacaktim ki kapı çaldı.

"Birini mi bekliyoruz ?"diye sordu caner.

"Imm, şey ben kuzenimi çağırmıştim "diye açıklama yaptı zeynep. Ayaktayken mecbur kapıyı ben açtım karşımda bu hava da kısacık etekli kızıl bi kız vardı çantasını elime tutuşturup içeri geçti kapının ağzında kalakaldım resmen noluyo !

" Selammm bennn geldimmm !!!" Diye gereksiz bu ozguvenle odaya geçti ve tabi bende arkasında elimde cantayla..

"Zelişş" diyip kızın boynuna atladı zeynep "hoşgeldin"diye devam etti.

"Hosbulduk bebeğim umarım geç kalmamisimdir yhaa "bu kızdan hiç hoşlanmadım.

Zeynep kısaca isimlerimizi söyledi ve arkadaşlarımız diye ekledi.

"Arkadaş mi ?? Ayy bende çantamı hizmetçi diye şu kıza verdim "diyip beni gösterdi. Ben dahil herkez iptal o an.

"Yok canım o nefes canerin en yakın arkadaşı "dedi mahçupca.

"Her neyse çantamı alayım"dedi hala emir vererek konuşuyo ya.elimdeki çantayı yere bırakıp "Bak orda bıraktığın yerde "diyip savaşın yanına geçtim.

Iyi kötü film izlemeye başlamıştık film iyi de benziyordu filmin ortalarında çok erotik sahneler vardı ki bu şu ortamda isticem en son şeydi ister istemez kasılmıştım düşünsenize yanınızda savaş gibi biri var ve üstelik kocanız benim yerimde başkası olsa tavşanlar gibi her gün sevişebilir di ama öyle olmuyo yani en azından benim için ama sonuçta hepimiz insanız ve üreme ve üretme üzerine kurulu mekanizmalarimiz var hah ! Işte onlar böyle anlarda devreye girer ve başınıza büyük işler açar o yüzden kendinizi tutun. Savaş kasildigimi mi anladı acaba dönüp dönüp bakıyo kızarmasam bari en iyisi bi lavaboya gidip elimi yüzümü yıkamak.

* KUMA ÇOCUĞU *Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin