K/Ç 3

9.8K 261 9
                                    

Ecemin ağzından. .

"Bu partide çok güzel olmam melihin dikkatini çekmem lazım.Yarım saat sonra nefes gelicek ona kıyafet bakıcaz işte sonra konuşuruz canım ne yok canım artık nefes melihi sevmiyordur kaç sene geçti unutmuştur neyse kapattım bb " ahh ! Nifis milihi sivmiyimirmiydi yi mış sana ne be .

Pelin iyi arkadaşım dı ama ara da sinirimi bozmuyordu.Ayrıca onun kimi sevdiği önemli değil melihin kimi seçice önemli. Kendi kendime konusurken kapı çaldı.

" Selam " dedi nefes.

" Meraba canım geç içeri zaman az "dedim samimi gülümsemeye çalışarak.Ahh sakin ol ecem o her zaman ki nefes boyle birsey olsa sana söylerdi kıza kötü davranmanı gerektircek hiç bir şey yok orta da.

"Ee nasıl izin alabildin ?"diye sordum dolaptan elbiseleri cikartırken.

" Boşver hatırlayıpta tadımı kaçırmak istemiyorum."dedi oda getirdiği kiyafetleri çıkartarak.

" Sen bilirsin hadi başlayalım bak şu çok güzel geçen sene almıştım."dedim bordo askılı uzun elbiseyi göstererek.

" Saçmalama ecem düğüne mi gidiyoruz "dedi gülerek ! Oysa ben bu elbiseyi yazın bi partide giymiştim aptal sen ne anlarsın ki.

Nerdeyse 10 geçik elbise denedi hepside birbirinden güzel yakışmıştı. Ama içimde bir yerlerde onun güzel olmasını istemeyen bi taraf vardı ve saniyeler dakikalar geçtikce bu taraf daha da çogalıyordu.En sonunda mürdüm rengi sade bi elbise denedi kahretsin bu da güzel olmuştu ama diğerleri gibi göze çarpmıyordu.

" Bu elbiseyi de beğenmezsen siktir olup gidicem artık "dedi. Sinirle.

" Immm..Iyi iyi bu güzel olmuş " dedim.

Daha sonra saç makyaj islerini hallettik. " Ee sen ne giyceksin " dedi nefes

"Süpriz hadi git caner beklemesin daha fazla "dedim.

Sonunda gitti. Nefese göstermediğim kırmızı mini elbiseyi dolaptan çıkardım.Zaman kaybetmeden giydim ve saçlarımı kalın maşa yaptım.Biraz da makyaj oldu bitti.

Aynada ki gòrüntüme baktığımda çok güzel ve seksi görünüyordum doğrusu umarım melih beni artık fark eder diye geçirdim içimden.

Mekana geldiğimde içim kıpır kıpır oldu.Bu sefer olcak hissediyorum. Içeri girdiğim de 3-5 erkek dönüp baktı bu egomu biraz daha kabarttı açıkçası. Çocuklar dans ediyordu ama nefes tek başına koltukta oturuyordu.Ortalıllar da melihte yok yanına gidiyip bari.

" Naber canım ortam ne güzel bugün hiç oturmadan dans edicemm"dedim.

" Iyi sana bisey söylicem hem çok şaşırcan hem çok sevincen " dedi heyecanla.

" Noldu lan çatlatma da söyle bu ara da melihi gördün mü? " Dedim gözlerimle etrafa bakarak.

" Arka tarafta hazır ol söylüy..."

O an melihi gördün Allahım çok karizmatik.

" Geliyo sen söyle canım ben seni dinliyorum "dedim melihe bakarak.

" Biz melihle çıkmaya başladık. " dedi aniden o an miğdeme yumruk yemiş gibi hissettim.

" Nee !!!!! "Dedim melihte geldi o sıra ve nefesin yanına oturdu.Allahım neyle sınıyon sen beni yarebbim. O anda sonra film koptu zaten bende onlar dans etmeye kalktı ben içe bildiğim kadar içtim içtim içtim. .. ama hala sinirim geçmedi gozlerimden yaşlar akmaya başladı . Hemen elimin tersiyle sildim.Bunu size odeticem. Diye sürekli geçirdim aklımdan yemin ederim ki. Daha sonra ne oldu hatırlamıyorum. Uyandığım da kıyafetlerimle yatağımdaydım...

* KUMA ÇOCUĞU *Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin