i k i

451 52 10
                                    


Zil çalmıştı yani ders bitmişti ve öğle teneffüsü başlamıştı. Alya,Nino,Adrien ve Marinette masalarında hep birlikte oturmuşlardı ve sessizce yemeklerini yiyorlardı.

"Eee Miranda hakkında ne düşünüyorsunuz?"diye Alya sordu gruba. Erkekler sadece omzunu silkmişti Marinette ise gıcık kapmış gibi duruyordu.

"Mari yüzündeki ifadeyi görebiliyorum.Miranda'nın neresi gıcık?"Alya bu sefer merakından sormuştu arkadaşına yaklaşarak.

"Peki şöyle ki-Kız, Kara Kedi hakkında 7/24 konuşuyor.Birisinin hayranı olup onlar hakkında her saniye konuştuğunda can sıkıcı oluyor."diye açıkladı Bluenette,Adrien'ı üzmemeye çalışarak. "Demek istediğim Kara Kedi harika bir insan takılmak için ama onun hakkında her zaman konuşamazsın."

Arkadaş grubu topluca başını meseleye başını salladı. "Ben bile Kara Kedi hakkında konuşmaya başlasam bir süre süre sonra can sıkıcı olmaya başlar."Adrien yorumlayarak cevap verdi.

Tam o sırada esmer kız grubun yanına oturdu. "Selam Millet benim Miranda olduğumu biliyorsunuz değil mi ? Sizinle tanıştığıma memnun oldum!"

Adrien rahatsızca kayarken Nino ve Alya konuyu değiştirmek için atlamıştı ama Marinette yeni kıza gözlerini dikmişti,Hâlâ sinir oluyordu. Sinirine ek olarak Miranda modelin yüzüne baktı. "Yani sen de Kara Kedi'nin hayranısın ha?"Adrien,süper kahramana olan hayranlığı konusunda nazik davranmaya çalışarak yavaşça kafasını sallayarak onayladı.

"Çok iyi!Harika aslında burada başka bir Kara Kedi hayranı olmasına şaşırdım.Off aptal Uğur böceği! Her zaman zavallı kediciği reddediyor.O sadece birazcık sevgi istiyor!" Bebek sesiyle konuşmaya başladığında Miranda'nın sesi yükselmişti.

"Umm-Miranda insanların bize baktığının farkındasın değil mi?"Adrien onların masasına bakan insanları işaret etti.

"Aman onları umursama Adrien!Biz Kara Kedi hayranları olarak gerçek rengimizi göstermekten korkmuyoruz!"Esmer kız gururla ayağa kalktı ve bilerek yemeğini sesli şekilde attı.

"Evet ehe ehe eh... Kesinlikle gerçek rengimizi göstermekten çekinmiyoruz..."Adrien kafasının arkasını utanç içinde ovuşturdu. Hızlıca uzağa baktı ve Nino'nun yanına daha da yakınlaştı.

"Dostum bana yardım et!"dedi Adrien ona fısıltıyla bağırarak. Nino sadece başını salladı. "Üzgünüm dostum,bu durumun içine kendini sen soktun ama ancak sen bu durumun içinden kendini kurtarabilirsin."

Adrien iç çekti ve Miranda'ya doğru baktı. Tekrar iç çekti ,ona yardımcı olacak başka bir çocuk var mı diye etrafına baktı. Gözleri Marinette'e dikildi. İşte Marinette yardım edebilir!

"Miranda ben birazdan geri geleceğim , lavaboya gitmem gerekiyor da."Adrien yavaşça Miranda'dan uzaklaştı ve Marinette'nin elini kaptı ve onu kendisinin peşinden sürükledi.

"A-Adrien ne yapıyorsun?!"Marinette sordu,aklı karışmıştı ve kızarmıştı. "B-biz nereye gidiyoruz?!"

Adrien ve Marinette boş sınıfa girdiler ve sessizce kapıyı kapattılar. İki elini kızın omzuna koydu ve kurtulmanın sayesinde rahatladığını hissetti. "Dinle Miranda konusunda senin bana yardım etmene ihtiyacım var."

"N-neden ben ? Nino sana yardım edemez mi ? O , benim yardımımdan daha iyi yardımcı olur." diye sordu Marinette kafasını merakla yana yatırarak.

"Çünkü yardımcı olabilecek tek kişi sensin.Bu durumun içine girdim ve bu durumun içine girdiğim için beni affedebileceğini biliyorum Mari.Güven bana"Ellerini kızın omzundan çekti.

Marinette karar verene kadar O ve Marinette birkaç dakika orada oturdular sonra ona yardım etmeyi kabul etti. "Tamam .Kesinlikle yardım edeceğim Adrien.Şimdiden başlamalıyız-"

Çatı yukarıya doğru çıkartıldığında ikilinin konuşması yarıda kalmıştı. Akumalanmış kötü ? Şimdi,bu önemli anda ? Adrien odadan son sürat koşarken Ah hızlıca dönüşmeliyim! diye düşünmüştü.

"Marinette saklan!" diye bağırdı sarışın oğlan,başı ile onaylayan ve saklanan,sözde bunun bitmesi için kendisini bekleyen Marinette'i,gideceği yere yönlendirerek bağırdı.

------
Ayy en son baktığımda 40 okunması olmuştu okuyan ve oylayan herkese çok teşekkür ederim 💖

Bu bölüm baya zorlandığım bölüm oldu birkaç kişiden yardım aldım umarım anlaşılır olmuştur.

yeni bölümde görüşürüz 🖐

Purrincess-Türkçe çeviriWhere stories live. Discover now