🎃JIKOOK HALLOWEEN SPECIAL🎃

347 28 24
                                    

     Jimin sa po troch hodinách pozrel spokojne do zrkadla. Jeho najlepší kamarát Taehyung pomaly strácal trpezlivosť. Halloween nebol jeho najobľúbenejší deň v roku. To sa ale nedalo povedať o nižšom chlapcovi. Jimin miloval všetko čo sa týkalo Halloweenu. Respektíve všetko čo patrilo k Halloweenu v Kórei.

     Miloval sa prezliecť za čokoľvek čo chcel, vyraziť do ulíc, stráviť čas s kamarátmi a celkovo si užiť dokonalú noc v špeciálnom oblečení. Dnešní rok zvolil jednoduchší, no za to viac vyzívavý kostým. Čierne mačacie ušká mu krásne vynikali v blond vlasoch. Jeho odev spočíval v čiernom croptope a latexových nohaviciach z ktorých vytŕčal chvost. Dnes sa mal stretnúť s Yoongim, jeho dlhodobým crushom. To bol taktiež dôvod, prečo si vybral kostým aký si vybral.

     ,,Môžeme už konečne ísť?“ spýtal sa frustrovane Tae. Jimin sa len zasmial a zobral si kabelku.

     ,,Poďme, nevieš čo inak bude Yoongi?“ rovno sa opýtal.

     ,,Ak bude upír, porazí ma. Yugyeom teraz pridal fotku a je tiež. Momo a Jisoo tiež. A všetci vyzerajú dosť dobre,“ zastonal podráždene Tae, ktorý ako každé iné roky nebol niečo vtipné ale skutočne sexy.

     ,,Vyzeráš úžasne, keby ťa nepoznám, idem po tebe,“ žmurkol som, ako sme vychádzali z domu.

     ,,Neviem, či to mám brať ako kompliment, alebo nie,“ zasmial sa a otvoril dvere do auta. Obaja sme nastúpili a ja som automaticky zapol hudbu. Tae sa spiklenecky usmial a než sme sa nazdali, cesta plná spievania ubehla a my sme sa ocitli pred podnikom, kde sa začína náš večer.

     ,,Vyzerám dobre?“ opýtal sa nižší chlapec ako vchádzali do vnútra. Taehyung sa len zasmial a záporne kývol hlavou.

     ,,Vyzeráš ako kurva, v pozitívnom slova zmysle,“

     ,,Čúrak,“

     ,,Ahojte!“ nadšený hlas Seokjina sa ozval z prava od chlapcov.

     ,,Ahoj, hyung!“ nadšene sa odrzravil Jimin aj Tae. Tae hneď začal chváliť odev Jina, no Jimina zaujímalo kde sa nachádza Yoongi. ,,Kde sú ostatný?“ spýtal sa, keď mu nedočkavosť nedala.

     ,,Namjoonie mi išiel pre drink a stretol Jacksona, čiže si vieš predstaviť ako to dopadlo,“ vysvetlil Jin na čo obaja chlapci reagovali súcitným povzdychom.

     ,,A Yoongi-“

     ,,Čaute,“ hlas Yoongiho prerušil Jina a všetci sa otočili jeho smerom. Jiminovi na moment prestalo biť srdce. Yoongi išiel k ich smerom po boku vyššieho chlapca, ktorý mal na sebe biele tričko končiace pri kolenách, čierne roztrhané jeany a malú čelenku s duchom. Pod očami mal rozkošné nálepky taktiež s duchmi a v rukách mu sídlil červený nápoj. Neznámy chlapec sa jemne uklonil a taktiež pozdravil.

     ,,Rád vás spoznávam,“ milo sa usmial a predstavil sa.

     Jimin sa snažil prebrať z toho, čo videl. Jeho myseľ sa na chvíľu zastavilo, avšak nie z dôvodu že by bol zamilovaný tínedžer. Yoongi mal podobný pár mačacích uší. Jeho myseľ nerozumela tomu, čo vidí.

     ,,Rád ťa spoznávam, som Tae toto je Jin a toto je Jimin,“ Tae všetkých predstavil a všetci sa vybrali k stolu. Namjoon sa o chvíľu pripojil a začala sa veľká konverzácia dopĺňaná alkoholom.

     ,,Čiže vy ste s Hoseokom spolu?“ opýtal sa už mierne opitý Jimin. Dúfal že sa obaja zasmejú a vyvrátia jeho teóriu. Tak sa ale nestalo a Jimin sa rozhodol vykašľať na celé užívanie Halloweenu.

     Chcel sa len opiť a pri najlepšom zabudnúť na to, čo sa vlastne deje.

     Po niekoľkých hodinách sa všetci vybrali z prvého baru do centra mesta. Jimin ale nebol vôbec v nálade a preto sa rozhodol odpojiť do najbližšieho parku, kde sa nachádzali malé pikniky a koncerty ľudí, čo sa odvážili. Jimin prechádzal parkom vnímajúc rôzne skupinky ľudí. V takej mohol byť aj on, keby sa jeho dlhodobý crush nepremáva s jeho priateľom.

     Zrak mu zastavil na osobe ktorá sa prechádzala rovnako osmalo ako on. Čierne dlhšie vlasy mu spadali do očí, obyčajná čierna mikina a úzke nohavice. Pravdepodobne nejaký chabý pokus o upíra, pomyslel si Jimin. Opitosť, zúfalstvo a nuda dopomohli k rozhodnutiu, ktoré vykonal blond chlapec.

     ,,Tiež si sám?“ zasmial sa koketne a oprel sa o jeden zo stromov.
    
     ,,Už to tak bude,“ odvetil chladne.

     ,,Som Jimin, tvoje meno, sweetie?“ nastavil ruku a čakal či mu ju neznámy prijme.

     Po chvíľke zaváhania mu ju nakonidc prijal, ,,Jeongguk,“

     ,,Upír?“ opýtal sa blonďák a začal kráčať bližšie k Jeonggukovi.

     ,,Ty si predpokladám človek,“ zasmial sa neznámy.

     ,,Hmmm, nech si čokoľvek ocenil by som tvoje ústa na mojom krku,“ opito sa usmial a omotal ruky okolo krku osoby, ktorú vidí prvýkrát v živote. Jeongguk ho v sekunde sotil o strom a nalepil svoje pery o tie jeho.

     ,,Zlomené srdce?“ spýtal sa pomedzi bozky.

     ,,Pozri, toto väčšinou nerobím. Ale skús neriešiť nič. Sprav niečo, na čo nezabudnem, keď sa ráno zobudím a nič viac, nehovor. Sprav túto noc aspoň trochu peknú,“ s týmito slovami ucítil ostrú bolesť na krku a o chvíľu cítil teplú tekutinu stekať po jeho krku. Jazyk Jeona pomaly prešiel po mieste, ktoré tak pulzovalo.

     ,,Zoberiem ťa na pekné miesto,“ šepol do ucha Jimina. Možno to bolo kvôli alkoholu v krvi, ale Jimin prisahal, že na chvíľu videl ostré zuby jemne od krvi a pohľad v očiach, na ktorý nikdy nezabudol.

———————————
ahojte!🎃
želám vám pekný halloween!🎃👻
dúfam že ste ho pekne oslávili (hoci sa teraz asi moc nedá😹)
snáď som vás týmto trocha potešila🎃💜
i purple you🎃🎃🎃

🎉 Du hast ᴍᴀᴋᴇ ᴛʜɪꜱ ɴɪɢʜᴛ ꜱᴘᴇᴄɪᴀʟ ✧ᴊɪᴋᴏᴏᴋ✧ ✔ fertig gelesen 🎉
ᴍᴀᴋᴇ ᴛʜɪꜱ ɴɪɢʜᴛ ꜱᴘᴇᴄɪᴀʟ ✧ᴊɪᴋᴏᴏᴋ✧ ✔Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt