⠀⠀⠀

54 2 3
                                    

Jimin pov.

om eerlijk te zijn vond ik het best jammer dat Jungkook weg is gegaan. ik voelde me veilig in zijn buurt. en om eerlijk te zijn vond ik het heerlijk toen hij over mij heen lag. maar ik heb alles verpest.

Taehyung heeft mij geappt. hij vraagt wat ik aan het doen ben maar ik geneer het en ga slapen.

jungkook pov

toen ik bij de bus halte aankwam voelde ik mij zelf best slecht. ik wist niet dat jimin taehyungs fix was. als ik dat wist zou ik natuurlijk niet aan zijn lippen hangen. ik weet niet wat ik moet gaan doen dus ik ga er goed over nadenken thuis.
toen de bus kwam stapte ik in de bus en keek op mijn telefoon. mijn chauffeur had mij geappt, taehyung en nog vrienden uit amerika. ik probeerde ze allemaal beantwoorden toen ik in de bus zat.

taehyung
taehyung;"zou je vanavond iets leuks willen doen met mij en de jongens?"
ja lijkt me leuk maar ik weet niet of ik kan vanavond";jungkook
"kunnen we misschien morgen avond naar buiten?";jungkook
taehyung;"ja oke is goed, we kijken wel"

eigenlijk kon ik gewoon wel, maar had geen zin. ik voelde mezelf schuldig na wat ik had gedaan.

albert
albert;"hi, hoe is het in korea. we missen jou man."
"hahaha, ik mis jullie ook. misschien kan ik een keertje op vakantie komen naar amerika. we gaan dan echt lol maken";jungkook
albert;"zo doen we dat man."

ik ga ze echt missen maar nu moet ik me focussen op korea en het leven hier.

chauffeur, mr berdo
chauffeur, mr berdo;" meneer waar bent u? sorry dat ik zo laat was ik moest ergens naar toe. bent u nog op school? of bent u nu thuis? mijn oprechte excuses meneer jeon."
"het maakt echt niet uit berdo, ik zit nu in de bus en ben bijna thuis. ik spreek je morgen wel, ga maar naar huis.";jungkook

ik stapte uit de bus en liep naar huis. ik dacht nogsteeds aan jimin. het was echt raar. ik vond hem niet leuk dat niet maar ik weet het niet. het was raar. het voelde gewoon goed met hem. maar nu voel ik me niet goed. wist ik het maar eerder dat taehyung en jimin fix hadden.

ik was thuis aangekomen en ik nam een koude douche en ging slapen. het was een leuke dag, maar ik was gewoon te moe.

taehyung pov

na school had ik jimin geappt. hij skipte mij volledig. het boeide mij niet veel en ik appte jungkook daarna. we zouden met de jongens vanavond uit gaan maar jungkook kon niet dus we zijn maar niet gegaan.

zoals ik al zei,  ik ga proberen om mijn chapters zo kort mogelijk te houden. dus dat ga ik ook zeker doen. het is best een cringe verhaal but fuck that. ik hoop dat jullie het leuk vinden. en ik heb heel lang niks geplaats dus ik probeer het zo snel mogelijk te doen.💗

JIKOOK| BxBWhere stories live. Discover now