⠀⠀⠀

68 2 5
                                    

taehyung pov.

het leek er op of als Jimin niet echt zin in mij had. dat vond ik natuurlijk geen probleem, maar het deed mij wel echt pijn. toen ik en Jimin niks meer te zeggen hadden stond ik op en keek naar de jongens. ik had een kleine lachje en keek terug naar Jimin. "we hebben een nieuwe jongen bij ons, hij heet Jungkook. zou je ik je aan hem voorstellen?" zei ik en keek hem in zijn ogen aan. hij knikte en stond op. liep met mij achter mij aan.

jimin pov.

toen taehyung dat zei wist ik eigenlijk niet wat ik moest zeggen. heel die Jungkook boeide mij weinig. maar ik wou niet dat Taehyung verdrietig werd en zei maar 'ja'.

toen we eenmaal bij hun tafel zaten keek ik goed naar de nieuwe jongen. Taehyung stelde ons aan elkaar voor. hij was best knap om eerlijk te zeggen. maar ik had fix met Taehyung en om eerlijk te zeggen ben ik een beetje bang voor hem. Jungkook keek mij raar aan. maar zei eigenlijk niet zo veel.

time skip|

jungkook pov.

we waren uit school. het was echt een mooie dag. dit had ik eigenlijk niet echt verwacht, maarja.
ik wou niet dat mijn chauffeur voor de school mij zou ophalen. dus ik vroeg of hij achter school ergens dat wou doen. ik zei natuurlijk, ja. toen ik uit school naar achteren liep zag ik Jimin. hij was best wel klein en schattig. ik liep wat sneller naar hem toe. toen ik hem had ingehaald stond ik voor hem en probeerde een gesprek te beginnen. "hallo jimin. waar ga jij naar toe?" vroeg ik toen ik naast hem stond en hij begon te lopen. ik liep naast hem en begon op een antwoord te wachten. "naar huis, jij?" zei Jimin op een manier van dat ik hem echt niet boeide. ik zei niks en liep met hem mee.
ik had geen idee waar mijn chauffeur was.

Jimin stopte op een gegeven moment en keek mij aan. "ik ben thuis aangekomen, moet jij niet naar huis gaan? of kom anders naar binnen." zei hij en pakte mij bij mijn pols. hij deed de deur open en we liepen naar binnen. het was een appartement maar zijn huis was op de eerste verdieping. we gingen binnen, hij woonde in een klein huisje. "woon je alleen?" vroeg ik en begon om me heen te kijken. "Ja, ik was klaar met hun. dus ik wou alleen wonen." zei hij lachend. "ga maar zitten ik kom er zo aan." ik zag hoe Jimin naar zijn kamer liep. zijn huis was echt mooi klein en knus. toen hij terug kwam had hij andere kleren aan gedaan. ik moest lachen en keek een beetje naar buiten.

na dit stukje kan +18 komen. als je dat niet wilt skip de rest dan maar.

Jimin stelde voor dat we film zouden kijken. ik vond het een goed idee en we zochten naar een leuke film. na het zoeken vonden we een film van de jaren 70 ik vond zulke films gewoon geweldig en we zetten die film maar op. "Taehyung had zijn kleren hier gelaten. voor als hij een keertje zou komen slapen. en ik denk dat dat jou wel past, zou je dat aan willen doen?" zei hij en keek mij vriendelijk aan. "nee, dankjewel. ik zit zo ook fijn hoor.

Jimin pov.

toen de film eenmaal begon was ik geconcentreerd op de film. ik zat niet lekker dus ik ging de andere kant op zitten. ik zat heel dicht op Jungkook maar dat maakten niet uit. ik heb toch fix met Taehyung. en Jungkook is de beste vriend van hem. ik denk dat hij wel weet dat er iets tussen mij en Tae is. en dat hij geen andere gedachtens heeft.
Jungkook nam mij in zijn armen en zonder een keer zijn oog op mij te richten knuffelde hij mij.  ik knuffelde hen stevig terug en glimlachte naar Jungkook. Jungkook zag dat ik naar hem keek en keek op een hele serieuse manier terug naar mij, of naar mijn lippen.

jungkook pov.

toen Jimin zo schattig naar mij keek, keek ik terug naar hem. maar zijn dikke rozen lippen vielen mij meer op. ik kon mezelf niet in houden en trok Jimin naar mezelf wat meer toe en kuste hem op zijn lippen. Jimin kusten mij op een bijzondere manier terug. dus dat betekende dat Jimin ook homoseksueel was?
zonder tijd te verliezen duwde ik Jimin zachtjes op de bank en ging over hem heen liggen. ik ging veder tongen en te gelijkertijd deed ik mijn overhemd uit en ging mijn hard in zijn boxer. ik begon mijn hand tegen Jimin zijn lul aan te vrijven. Jimin zijn handen gingen naar mijn broek en net toen hij die uit wou doen stopte hij en duwde mij zachtjes weg. "dit is niet goed. ik heb fix met Tae, het zou raar zijn als ik hier mee veder zou gaan." zei hij en keek naar beneden. ik wist eigenlijk niet wat ik moest zeggen en deed mijn overhemd weer aan. pakte mij spullen en zonder iets te zeggen ging ik uit zijn huis daar de dichtstbijzijnde bus halte.

JIKOOK| BxBWhere stories live. Discover now