Uchiha Itachi x Reader; Hétvége a tanárommal (lemon!)

1.7K 88 51
                                    

UwU_senpaiii kérésére itt is az új rész, remélem tetszik ^^ Valamint ezzel a résszel megnyitom a kéréseket is, szóval most egy ideig jöhetnek ^^ De ha kérhetem, akkor egy ember csak egy részt kérjen, ismerve magam így is lassú leszek 😅😅

Hogy mi a legjobb az iskolában? Alapjában véve semmi. Kivétel ha van egy olyan tanár, akiért érdemes végigszenvedni a napokat. Nekem ez a tanárom az osztályfőnököm, egyben az idegennyelvi tanárom volt, Uchiha Itachi. A lányok nagy része álmodozott csak róla, a hangjáról, a testéről, az érintéséről, arról, hogy milyen mocskos kis dolgokat tehetne velük. Ez azonban nem nekik, hanem nekem adatott meg. Legjobb barátnőmön kívül senki nem tudott rólunk, őt is csak két okból avattam be; 1. Ő a legjobb barátnőm, mindent megosztunk egymással, és 2. Kellett valaki, akit tudtam használni alibinek, hogy hova megyek éjszakákra.

Imádtam húzni Itachi agyát és féltékennyé tenni, így ha a közelemben volt, mindig viszonoztam a fiúk flörtjeit az osztályomban, így ő, ha vele volt óránk, feleltette az adott fiút. Az pedig mellékes, hogy órák után, amikor "tanulni mentem [l.b. neve)-vel" akkor Itachi nem volt olyan gyengéd velem, mint szokott. De nem bántam, mert pont erre ment ki a játék, habár másnap nem mindig tudtam szépen tipegni a folyosókon. De reggel legalább egy kis kávéval és finomsággal várt és csókokat lehelve nyakamra kért elnézést, amiért este durva volt. Szerettem, hogy ilyen figyelmes volt, nagyon is. Mellette igazán szeretve éreztem magam, ezt pedig senki másnál nem tapasztaltam még. Ez pedig biztosított abban, hogy ő a nagy Ő, az igazi számomra.

A hétvége eljött, én pedig bekamuztam péntek délután a szüleimnek, hogy csak [l.b neve]-hez megyek a hétvégére egy ottalvós bulira. Persze nyilván nem oda mentem. Péntek este Itachi már várt otthon. Megbeszéltük, hogy kihasználjuk ezt az időt, szóval este gyertyafényes vacsorával várt, borral és a kedvenc kajámmal az asztalon.

Amint megérkeztem hozzá, megnyomtam a csengőt, s a kabátom kicsit összébbhúzva szorítottam meg kicsit a táskám pántját, melyben a hétvégére bepakolt dolgaim voltak, hiába volt a férfinál már szinte mindenem. Az ajtó nyílt, és egy még munkaruhában lévő Itachi mosolygott le rám. Azonnal karjai közé bújtam, arcomról levakarhatatlan volt a vigyor.

- Szia!- motyogtam mellkasába, el sem engedve őt. A férfi szorosan kulcsolta körém izmos karjait, kicsit meg is emelt, majd egy puszit nyomott a fejem tetejére.

- Szia, jó itthon látni.- szelíden mosolygott, ahogy beengedett a házba. A cipő és kabát levétele után bedobtam a táskámat a szobánkba, majd mentem is kezet mosni a vacsora előtt. Ahogy beértem a konyhával összekötött étkezőbe, az illatok megcsapták az orrom, így még szélesebb mosolygásra késztetve.

- Mennyei illata van, kitettél magadért.- nyomtam apró csókot ajkaira, majd leültem vele szemben a székre. Ahogy nekikezdtünk enni, megbeszéltük a napunkat. Kiveséztünk minden apró részletet, kipletykáltuk magunkat -én legalábbis biztosan- egy időre.

Vacsi után Ita elment átöltözni, én pedig nekiálltam elmosogatni azt a pár edényt és evőeszközt, ami időközben bekerült a tálcába. Nem voltam sokat egyedül, aligha 2 percet, máris éreztem karjait derekam köré fonódni, mellkasát a hátamnak préselődni. Elmosolyodtva kuncogtam halkan, de folytattam a mosogatást. Itachi gyengéd puszikat nyomott a vállamra, majd lassan vándorolt el a nyakamhoz. Beleborzongtam, olyan jól esett minden cselekedete.

- Benne vagy egy kis mókában a nap végére?- suttogta szexi hangon a fülembe, mire amilyen gyorsan csak tudtam megtöröltem a kezem egy konyharuhában és már fordultam is vele szembe.

- Tudod jól, hogy ilyen ajánlatra nem tudok nemet mondani.- beharaptam alsó ajkam, ahogy a szemeiben elvesztem egy pillanat alatt.

- Csak szerettem volna biztosra menni.- azzal felkapott karjaiba, s lecsapott az ajkaimra. Dereka köré fontam a lábaim, nyaka köré pedig a karjaim, miközben viszonoztam a csókját, mely szenvedélytől túlfűtött volt, teli érzelmekkel.

Anime one shots I. (Befejezett)Where stories live. Discover now