Izuku Midoriya x Reader, Új remény

1.5K 67 17
                                    


Anime_Kpop_Fnaf_fan kérésére, itt is van a rész. SIKERÜLT MÉG MA BEFEJEZNEM! xD Remélem tetszik és remélem, hogy nem gond, hogy kicsit belecsempésztem az egyik OC-m ^^" Gyors azért teszek ide egy képet, hogy ne vakságba tapogatózzatok a kinézetet illetően, hogy Kiri babámhoz milyen kinézetű csórikát társítottam xD 

 SIKERÜLT MÉG MA BEFEJEZNEM! xD Remélem tetszik és remélem, hogy nem gond, hogy kicsit belecsempésztem az egyik OC-m ^^" Gyors azért teszek ide egy képet, hogy ne vakságba tapogatózzatok a kinézetet illetően, hogy Kiri babámhoz milyen kinézetű csó...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jó régi rajz, na mindegy... Nyah és akkor a rész! Remélem mindenki számára élvezhetőt dobtam össze <3 

- Izuku~!- siettem oda a fiúhoz, kivel már 1 éve egy párt alkotunk.

- Áh, [Név]-chan!- mosolygott a kolesz nappalijában, a kanapén ülve. Boldogan huppantam le mellé és hozzábújtam.

- Jön majd ma elvileg valami riporter! Hallottam, ahogy erről beszélt Aizawa-sensei!- vigyorogtam, miközben a frissen szerzett pletykát osztottam meg párommal.

- Te is hallottad?- sietett oda hozzánk Zaku.

Zaku-ról, teljes nevén Zakuro Yamada, annyit kell tudni, hogy Present Mic lánya, valamint Aizawa-sensei keresztlánya. Egy időben még Bakugo-kunnal volt együtt, viszont mint az kiderült, a fiú megcsalta őt, nem is egyszer. Szóval a fiú már mással van, valami másik iskolából való csajjal. Zaku pedig Kirishima-kun mellett állapodott meg, a nagybetűs szakítás után 2 hónappal. Nagyon kedves és jófej lány, és mindig nálunk csövezik az 1B kollégiuma helyett. De mi ezt persze egy cseppet sem bánjuk.

- Shouta-hoz indultam az irodába, mikor hallottam őket erről beszélni. Remélem nem égek be az eddiginél is jobban.- nevetett fel.

- Ugyan már Yamada-san. Biztosan nem fogod.

- Ellenben velem.- nevettem kínosan, mire Izuku csak szorosan magához ölelt és egy puszit nyomott a fejemre, amitől mindkettőnk feje teljesen vörös színbe váltott át.

- Ígérem, hogy nem fogsz beégni. Tökéletes vagy, nem tudnál.- suttogta a fülembe, mire széles mosoly húzódott a számra.

- Édes vagy Izuku..- motyogtam és megcsókoltam, amit mosolyogva viszonzott.

- Hát én megzabállak titeket!- shipgörcsölt a felemás hajú lány, mire Deku belekuncogott a csókba.

- Gyertek ide!- hallottuk meg a sensei hangját, szóval mindannyian odasiettünk, ahol ő volt. Én Dekuhoz hozzásimulva öleltem őt, miközben figyeltem a senseire.- Egy újságban fogtok szerepelni.

- Egy újságban?- kérdezték egyszerre a többiek. Persze mi hárman már meg sem lepődtünk, hogy igazunk lett.

- Igen. Az újság szeretne mindannyitokat bemutatni.- felelte a sensei.

- Hát nem lenyűgöző, Deku-kun?- mászott Izuku képébe Uraraka, ahogy vége lett a megbeszélésnek. Én csak morgolódva megforgattam a szemem és próbáltam nem kimutatni a féltékenységem.

Anime one shots I. (Befejezett)Where stories live. Discover now