Změna Je Život

603 54 2
                                    

„Ale já nechci!" namítal Han. „Buď v klidu Hannie, jen se uvolni. Nic to není. Já ti neublížim." snažil se ho uklidnit Min a zároveň zadržoval smích.
„Já mám doma holku!" stále odporoval.
„A jsi si jistý že ona nemá tebe?"
„Minhoo!"
„Stejně už jsme tady, vylez z toho auta."
„Já jdu domu!"
„Jo, vždyť jo, můžeš jít." Ukázal na vchodové dveře.
„Tak jsem to nemyslel, tady nebydlím." zamračil se Han.
„Zatím." zašpetal Min.
„Cože?"
„Nic, nic."

Po ještě nějaké té chvíli dohadování Minho konečně dostal Hana z auta a šli dovnitř. Byl to obrovský, moderní dům. Což.. Se ani tak Hanovi nelíbilo. „Ty tu nemáš žádné květiny?" zeptal se, když si doprohlédl dům. „Ne, květiny by tu úplně nepřežili." nervózně se pousmál Min. „To je škoda, bylo by to tu hned hezčí, živější."
„Jednou, až budu mít s kým, chtěl bych si pořídit kočky." díval se při tom Hanovi do očí.

Minhův POV

Až budu mít s kým. Hane nechtěl bys být tím někým? Byli by dvě - ne tři. Starali by jsme se o ně spolu. Zní to krásně.
„Minnie, haló?" mával mi Han rukou před obličejem. Ruku jsem mu chytl, propletl naše prsty a přitáhl si jí blíže k obličeji, jako kdybych ji chtěl políbit, ale neudělal to. „Ano Mickey?" byla moje odpověď. Stále jsem se díval do těch jeho krásných očí, bylo vidět že je nervózní, tlukot jeho srdce by přehlušil snad cokoli. Nádherná to melodie pro mé uši.

Hanův POV

Co se to děje? Proč se tak dívá? Nemůžu odtrhnout svůj pohled, vlastně ani nechci. Jeho pohled je uklidňující a zároveň mi díky němu tělem projíždí proudy energie. Je to zvláštní. Proč se mi tohle neděje s Ryujin?
2.Možná protože ji nemiluješ?
Zmlkni ty druhej vnitřní hlase!
Chceš snad říct že tím pádem miluju Minha? To asi těžko.
2. To lehko ty tupče, kdy jsi něco takového cítil? Nemáš ani nejmenší nutkání ho teď políbit?
Aaaahgg zmlkni!
Hádám se tu sám se sebou.
„Mi-Minnie neměl bys něco k jídlu? Mám docela hlad." vykoktal jsem ze sebe. Pustil mou ruku a s úsměvem dodal: „Jak si přeje můj Mickey."

Eeeeeeaaaaa- tvůj? Chtělo se mi hooodně křičet. Dobře možná má můj druhý vnitřní hlas pravdu.
2. Já to říkal
DRŽ H-
„Minnie omluv mě na chvíli."
Odešel jsem bez jeho odpovědi. Vyšel jsem ven a lehl si na trávu. „Aaaaaaaaaa, proč jáááá." plácl jsem se rukami do obličeje a dělal že brečím. Takový stavy zná snad každý, zvlášť když s vámi mluví crush. No, teď je to docela jasný, Ryu asi vážně nemiluji, ale miluji Minha? Mám strach že to zjistím už dnes. Možná ale i radost.

Authors POV

A když si tak Han stěžoval jak je všechno v háji, Minho ho s úsměvem na tváři pozoroval. Ach jo, to je moje malý trdlo. Pomyslel si. „Hannie, miláčku jídlo je už hotové." zavolal. Han si uvědomil pár věcí, za prvé, že tu leží tak dlouho, že Min stihl udělat jídlo, za druhé dost možná slyšel některé z těch věcí co tu celou dobu mlel a za třetí - nazval ho MILÁČKEM. Han opět upadl do stavu v jakém tam přišel a Min se mu opět za rohem gebil. Pak ale dostal nápad. Stále nevíš co ke mě cítíš? Uvidíme. Z úšklebekem vylezl z poza rohu, už jen při představě jak bude Han vyvádět, se mu úšklebek začal protahovat.

Minhův POV

Přišel jsem k Hanovi, který se stále válel na trávě s rukami přes obličej. Potichu jsem dal své nohy obkročmo a sedl si na něj. Chtěl se začít bránit ale to už nestihl. Jeho ruce jsem mu dal za hlavu a ještě více se naklonil, držela je tak nějak moje váha a já měl příležitost k němu být opravdu blízko. Skoro jsme se dotýkali nosy. Chtěl jsem ho políbit, jenže také jsem chtěl aby to udělal sám. Opět se mi naskytl pohled na ty jeho oči, mohl bych se v nich ztratit.
„Jsi si jistý že tohle může šéf?" řek Ji, jak jinak než celý rudý.
„Tady žádným šéfem nejsem." jednoduše odpovězeno. V hlavně jsem měl ale spousty narážek místo šéfe by mi mohl říkat daddy, neboo oppa, nejlepší by byl jeho manžel ale to jsem moc daleko.
„Tak když nejsi." řekl Han a nadzvedl trochu hlavu čímž spojil naše rty.

Hanův POV

Nemám tušení co dělám ale je to krásný pocit. Už mě opravdu nebaví si na něco hrát, dnes budu dělat jen to co chci, jen tak zjistím kdo opravdu jsem. Myslím že mám docela jasno.. Promiň Ryu.

Authors POV

Minho ačkoli spolupracoval, byl dost překvapený. Toho Han využil, dostal se z jeho sevření a utekl se schovat dovnitř.

My Perfect? LifeTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon