The End

1K 40 2
                                    

Úgy érzem ez a könyvszerűség is megérdemel egy lezárást. Szóval itt vagyok:

Annó, 2017-ben rátaláltam a BTS-re, és a fiúk nagyon sok mindenen segítettek túl. Lelki problémákon főleg. Szóval elkezdtem írni ezt a könyvet, akkor még nem is gondolva arra, hogy ekkora sikereket fogok elérni vele. 

2020-ra viszont sajnálatos módon eljött a vég számomra. Valahogy annyira nem kötnek már le a kpop content-ek, zenék és ilyesmik. Legfőképp talán azért, mert igyekszem mindig a férfiasségra törekedni, és hát a kpop pont nem sorolható oda szerintem.

Szóval mivel a kpop így megszűnt létezni az életemben, így ennek a könyvnek sincsenek új részei. Nincsenek kommentek, visszajelzések, pedig azokat nagyon tudom értékelni, de ha nincs mit, annak akkor nem lehet örülni ugye.

És most végre elértem arra a pontra, hogy leüljek és megírjak egy befejezést a BTS yaoi történetek című könyvemnek, amit már közel 4 éve írok. A mai nap viszont ezt a könyvet hivatalosan lezárom.

Remélem azok, akik eddig elolvastág, értékelik ezt a gesztust tőlem és nem csak a 18+os részek kapnak 1K+ nézettséget illetve csillagot. Na mindegy is.

2020.10.28

Olvasottság: 49.164
Csillagok: 2169
Hashtagek: 1. a btsshipp-hashtagben 

BTS yaoi történetekWhere stories live. Discover now