YoonMin 18+

5.9K 153 15
                                    


*Jimin prov*
Ahh~egy újabb marhanehéz hét! Minden egyes nap megyünk valahova: hétfőn koncert, kedden fanmeeting, szerdán interview 3 helyen is, csütörtökön megint koncert, aztán pedig a szokásos elintéznivalók. Egyedül csak a vasárnapunk lesz szabad, amit a Mentával(Suga) szeretnék tölteni, azonban nem hinném, hogy ő az alváson kívül mással is foglalkozna...sad.

Ma hétfő van tehát -itt az órára pillantottam, ami 16:44-et mutat- négy óra múlva fellépés. Addig próbálunk...hát igen, azt kéne... Viszont egyáltalán nem jön ez most össze. Valaki mindíg elrontotta a koreót, ezért abban egyeztünk meg, hogy a koncert előtt egy órával átvesszük a táncokat.

Ebbe beleegyezve mindenki kidőlt a sorból. Jin és Hoseokie-hyung a sarokban csücsülve néznek valami videót (ami Jin "ablakröhögéséből" ítélve vicces lehet). V és Kook animéznek (mi mást csinálnának?). Nam-hyung meg zenét hallgat az egyik fotelbe süppedve.

Amint végigmértem a lusta csűrhét, feltápászkodtram kényelmetlen ülőhelyemröl, magyarul a földről, és odasétálok Rapmonie-hoz.

- Suga-hyung merre van?- kérdeztem. Csak megrázta vállát, majd visszahúzta fülére a fejhallgatót. Ránéztem azzal a "köszezzelmostsokatsegítettél" nézésemmel, majd az ajtón kibattyogva indultam meg az öltöző felé. Amint odaértem, nem kis erővel, feltéptem az ajtót. Ami ott benn fogadott...hű hát arra én sem voltam felkészülve...

- MI A SZENT SZAR, HYUNG?!- kiáltottam el magam gondolom paradicsomvörös fejjel, amint megláttam Suga-t pucsítani az ajtóban...ALSÓBAN?! Ordításomra megfordult, majd hátrálni kezdett.

- E-Ez ne-nem az a-amire g-gondolsz!!- mentegetőzött rákvörös arccal. - Cs-Csak nem találtam a f-farmerom é-és...- keresgélte a szavakat, ahogyan én is. A zavart Yoongi olyan édes!!😆

- I-Izé... Nekem van egy másik nadrágom is. Mivel a méreteink kis híján ugyan akorák (nem úgy😏), ezért lehet neked is jó lenne.- nyögtem oda neki. Ezaz, Jimin!

Rámnézett. Szemébe még mindíg a zavarodottság jelét véltem felfedezni.

- I-Igaz...- törte meg végül a csöndet.

Gyorsan bőröndömhöz siettem, majd kutatni kezdtem benne a ruhadarab után. Mozgásom lefagyott, mikor megéreztem Suga kezét ágyékomon.

- Jimin... Miattam állt fel, ugye?-. Baszki! Eddig észre se vettem.

- H-Hyu-ng!- hallattam egy sóhajtás. - Nhe izghass fhel, mmerth akkhor khénythelenh lheszek bhelédmárthani "azt"...-. Nem kicsit szorított már. A feszülésen enyhítve kezdtem kigombolni nadrágom. Yoongi egész végig beharapott alsó ajakkal figyelte mozdulataim.

Amikor előkerült nem átlagos méretű nemességem, eltátotta száját.

- Hyung! Most rajtad a sor...- kezdem kigombolni nadrágját. Ennél a mozdulatomnál ráfog péniszemre és munkálkodni kezd rajta. Hangom visszafolytva, csak apró morgásokat hallatva folytatom a műveletet.

Mikor már sikerült megszabadulnom a zavaró ruhadarabtól, megfordítottam, majd a falnak nyomtam.

- Yoongihah~Tudnád azt csinálni amit az előbb az ajtóban?- kérdeztem tőle egy kaján vigyor keretében, amit ő nem látott.

- H-Hé! Hol marad a hyung, törpe?- kérdezte.

- Az most nem lesz. Meg fogod kapni a rendes bűntetést, amiért felizgattál.- mondtam ellentmondást nem tűrő hangon és felnyúltam fenekébe rögtön két ujjammal.

- J-Jiminahh~- nyögte. -Rakhd bhe!- . Na ez egy kicsit meglepett.

- Biztos?- kérdeztem kissé elbizonytalanodva.

- K-Kibíírom!- nyújtotta meg az "í"-t annak eredményéül, hogy ujjaimat mozgatni kezdtem.

Végül, amikor már elég tágnak éreztem Suga seggét, kihúztam ujjaim és helyette lüktető, kő kemény farkamat raktam be neki. Egyre beljebb csúsztam, hogy teste körülölelje teljes hosszom.

Nyögéseinek hála gyorsítottam az eddigsem lassú tempón. Ütemesen nyögött, majd felsikított. Rögtön sejtettem, hogy eltaláltam gyönyörközpontját. Több-kevesebb sikerrel el tudtam többször is találni. Suga nyögéseinek hangja terítette be az egyész ötözőt. Hál' istennek, a falak hangszigeteltek!

Nem kellett sok, hogy elélvezzek drága, egyetlen szeretett rapperem seggébe. Lassan szálltam ki belőle, aztán mindketten földre rogytunk.

- Hyung, nagyon fájt?- kérdeztem. Válaszul csak hátra fordulva ajkaimra tapadt. - Ezek szerint nem.- mosolyodtam el miután elváltunk.

- Félre ne értsd, törpe!- mondta kissé idegesen. - Kurvára fájt!!!

Anyeong!
Itt is lenne az új rész, ami nem lett a legjobb.😢
Deeee~
Nemsokára hozom(igyekszem hozni) a következőt, ami kicsit hosszabb lesz!😆

Valamint az új könyvet is elkezdtem írni. Nemsokára ott is jön az első rész😱

Na, azért remélem ez a rész is tetszett, ha igen hagyjatok nyomokat😊😊

Na, azért remélem ez a rész is tetszett, ha igen hagyjatok nyomokat😊😊

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
BTS yaoi történetekWhere stories live. Discover now