JKxYGxTH 18+

4.9K 104 11
                                    

Szóval hol is kezdjem. Ma elmegyünk szórakozni a skacokkal. A La Primera bárba fogunk menni majd direkt. Miért is? Mert az egy meleg bár és én pedig meg akarom heccelni egy kicsit Jeon-t. Jeon Jungkook a személyi testőröm. Nos igen, ha az ember egy igen híres pornószínész, valakinek folyton a seggében kell járnia, nehogy valaki tettlegesen is kárt tegyen a "gyönyörű" testében. A gond már csak az, hogy Jeon túl komolyan veszi a munkáját. Sosem lazít, legalábbis én még nem láttam nevetni sem.

- Hé, Taehyung! Ide akarsz jönni tényleg?- jön mögöttem Jungkook. Mellettem YoonGi, az egyik barátom battyog, előttünk pedig Jimin áll már a sorban, ami a bár előtt kígyózik.

- Igen. Pontosan ide akartam jönni.- válaszolok Jimin mellett elhaladva. -Chim, nehogy beállj a sorba. Engem simán beengednek.-mondom. És igazam is volt, mert a biztonsági amint meglátott, felismert és egy autógramm után zöld utat kaptunk. De Jeon előtt lezárta a bejáratot újra.

- Kim! Mondd már meg neki, hogy veled vagyok!- kezd megint értelmetlen fecsegésbe Jungkook. Hátra fordulok az őr felé és a mellkasán végigsimítva felnézek szemébe.

- Nem ismerem a srácot. Mondd meg neki, hogy jobb, ha kivárja a sorát.- rebegtetem meg pilláimat. Az őr egy egyenesen írányított kézmozdulattal mutat a több méteres sor végére én pedig diadal ittasan személyitestőrömre mosolygok. -Pápá!- intek neki, majd YoonGi mellé szegődve elindulok le a lépcsőn. Lent a bárban üvölt a zene, elszórtan néhány sarokban csókolózó egynemű párok állnak. Ha Jeonnak sikerül is bejutnia, tuti nem fogja bírni ezt az egészet. Lerí a srácról, hogy heteró. Alapból nincs semmi gond a külsejével. Pont az ideálom. Magas izmos férfias. Álompasi. De hát csak nem hajtok rá egy ilyen meló mellett. Plusz ott van az identitása is.

-Chim merre?- kérdezem meg YoonGit, aki szokatlanul csendesen van itt mellettem. Yoongs belekortyol az italába, amit nem rég egy elég szexis, alulöltözött pultos adott neki.

- Éppen elrendezi a formás popóját ma estére.- mutat az egyik sarokkanapé irányába, ahol Jimin egy néger palival enyeleg. Felnevetek.

- Hah. Sosem változik, igaz?- iszok bele én is az italomba. -Gyere táncolni.- húzom fel a székről YoonGit, majd a táncparketten derekára fogva kezdek el ringatózni.

Két számot végigtáncoltunk, amikor megérzek két kezet a derekamon, majd egy ágyékat a sejhajomnál. YoonGi közben megfordult már a karjaim közt így az ő feneke az én tagomnak nyomódik.

- Miaz nagyfiú..- hajtom fejem a mögöttem álló mellkasának. Ismerős az illata... -Benne lennél egy édes hármasban?-

- Hát talán.- hallom meg Kook hangját. Ijedtemben megfordulok ezzel elszakadva Yoongstól, aki rám kapja tekintetét.

- Jungkook?! Minek vagy te itt?!!-

- A testőröd vagyok, Tae.- mosolyog rám szexin. Ivott. Érzem a lehelletén.

- Igen. És mint testőr, nem kéne felizgatnod, nem?- karolom át YoonGit, aki közben el akart menni vissza a pulthoz.

- Nem tudom. Talán egy menet után nem lesz bajunk, nem?- húz magához közelebb, majd erőszakosan ajkaimra tapad. Byebye meleg radar! Szarra se voltál képes!!

YoonGi közben el akar húzódni tőlem, de én elszakadok Jungkooktól és az ő szájának esek neki. Közben vizslatom Jungkook reakcióját, aki vággyal teli tekintettel nézi végig csókcsatánkat Yoongsal. Mikor elszakadunk egymástól, Kook is rátapad YoonGi vöröslő ajkaira. Látom az alacsonyabb arcán, hogy Jeon tul messzire ment már és a nyelvét majdnem ledugta a torján.

- Elég, Kook.- rántom el a srácokat egymástól. -Fent vannak szobák. Menjünk be az egyikbe.- fogom meg mindkettő karját és az emelet felé kezdem vezetni őket. Szerintem YoonGi sem olyan józan, mint amilyennek kinéz, Jungkookban pedig biztos, hogy nem egy kis adag van, mivel eléggé dülöngél.

BTS yaoi történetekWhere stories live. Discover now