26.osa "tikari"

66 2 0
                                    

Hei! En oo vuosiin jatkanu tätä tarinaa mutta sen verran lukijoita tullu että haluan saada tän päätökseen :D toivottavasti tulevat luvut kuulostaa yhteinäisiltä muihin lukuihin nähden
......................................
Kävelin syvemmälle kohti pimeää käytävää ja pystyin aistimaan tovereideni jännityksen rinnallani. Kaikkialla oli hyvin hiljaista ja rauhaisaa, pystyin kuulemaan sydämeni pamppailevan sykkeen. Seinät olivat vihertävää metallia, erikoisia kuvioita täynnä. Paikka oli omalla tavallaan melko kaunis.

"Onko täällä teidänkin mielestänne jotenkin vaikea hengittää?" Trina kysyi köhisten vieressäni. "Olemme melko syvällä maan alla, joten ei mikään ihmekään" Zac yskäisi ja naurahti kevyesti perään. Jatkoimme kävelyä vielä jonkin aikaa kunnes pieniä valon merkkejä alkoi näkyä edessämme. "Taidamme olla lähellä" sanoin helpottuneena. Kaikkien katseet kirkastuivat kun liikuimme lähemmäs kohti valoa. Valo voimistui voimistumistaan ja lopulta tikari ilmestyi eteemme hohtavana. "Se on kaunis" Hannah huokaisi. Tikari oli hyvin terävä, turkoosin hohtoinen. Varsi oli tehty kristalleista ja hopeasta. Se leijui ilmassa jonkinlaisen taian ympäröimänä. Ojensin käteni kohti tikaria, ja vedin sen varovasti luokseni. "Tikari on luotu taistelemaan pimeyttä vastaan, joten pimeä taikuus ei tehoa tikariin ollenkaan." Natalie kertoi. " Se selittääkin miksi saimme otettua sen näin helposti" Sanoin ihaillen tikaria kädessäni.

"Zac, haluatko pidellä tikaria?" Kysyin. "Zac?". Käänsin katseeni taakseni ja huomasin Zacin hoipertelevan vähän matkan päässä lopulta kaatuen maahan. "Zac!" Kaikki huusivat ja ryntäsivät hänen luokseen. Otin hänet syliini ja taputtelin poskille. "E-en saa kunnolla happea" Hän vaikeroi. Huomasin että omakin olotilani alkoi heikentyä hiljalleen ja hengittäminen muuttui vaikeaksi ja pisteleväksi. Matt kosketti tunnelin seinämää huolestuneen näköisenä. "Luulen että tunnelissa on käytetty elohopeaa. Sen hengittäminen on vaarallista, ja jopa tappavaa." Hän selitti samalla yskien. "Meidän täytyy päästä nopeasti takaisin maanpinnalle, Zacin tila huononee ja kohta myös meidän kaikkien." Trina sanoi ääni väristen kurkkuaan pidellen. Matt auttoi Zacin käsivarsilleen ja aloimme tuskallisesti kävelemään takaisin ylös tunnelista kohti maanpintaa.

Naabot mo na ang dulo ng mga na-publish na parte.

⏰ Huling update: Oct 27, 2020 ⏰

Idagdag ang kuwentong ito sa iyong Library para ma-notify tungkol sa mga bagong parte!

Pimeyden kahleissaTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon